Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 13, 22:57)
Bet kas dar bjauriau siemet atsitiko - šarkos užpuole. Nulesė visus raudonuosius ir juoduosius serbenrus, agrastus. Likom siemet be uogu. Paliko tik  braskes su pomidorais  biggrin.gif

padovanok joms kokių blizgučių, gal atstos biggrin.gif
Atsakyti
Neigaliaisiais labiausiai rupinasi artimieji, ne valstybe. Visame pasaulyje taip yra.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 13, 23:22)
padovanok joms kokių blizgučių, gal atstos biggrin.gif

Jau isskrido I kita rajona, nes nei girdisi, nei straksi visur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 birželio 2022 - 22:24
tai taip. Ir miesto urbanistika jie rūpinasi. Ypač Londono arba kokio Oklando:D Tiesiog neįgaliųjų artimųjų suneštiniai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tęskit, savanore Burbe, tęskit biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 birželio 2022 - 22:29
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 13, 23:15)
A, Pakso straipsnį "Ištremtieji", kurį čia kėlei ir kelis metus komentavai - jau pamiršai. Ir kad didžiosiomis raidėmis rašei, kad niekas nieko TAU NEDAVĖ jau pamiršai. Puiku. Sėkmės, jog didžiuojiesi savim - pagaliau.

O aš ir toliau rėkauju ir rėkausiu dėl neįgaliųjų. Nes tai ne tik MAN - tai gal ir tavo mamai, gal giminei, o ir bet kam - tai visiems patogi  aplinka. Jauti skirtumą? Ir ne kažkur Anglijoj ar Zelandijos - Lietuvoj.

taip nedave ir taip Lietuva istreme beveik milijona gyventoju, nesudarydama zmonisku salygu zmonem kurtis gyvenimus savoje salyje,cia paprasti faktai, ka tu cia nesuprantu bandai irodyti? Susikuriau gyvenima svetur, galejau toki pat susikurti savoje salyje, jei aplinkybes butu zmoniskesnes. Nuostolis LIetuvai ne man, prarado trecdali savo zmoniu, zmones didziausia asset siais laikais valstybes, jei nezinojai. ca kaip zmogus kurtu bizni, o nesugebetu skaitytis su darbuotojais ir jie nuolat begtu, nebus niekad gero biznio tokiom salygom, taip ir salis. Zinoma patirtis tokia nelengva musu isvaziavusiu, bet kas nesulauzo tas sustirpina ar ne?

Taigi, nekisk man savo emociju ir patirciu, nes tu nerauki nieko apie manasias, tai ir neburk is savo suskilusio rutulio
pagaliau? as visada savim didziavausi, tu visiskai nesupranti zmoniu , na visiskai biggrin.gif

rek ar as trukdau, as tik sakau neperkelk savo pasualeziuros, emociju, jausmu i mane, nes as ne tu , man niekas neskloningi ir prie ko cia mano mama dabar? ji del nieko neverkia ir nesiskundzia. Negalvok, kad ir kiti tokios aukos gyvenimo, nuolat ieskantys kas jiem skolingi.

As jei sneku apie Lietuva sneku apie visus zmones, pirmiausia zmogus, kaip zmogus turi buti gerbiamas, ir tada bus gerai visiem. Visi turi savo bedu rupesciu nepatogumu, negalima iskirti kakzokai veinazmoniu grupe ir tik jais rupintis, kitus uzmirstant, nes pirmiausia sveikiem zmonem turi buti geria, sveiki zmones turi tureti geras salygas kruti verslam, darbo veitom, turi noretu kurti bendrai, tada ir kitiem visiem bus gerai, kurie nuo ju priklauso. Pinigai nelyja is dangaus, juos reikia sukurti kuriant kazka vertingo zemeje, o ne vien skola siti is kitu saliu, ir kistis i savo kisenes, kas dabar Lietuvoje pagrindinis biznis., salis varoma i praraja ir visiem bus blogai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 13, 23:27)
tai taip. Ir miesto urbanistika jie rūpinasi. Ypač Londono arba kokio Oklando:D Tiesiog neįgaliųjų artimųjų suneštiniai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Tęskit, savanore Burbe, tęskit biggrin.gif  biggrin.gif

Apie ka tu čia, sutrikusių asocijacijų asmenybe?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 13, 23:33)
As jei sneku apie Lietuva sneku apie visus zmones,
pirmiausia zmogus, kaip zmogus turi buti gerbiamas

Kadangi šneki apie visus - tai ir nusišneki.

Tu negerbi - ir tavęs negerbia: elementaru mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 13, 23:45)
Apie ka tu čia, sutrikusių asocijacijų asmenybe?

apie tų tavo asoci... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 13, 23:27)
tai taip. Ir miesto urbanistika jie rūpinasi. Ypač Londono arba kokio Oklando:D Tiesiog neįgaliųjų artimųjų suneštiniai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Tęskit, savanore Burbe, tęskit biggrin.gif  biggrin.gif

kai salyje gerbiamas zmogus, tai ir paveiniai ivairus zmones gerbiami. Neimanoma, kad gerbtu neigaliuosius salyje, kur bendrai joks zmogus negerbiamas, tas pats su visais gejais ir visais kitais, valdzia negerbia JOKIU ZMONIU, nei vieno, tik tyciojasi.

kodel tu kreipiesi i zmones pagal ju uzsiemimus, profesijas? taip ir gyvenime bendrauji, nenusiramini, kol etiketes neuzklijuoji visiem? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 birželio 2022 - 22:51
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 13, 23:50)
kai salyje gerbiamas zmogus, tai ir viskokie paveiniai zmone sgerbiami. Neimanoma, kad gebrtu neigaliuosius salyje, kur bendrai joks zmogus negerbiamas, tas pats su visais gejais ir visias kitais valdzia negerbia JOKIU ZMONIU, nei vieno, tik tyciojasi.

kodel tu kreipiesi i zmones pagal ju uzsiemimus, profesijas? taip ir gyvenime bendrauji, nenusiramini, kol etiketes neuzklijuoji visiem?  unsure.gif

Man ziauru, kai pastininke reikalauja sau daugiau teisiu, nei visi kiti kartu sudejus jų turi.
As tai labai dziaugiuosi, kai man tokias etiketes klijuoja biggrin.gif
Tokios etiketes tik parodo, jog jas klijuojančiam dar labai toli iki to zmogaus visuomeninio gyvenimo būdo.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 13, 23:49)

apie tų tavo asoci... biggrin.gif

Ką?
Tu bl moki aiskiai lietuviskai kalbėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 birželio 2022 - 22:56
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 13, 23:50)
kai salyje gerbiamas zmogus, tai ir viskokie paveiniai zmone sgerbiami. Neimanoma, kad gebrtu neigaliuosius salyje, kur bendrai joks zmogus negerbiamas, tas pats su visais gejais ir visias kitais valdzia negerbia JOKIU ZMONIU, nei vieno, tik tyciojasi.

kodel tu kreipiesi i zmones pagal ju uzsiemimus, profesijas? taip ir gyvenime bendrauji, nenusiramini, kol etiketes neuzklijuoji visiem?  unsure.gif

Vau, Lutuke, progresas - nuoširdžiai spaudžiu dešinę 4u.gif Manau, jau nesinervini dėl ir Airijoje birželį iškeltų LGBT vėliavų smile.gif Šaunuolė 4u.gif

Kreipiuosi tik tada, kai jie primeta savo epitetus man ir ne tik man. Burbė nėra psichologė kaip ir Uarda, tad jų klinikiniai epitetai šios temos dalyviams yra niekiniai. Ir jei su manim kalbėtų bankininkas, kirpėjas ar oficiantas restorane, t.y., jei negirdėčiau jų kalboje ir veiksmuose profesionalumo - taip, aš imčiau labai garsiai abejoti jų profesija. Tai ne etiketės, tai ribos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 birželio 2022 - 23:06
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 13, 23:49)
Kadangi šneki apie visus - tai ir nusišneki.

Tu negerbi - ir tavęs negerbia: elementaru mirksiukas.gif

Pati nusisneki, nesi matyt jutusi, ka reiskia paprasciausia elementari pagarba zmogui, vien del to, kad jis zmogus, visur valstybes intitucijose, mieste, mokyklose, pas medikus ir t.t. bendrai jauciasi visur kultura, pagarba zmogui, mandagumas, elementaru paprastas. Lietuvoje to nera, Lietuvoje zmogus toks atrodo visur uz viska kaltas i prieki, vien jua kad gime Lietuvoje kaltas...
O kai yra ta pagrba zmogiskai butybei, naturaliai elemenatariai atsizvelgiama kiek imanoma i ivairius zmones, i ivairias gyvenimo situacijas. Ne tik zmonem su judejimo negalia reikia geru saligatviu ar parkavimosi vietu salia parduotuviu, liftu ir t.t. taip pat ir mamom su mazais vaikais ir t.t.
Todel plesytis kaldra tik i savo puse kvaila, kvaila, pjautis rietis, tai tiem teisiu maza, tai dar kam, tai tiem lesu, tai aniem, o esmeje kulturos, pagarbos bendros truksta. ir jei lietuviai neismoks to greitu metu paprasciausiai isnyks kaip tauta, susilies su kitom stipresnem, kaip jau ne karta buvo istorijoje, o valstybe liks, nes tai tik UAB.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 14, 00:05)
Pati nusisneki, nesi matyt jutusi, ka reiskia paprasciausia elementari pagarba zmogui, vien del to, kad jis zmogus, visur valstybes intitucijose, mieste, mokyklose, pas medikus ir t.t. bendrai jauciasi visur kultura, pagarba zmogui, mandagumas, elementaru paprastas. Lietuvoje to nera, Lietuvoje zmogus toks atrodo visur uz viska kaltas i prieki, vien jua kad gime Lietuvoje kaltas...
O kai yra ta pagrba zmogiskai butybei, naturaliai elemenatariai atsizvelgiama kiek imanoma i ivairius zmones, i ivairias gyvenimo situacijas. Ne tik zmonem su judejimo negalia reikia geru saligatviu ar parkavimosi vietu salia parduotuviu, liftu ir t.t. taip pat ir mamom su mazais vaikais ir t.t.
Todel plesytis kaldra tik i savo puse kvaila, kvaila, pjautis rietis, tai tiem teisiu maza, tai dar kam, tai tiem lesu, tai aniem, o esmeje kulturos, pagarbos bendros truksta. ir jei lietuviai neismoks to greitu metu paprasciausiai isnyks kaip tauta, susilies su kitom stipresnem, kaip jau ne karta buvo istorijoje, o valstybe liks, nes tai tik UAB.

Visiškai nesupratai apie ką rašiau. Arba nenorėjai suprasti.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 14, 00:01)
Vau, Lutuke, progresas - nuoširdžiai spaudžiu dešinę 4u.gif Manau, jau nesinervini dėl ir Airijoje birželį iškeltų LGBT vėliavų smile.gif Šaunuolė 4u.gif

Kreipiuosi tik tada, kai jie primeta savo epitetus man ir ne tik man. Burbė nėra psichologė kaip ir Uarda, tad jų klinikiniai epitetai šios temos dalyviams yra niekiniai. Ir jei su manim kalbėtų bankininkas, kirpėjas ar oficiantas restorane, t.y., jei negirdėčiau jų kalboje ir veiksmuose profesionalumo - taip, aš imčiau labai garsiai abejoti jų profesija. Tai ne etiketės, tai ribos.

vaje, nejau pradedi suprasti, ka rasau, tikrai tada gali save pasveikinti su tuo, matomai bilobilo pagerei, parekomenduok ir Majai di. biggrin.gif
o kada as NERVINAUSI? blink.gif

Jurgeli meistreli mokyk savo vaikus, o jus vaikai taip darykit kaip Jurgelis daro ...ar ne? biggrin.gif Kas tau Jurgelis, Burbanti? bigsmile.gif

O koks tau skirtumas ju profesnionalumas? lotuliukas.gif gal nebejuokink, prie ko cia porfesionalumas? kas cia teikia profesionalias pasalugas, tu kam cia moki? ka tu nuolat kliedi ir suplaki viska i kose?

jei sugebi argumentuok i tema, visa kita tusti skiedalai.
Atsakyti