Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 13, 21:35)
Koks zemas reikalas skaiciuoti buvusių sugulovus. Fu.

Prie ko cia buvusi?

Va jus cia nesat mano buvusios, bet su malonumu paskaiciuociau.
Idomiau nei BMW ar Mersu kokiu vazhinejat.

Siaip tema buvo apie sutenerius ir sekso vergija, tai ash suabejojau ar jau daug yra doru merginu ir moteru.
Visokias kvaikshtelejusias tai neduoki pavyzdziu
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 13, 22:03)
Urada aukojo ir kvietė aukot. Na, ta, kur mane užpuolė dėl merginų nuotraukos nuorodos iš riaušėmis virtusio mitingo biggrin.gif  Mane ten visaip išvadino. Dabar, kai suvedu, galvoju: kodėl?

Kazkas uzspringo Dubajuje restorane ir reikia aukot? Vien tai atrode kvaila.

Del to mitingo, tai viskas aishku. Lukoshenka irgi gieda apie riaushininkus, del to ta mitinga labai santuriai komentavo.
Atsakyti

Kokia aukstos morales europiete ..... o as  tureciau i jos kritika atsizvelgt 😂  pasilenk ir pasimalonink   arba su 👉

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 13, 22:13)
Del to mitingo, tai viskas aishku. Lukoshenka irgi gieda apie riaushininkus, del to ta mitinga labai santuriai komentavo.

Iš tiesų tai man nerūpi - tik suvedinėju, kodėl taip stipriai tos personos buvau kaltinama.

Bet klausyk, ko nekomentuoji Putino aliuzijų į Piotrą I-ąjį? Tiesiog viskas pagal Čechovo apysaką "Palata Nr. 6."

Kokios dabar tavo teorijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 birželio 2022 - 21:25
Prie ko cia buvusi?

Siaip tema buvo apie sutenerius ir sekso vergija, tai ash suabejojau ar jau daug yra doru merginu ir moteru.
Visokias kvaikshtelejusias tai neduoki

Tema buvo apie sutenerius ir prostitucija iki tol, kol tu nei is sio, nei is to pradejai pasakoti kokia k buvo tavo exė.
Papildyta:
Urada aukojo ir kvietė aukot. Na, ta, kur mane užpuolė dėl merginų nuotraukos nuorodos iš riaušėmis virtusio mitingo biggrin.gif  Mane ten visaip išvadino. Dabar, kai suvedu, galvoju: kodėl?

Gelbėėėėėkit! Priešai puolaaaaaaa!!!!

Ane?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 13, 22:22)
<p>Kokia aukstos morales europiete ..... o as  tureciau i jos kritika atsizvelgt 😂  pasilenk ir pasimalonink   arba su 👉</p>

Tavo birka kiba jau neveikia, kad vien apie pisių rašai. Bepimpis runkelis, nu jeibogu.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 13, 21:17)
Vaikam tai ispudziai visam gyvenimui.. uzsienieciai vertingi 😁 tik ten ir iesko jaunu ,o ne devetu 😁Viena pasakojo :kip bendradarbe kiekviena nauja meile atsivesdavo parodyt i darba bendradarbem 😁 po papasakodavo ka lovoj dare,kaip dare 😁

kokiam tu aule gyveni? unsure.gif
Papildyta:

ir koks cia rysys, tarp siulymo aukoti moteriai papuolusiai reanimacijon kitoje salyje ir patyciu uzrasytu ant jaunu merginu nuotrauku? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 13, 22:47)
patyciu uzrasytu ant jaunu merginu nuotrauku?  blink.gif

ant plakatų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 13, 22:47)
kokiam tu aule gyveni? unsure.gif
Papildyta:

ir koks cia rysys, tarp siulymo aukoti moteriai papuolusiai reanimacijon kitoje salyje ir patyciu uzrasytu ant jaunu merginu nuotrauku?  blink.gif

manau, kad giluminis.
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 13, 19:33)
tai galima 10 pasodint pakrašty kur 😁

Tai geriau 10 agurku biggrin.gif . Pas jus agurkai ir lauke neblogai auga, o cia visai beveik neauga, per daug vejuota jiem , o zirneliai puikiausiai auga, dar palauksiu pora savaiciu, bet paskui jau buna ilgai ir daug zirniu biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 13, 22:51)
ant plakatų mirksiukas.gif
Papildyta:

manau, kad giluminis.

Merginos buvo nufoktintos mitinge ir ant tos nuotraukos buvo prirasineta nesamoniu, photoshopo pagalba, kurios buvo zeminancios siu merginu atzvilgiu.

Na taip, Uarda matyt labai empatiskas zmogus, jai jautru kai tyciojamasis is zmoniu, taip pat nori padeti i beda papuolusiem, tau matyt sunku tai surpasti.
O kam aukoti, gerai sako Monteverte, labai reikia pasidometi, nes geri zmones daznai negalvoja, paprasciausiai aukoja, o padeti visiem negalima, galima padeti tik geriem zmonem. Nes padedant brudams, tik didinamas blogis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 13, 22:53)
Tai geriau 10 agurku biggrin.gif .  Pas jus agurkai ir lauke neblogai auga, o cia visai beveik neauga, per daug vejuota jiem , o zirneliai puikiausiai auga, dar palauksiu pora savaiciu, bet paskui jau buna ilgai ir daug zirniu biggrin.gif  .

Man visada didziausios problemos - uzsiauginti agurkus. Siemet vel tokia pati dainele- 4'tą karta daiginu agurkus. Tik persodinu I lauką - sustoja augti ir galiausiai tos parazitkos slaksės viską suryja biggrin.gif

Bet kas dar bjauriau siemet atsitiko - šarkos užpuole. Nulesė visus raudonuosius ir juoduosius serbenrus, agrastus. Likom siemet be uogu. Paliko tik braskes su pomidorais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 birželio 2022 - 22:04
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 13, 22:57)
padedant brudams, tik didinamas blogis.

Taip, sutinku.Todėl ir verki jau daugiau nei aštruoneri metai SM, kad tau niekad niekas nieko nedavė... Ištrėmė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 birželio 2022 - 22:01
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 13, 22:59)
Taip, sutinku.Todėl ir verki, kad tau niekad nieko nedavė... Ištrėmė beveik biggrin.gif

Apie ka cia ir vel nusisneki šiandien?
Atsakyti
Prie ko cia buvusi?

Visokias kvaikshtelejusias tai neduoki pavyzdziu

o koks tikslas, pavydas ar kas? savo gal susiskaiciuok ir uzteks gyvenime.

sekso vergijoje nera savo noru, manau vergija nusako tai. Yra porstituciu, kuriso dirba ta darba savo noru, bet jos ne vergijoje. Bet kaip bebutu dauguma ju tik nelaimingos, segrancios moterys, su kazkokiom problemom gyvenime.

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 13, 22:59)
Taip, sutinku.Todėl ir verki jau daugiau nei aštruoneri metai SM, kad tau niekad niekas nieko nedavė... Ištrėmė biggrin.gif

vaje, ir vel apsirukiusi biggrin.gif kokius vejus cia kliedi? As didziuojuosi, kad man niekas nieko nedave ir mes patys su vyru savo gyvenima susikurem, manau visi turi buti savarankiski zmones.
Cia tu vis verki kad jum neigaliesiem visi skolongi ir vis kazko tau nesuteikia, tai nespresk pagal save.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 13, 22:57)
Man visada didziausios problemos - uzsiauginti agurkus. Siemet vel tokia pati dainele- 4'tą karta daiginu agurkus. Tik persodinu I lauką - sustoja augti ir galiausiai tos parazitkos slaksės viską suryja  biggrin.gif

Bet kas dar bjauriau siemet atsitiko - šarkos užpuole. Nulesė visus raudonuosius ir juoduosius serbenrus, agrastus. Likom siemet be uogu. Paliko tik  braskes su pomidorais 

Tai jo, lauke cia beveik be sansu, man perkai is keliu daigu isaugo gal 3 agurkiukai unsure.gif
silnamyje siemet gal kazkas uzaugs jau pagaliau , agurkai nemegsta vejo visiskai, kaip ir persodinimu. Pirmais metais nezinojau turejau tokisu grazius daigus namie agurku moliugu, persodinau matyt per duag pajudinau, dar plius vejas ir nunyko lauke.

As braskes apsidengiau tinklu, jauciu reiks ateityje ir ant kitu uogu, kol kas dar serbentai uogu nedave, siemt jau uogu matau, ziuresim ar spesim suvalgyti smile.gif Gamtoje niekas nelaukia, kova del maisto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 13, 23:05)
o koks tikslas, pavydas ar kas? savo gal susiskaiciuok ir uzteks gyvenime.

sekso vergijoje nera savo noru, manau vergija nusako tai. Yra porstituciu, kuriso dirba ta darba savo noru, bet jos ne vergijoje. Bet kaip bebutu dauguma ju tik nelaimingos, segrancios moterys, su kazkokiom problemom gyvenime.
Papildyta:

vaje, ir vel apsirukiusi  biggrin.gif kokius vejus cia kliedi? As didziuojuosi, kad man niekas nieko nedave ir mes patys su vyru savo gyvenima susikurem, manau visi turi buti savarankiski zmones.
Cia tu vis verki kad jum neigaliesiem visi skolongi ir vis kazko tau nesuteikia, tai nespresk pagal save.

A, Pakso straipsnį "Ištremtieji", kurį čia kėlei ir kelis metus komentavai - jau pamiršai. Ir kad didžiosiomis raidėmis rašei, kad niekas nieko TAU NEDAVĖ jau pamiršai. Puiku. Sėkmės, jog didžiuojiesi savim - pagaliau.

O aš ir toliau rėkauju ir rėkausiu dėl neįgaliųjų. Nes tai ne tik MAN - tai gal ir tavo mamai, gal giminei, o ir bet kam - tai visiems patogi aplinka. Jauti skirtumą? Ir ne kažkur Anglijoj ar Zelandijos - Lietuvoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 birželio 2022 - 22:19