QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 13, 22:13)
Prie ko cia buvusi?
Va jus cia nesat mano buvusios, bet su malonumu paskaiciuociau.
Idomiau nei BMW ar Mersu kokiu vazhinejat.
Siaip tema buvo apie sutenerius ir sekso vergija, tai ash suabejojau ar jau daug yra doru merginu ir moteru.
Visokias kvaikshtelejusias tai neduoki pavyzdziu
o koks tikslas, pavydas ar kas? savo gal susiskaiciuok ir uzteks gyvenime.
sekso vergijoje nera savo noru, manau vergija nusako tai. Yra porstituciu, kuriso dirba ta darba savo noru, bet jos ne vergijoje. Bet kaip bebutu dauguma ju tik nelaimingos, segrancios moterys, su kazkokiom problemom gyvenime.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 13, 22:59)
Taip, sutinku.Todėl ir verki jau daugiau nei aštruoneri metai SM, kad tau niekad niekas nieko nedavė... Ištrėmė
vaje, ir vel apsirukiusi

kokius vejus cia kliedi? As didziuojuosi, kad man niekas nieko nedave ir mes patys su vyru savo gyvenima susikurem, manau visi turi buti savarankiski zmones.
Cia tu vis verki kad jum neigaliesiem visi skolongi ir vis kazko tau nesuteikia, tai nespresk pagal save.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 13, 22:57)
Man visada didziausios problemos - uzsiauginti agurkus. Siemet vel tokia pati dainele- 4'tą karta daiginu agurkus. Tik persodinu I lauką - sustoja augti ir galiausiai tos parazitkos slaksės viską suryja
Bet kas dar bjauriau siemet atsitiko - šarkos užpuole. Nulesė visus raudonuosius ir juoduosius serbenrus, agrastus. Likom siemet be uogu. Paliko tik braskes su pomidorais
Tai jo, lauke cia beveik be sansu, man perkai is keliu daigu isaugo gal 3 agurkiukai
silnamyje siemet gal kazkas uzaugs jau pagaliau , agurkai nemegsta vejo visiskai, kaip ir persodinimu. Pirmais metais nezinojau turejau tokisu grazius daigus namie agurku moliugu, persodinau matyt per duag pajudinau, dar plius vejas ir nunyko lauke.
As braskes apsidengiau tinklu, jauciu reiks ateityje ir ant kitu uogu, kol kas dar serbentai uogu nedave, siemt jau uogu matau, ziuresim ar spesim suvalgyti

Gamtoje niekas nelaukia, kova del maisto