Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 16:51)
Kaip supratau, kiekviena musu skaito teksta skirtingai. Mane sokiruoja kai oponentui raso "pisama mesa", paciai norma, bet kliuna, kai kita sokiruota chamisko elgesio oponente ironiskai atsako "kad pisimosi".

Analogiskai ir su Arbuzeliu.

Tai gal, pradeti viska taikyti nuo saves. Kaip pradedi kritiskai vertinti savo elgsena, praeina noras baksnoti pirsteliu i kita. Elementaru.

Nezinau, galimai todel kad ne jie iszude mano giminaicius. Savi marskiniai arciau kuno. Dabar as dar labiau neapkesiu putino rezimo, kad jo siunicami sunys niokojo mano tevo gimta miesta Zytomira, kad zudomi ukrainieciai.

Kazka maisai, manes nesokiruoja niekas cia. Kartais nustebina. O del tu palyginimu, tai zinoma keisciau, kai moteris pati didziujasi, kad yra pisama, nei, kad kitas zmogus taip pasako ant kazko.

Na nesigincysiu as tiek neisgeriu, kad arbuzeli suprasciau matyt biggrin.gif maniau jis raso, kad nereikia atgailu, bet matomai klydau.

ir vel pasiulymai kitiem, sau ju netaikant?

sakai rusai kenkia tavo giminei, tai tu dar ta proga sau pasikenksi? bigsmile.gif ta prasme padedi rusam? zinai kai neapykanta kenkia tavo kunui?

As kadangi neturiu giminaiciu ukrainieciu, tai galiu vadinasi nekreipti demesi, kaip tu nekreipi i irakieciu, siru, libanieciu skausma ir zudymus. Blogis pasirodo matuojamas gimines artumo principu ant sios zemes, o dar neigiat , kad viskas per gimines ir del giminiu lotuliukas.gif

Beja, siaip Aristovicius gi sake, kad tai ju toks planas ir buvo, viskas gi pagal plana, neskaitei jo paskutinio posto?

"Мы втянули российские войска в ловушку в Северодонецке, притворно «сдав» город.
Сейчас российское командование пребывает в шоке.
"
https://www.facebook...516857481711620

tai gal ir kituose miestuose tik apsimete, kad pasidave? miestai tik spastai pasirodo, zmoniu atisklause tuos spastus darydami salia ju namu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 03, 16:33)
As zinok visgi manau, kad ir kaip bebutu, kad ir kokie turtingi tevai butu vaikam reikia padirbti po siek tiek nuo mazens, is pradziu aisku namie, paskui jau kai galika kazur uz atlyginima. Na kai jau ateina darbintis 22-23 niekur nedirbe, siek tiek buna atitruke nuo realybes kartais, aisku visokiu atveju buna. Bet anksciau pradejus greiciau isipaisai i darbo rinka, geriau suvoki pasauli. Dabar matau jau suaugusiu jaunuoliu pasimetusiu gyvenime, nei darbo nemoka susirasti, nei dirbti nesugeba.
Destytoja viena pasakojo, juokemes visi, ji padeda studentam susirasti praktikos vietas, sako kai kurie studenta ant tiek nesiorientuoja, kad jie pradeda darbdaviui aiskinti, kada jie gali i interviu ateiti, o ne klausia, kada reikia, arba pvz neisisjunga mob telefono garso per interviu ir t.t. na kaip ufonautai kokie.

Aisku, dirbant neturi nukenteti mokslai as pvz per studijas niekaip negalejus buciau dirbti pirmus 3 metus, nes mes labai daug studijavom, musu kursas buvo sugrustas is 5 metu i 4,. Bet vasarom, tai ka veiksi gi nejau deginsies, kai tevai ars? o dirbti galima ir nebutinai gi full time, ir laiko buna pramogom. as pirma vasara po vidurines NIdoje dirbau, rasytoju poilsio namuose kavinukeje, tai labai fainai 4 dienas dirbi, 4 laisvas, apgyvendina, maitina. Kas gali sau leisti visa vasara Nidoje isletis? O man tai ir buvo kaip darbo ir polisio atostogos  biggrin.gif Dar dabar atsimenu kaip viena smagiausiu darbu. O ir sutikau idomiu zmoniu rasytuju Lietuvos gyvai, kuriu daugelio jau nebera. Paskui tokie pamenu vadybiniku susiejima kramotmos gumos, jie pasikveite mus paneles i naktini kluba, smagiai pabuvom, musu dienos, musu naktys biggrin.gif
O per studiju metus tikrai irgi labai smagiu dalyku prisigalvodavom studentai vien del to verta satudijuoti, smagus laikas.

aš vasarą apie 28 dienas būdavau sporto stovyklose, tai nelabai pridirbsi
Atsakyti
Mergos, neskaiciau ka prirašėt, bet uzteko zvilgtelti I kelis paskutinius susirasinejimus.

Man rodos reikia baigti diskus8ias su Moonte, nes gali buti tragedija, ji pasidarys sau galą, o paskui mes visos jausimes kaltos, nors kaltes musu tame nebus.
Atsakyti

Jo visoks esu ,gali ramiai miegot savo tulike ir vemt toliau 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 04, 17:59)
aš vasarą apie 28 dienas būdavau sporto stovyklose, tai nelabai pridirbsi

tai sakau visokiu atveju, viskiu situaciju, visko vienu matu neismatuosi. Tu turejai kazkoki uzsiemima - sporta, kas tau patiko, ko siekei, tai irgi darbas tam tirka prasme, tik neapmokamas biggrin.gif . O isivaizduok,jei nieko nedarytum, namai, plezas, draugai, ar tikrai sazininga tevu atzvilgiu, jei jie dirba? Na net jei milijonieriai vis tiek manau reikia kokia veikla uzsiimti, kad atsistoti ant savo koju zemeje, kad ir savanoriska veikla, kazkas, ne tik tancy pleski biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 04, 18:13)
<p>Jo visoks esu ,gali ramiai miegot savo tulike ir vemt toliau </p>

Supratau, jog sergi. Bet, dar supratau, kad gydytis nenori
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 04, 16:56)

As manau, kad Mmontė pavarė ant amziną atilsi savo anytos..Manau vyro motina daug nukentejus yra nuo Moontės.
Papildyta:

Gali būti. Pati net rašė, kad ir jos kaltės yra, ir anytos. Dėl skyrybų. Kokia anyta prieštaraus savo sūnui, kad vedė tokią puikią moonte?

Bet moonte rimtai blink.gif Čia ikeliau jūsų citata, tai iš tos pačios nuorodos, dar va ką ten rasot:
"Siuo metu jau metai, kaip pas mus namuose gyvena mano kriksto mama. Ji keliais metais yra vyresne uz mano mama"
Wtf? Tai jūs krikštyta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 04 birželio 2022 - 17:28
QUOTE(uarda @ 2022 06 04, 16:45)
https://www.supermam...?...3957&st=360
Idedu  šitos jūsų citatos nuoroda:
"Protingas mintis apie giminystes rysius ir krauja, galiu jums pacituoti kitos, nemaziau "protingos", mano anytos zodzius.
Man nusispjauti, kokia mergse krusa mano sunus, vis tiek tik jis yra mano kunas ir kraujas ir bus visiem laikam. Is jos gime sunpalaikiai man ne gimine, bo niekas neduos garantiju ir as nezinau, kam ji apart mano sunaus buvo kojas iszergus. Va kai gimdys mano dukra as busiu 100 proc. tikra, kad tai mano anukai"

Uarda, tu esi kvailesne nei as galvojau, net nuoroda. Cia stengiesi iskaudinti, ar dar ka? Nes is principo tu gi nieko neirodei. Mano anyta senai mirusi. Kaip jau minejau, kai vyras grizo, ji suprato, jog kitaip nebus. Kiekviena mylinti motina negadins savo vaikui gyvenimo, ji suprato ir savo ineli i tai kas ivyko. Mes ismokome gyventi vardan mylimu, mums abiem, zmoniu. Tai svarbiausia, jos isakyti zodziai, tai tik jos, ne mano, o as ne, ne man teisti ja, nes man neteko isgyventi tai ka isgyveno ji. Tiesiog renkiesi, kas tau braungiausia, man vyras ir sunus, o del ju as zeme apversiu, iskaudinto zmogaus zodziai tik zodziai. As dekinga anytai, kad jos deka turiu vyra ir sunu, kuriame yra ir dalele jos.

O tu dukru neturi... Jei marti kaip nors uzgaus tavo puikybe, nepavydziu as jai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 04, 17:01)

Man rodos reikia baigti diskus8ias su Moonte, nes gali buti tragedija, ji pasidarys sau galą, o paskui mes visos jausimes kaltos, nors kaltes musu tame nebus.

Ok. Baigiam.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 06 04, 17:26)
Gali būti. Pati net rašė, kad ir jos kaltės yra, ir anytos. Dėl skyrybų. Kokia anyta prieštaraus savo sūnui, kad vedė tokią puikią moonte?

Bet moonte rimtai  blink.gif  Čia ikeliau jūsų citata, tai iš tos pačios nuorodos, dar va ką ten rasot:
"Siuo metu jau metai, kaip pas mus namuose gyvena mano kriksto mama. Ji keliais metais yra vyresne uz mano mama"
Wtf? Tai jūs krikštyta?

Ne nekrikstyta, ji buvo liudininke zakse. Liudininke skamba ne kaio, todel is vaikystes vadinau kriksto mama. Sovietai registruodami vaikus zakse, veiksmas kazkuo tapatino su krikstu. Man krisktas kaip toks nebuvo aktualus, kriksto mama tai kriksto mama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 birželio 2022 - 17:33
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 17:28)
Uarda, tu esi kvailesne nei as galvojau, net nuoroda. Cia stengiesi iskaudinti, ar dar ka? Nes is principo tu gi nieko neirodei. Mano anyta senai mirusi. Kaip jau minejau, kai vyras grizo, ji suprato, jog kitaip nebus. Kiekviena mylinti motina negadins savo vaikui gyvenimo, ji suprato ir savo ineli i tai kas ivyko. Mes ismokome gyventi vardan mylimu, mums abiem, zmoniu. Tai svarbiausia, jos isakyti zodziai, tai tik jos, ne mano, o as ne, ne man teisti ja, nes man neteko isgyventi tai ka isgyveno ji. Tiesiog renkiesi, kas tau braungiausia, man vyras ir sunus, o del ju as zeme apversiu, iskaudinto zmogaus zodziai tik zodziai. As dekinga anytai, kad jos deka turiu vyra ir sunu, kuriame yra ir dalele jos.

O tu dukru neturi... Jei marti kaip nors uzgaus tavo puikybe, nepavydziu as jai.

Tai jūs tada kvaila esat. Praset pati nuorodų- idėjau. Ka dabar sugalvosit? Gyretes, kad gerai sutardavot su anyta. O pasirodo ne.
Oi negaliuuu. Grizot iš gyvenimo jau? Isejot gi gyvenimo gyventi. Kokia jūs melage. smile.gif

Kodėl neturiu. Iš kur žinot?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 17:30)
Ne nekrikstyta, ji buvo liudininke zakse. Liudininke skamba ne kaio, todel is vaikystes vadinau kriksto mama. Sovietai registruodami vaikus zakse, veiksmas kazkuo tapatino su krikstu. Man krisktas kaip toks nebuvo aktualus, kriksto mama tai kriksto mama.

,😁😁😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 04 birželio 2022 - 17:37
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 18:30)

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti