QUOTE(paštininkė @ 2022 06 13, 23:15)
A, Pakso straipsnį "Ištremtieji", kurį čia kėlei ir kelis metus komentavai - jau pamiršai. Ir kad didžiosiomis raidėmis rašei, kad niekas nieko TAU NEDAVĖ jau pamiršai. Puiku. Sėkmės, jog didžiuojiesi savim - pagaliau.
O aš ir toliau rėkauju ir rėkausiu
dėl neįgaliųjų. Nes tai ne tik MAN - tai gal ir tavo mamai, gal giminei, o ir bet kam - tai visiems patogi aplinka. Jauti skirtumą? Ir ne kažkur Anglijoj ar Zelandijos - Lietuvoj.
taip nedave ir taip Lietuva istreme beveik milijona gyventoju, nesudarydama zmonisku salygu zmonem kurtis gyvenimus savoje salyje,cia paprasti faktai, ka tu cia nesuprantu bandai irodyti? Susikuriau gyvenima svetur, galejau toki pat susikurti savoje salyje, jei aplinkybes butu zmoniskesnes. Nuostolis LIetuvai ne man, prarado trecdali savo zmoniu, zmones didziausia asset siais laikais valstybes, jei nezinojai. ca kaip zmogus kurtu bizni, o nesugebetu skaitytis su darbuotojais ir jie nuolat begtu, nebus niekad gero biznio tokiom salygom, taip ir salis. Zinoma patirtis tokia nelengva musu isvaziavusiu, bet kas nesulauzo tas sustirpina ar ne?
Taigi, nekisk man savo emociju ir patirciu, nes tu nerauki nieko apie manasias, tai ir neburk is savo suskilusio rutulio
pagaliau? as visada savim didziavausi, tu visiskai nesupranti zmoniu , na visiskai
rek ar as trukdau, as tik sakau neperkelk savo pasualeziuros, emociju, jausmu i mane, nes as ne tu , man niekas neskloningi ir prie ko cia mano mama dabar? ji del nieko neverkia ir nesiskundzia. Negalvok, kad ir kiti tokios aukos gyvenimo, nuolat ieskantys kas jiem skolingi.
As jei sneku apie Lietuva sneku apie visus zmones, pirmiausia zmogus, kaip zmogus turi buti gerbiamas, ir tada bus gerai visiem. Visi turi savo bedu rupesciu nepatogumu, negalima iskirti kakzokai veinazmoniu grupe ir tik jais rupintis, kitus uzmirstant, nes pirmiausia sveikiem zmonem turi buti geria, sveiki zmones turi tureti geras salygas kruti verslam, darbo veitom, turi noretu kurti bendrai, tada ir kitiem visiem bus gerai, kurie nuo ju priklauso. Pinigai nelyja is dangaus, juos reikia sukurti kuriant kazka vertingo zemeje, o ne vien skola siti is kitu saliu, ir kistis i savo kisenes, kas dabar Lietuvoje pagrindinis biznis., salis varoma i praraja ir visiem bus blogai.