Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 14, 00:05)
Lietuvoje to nera, Lietuvoje zmogus toks atrodo visur uz viska kaltas i prieki, vien jua kad gime Lietuvoje kaltas...

kažkaip niekad to nepatyriau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 14, 00:01)
Vau, Lutuke, progresas - nuoširdžiai spaudžiu dešinę 4u.gif Manau, jau nesinervini dėl ir Airijoje birželį iškeltų LGBT vėliavų smile.gif Šaunuolė 4u.gif

Kreipiuosi tik tada, kai jie primeta savo epitetus man ir ne tik man. Burbė nėra psichologė kaip ir Uarda, tad jų klinikiniai epitetai šios temos dalyviams yra niekiniai. Ir jei su manim kalbėtų bankininkas, kirpėjas ar oficiantas restorane, t.y., jei negirdėčiau jų kalboje ir veiksmuose profesionalumo - taip, aš imčiau labai garsiai abejoti jų profesija. Tai ne etiketės, tai ribos.

Bet tu ir kaimas biggrin.gif , europoje jau senai niekas nesistebi geju veliavomis, dabar europoje gvildenqma kiek gi lyciu yra - 76 ar daugiau biggrin.gif Atsilieki nuo gyvenimo.

Tu neturi jokio asmeninio gyvenimo, del to net mamkose ieskqi realybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 14, 00:10)
o kada as NERVINAUSI? blink.gif

dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 14, 00:10)
kažkaip niekad to nepatyriau blink.gif

Tai labai saunu mirksiukas.gif Tai kokios bedos tada neigaliesiem apie kurias sneki, susigalvojai jas?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 14, 00:11)
Bet tu ir kaimas  biggrin.gif , europoje jau senai niekas nesistebi geju veliavomis, dabar europoje gvildenqma kiek gi lyciu yra  - 76 ar daugiau  biggrin.gif  Atsilieki nuo gyvenimo.

Tu neturi jokio asmeninio gyvenimo, del to net mamkose ieskqi realybes  4u.gif

ne, ne 126.

Stebisi. Va, dabar seku reakcijas į savaitgalį Izraelyje vykusį LGBT šventę. Visai kaip pas mus - prieš tris metus biggrin.gif Taip kad mes dar visai nieko, europiete mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 birželio 2022 - 23:16
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 14, 00:11)
Tai labai saunu mirksiukas.gif  Tai kokios bedos tada neigaliesiem apie kurias sneki, susigalvojai jas?

biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 14, 00:11)
Tai labai saunu mirksiukas.gif  Tai kokios bedos tada neigaliesiem apie kurias sneki, susigalvojai jas?

JO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 14, 00:14)
ne, ne 126.

Stebisi. Va, dabar seku reakcijas į savaitgalį Izraelyje vykusį gėjų paradą. Visaip kaip pas mus - prieš tris metus biggrin.gif Taip kad mes dar visai nieko, europiete mirksiukas.gif

Stebi eitynes del ryskiu spalvotų vėliavų ar norisi paziureti I birkas apsitempusius sijonais diedus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 birželio 2022 - 23:16
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 14, 00:11)

biggrin.gif kaip jau sakiau tavo krikstolinis susikles, pastininke, visai suskiles. Jei manai, kad cia del siu paistalu, ka rasom galima nervintis. Tu daznai cia nerviniesi? unsure.gif

Nors siaip kalba buvo apie geju veliava, kada ji mane nervino, kada mane jie nervino ar kas surista su jais? jie ligoti zmones, jiem pagalbos reikia, visada ta sakiau ir sakysiu. Jei zmogus neigalus ir jei imanoma, jam reikia padeti, o ne nervintis, Maziau nervinkis, maziau kitose matysi nervinimasi.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 14, 00:15)

Tu nejoksek o atsakinwk kokios bedos pas tave del liftų I kavines?

As tai neuzmirsiu jusu teletabiu ..galima pasakyti net - sisteminiu rasizmu, diskriminacija tai kavinei, kuri duris atvere nesiskiepinusiems. Jus esat lengvai valdomos pilkos pelės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 birželio 2022 - 23:25
Supratau, kad mane supratot, europietės biggrin.gif Iki.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 14, 00:19)
Supratau, kad mane supratot, europietės biggrin.gif Iki.

Begi? Isdigandai ar susinervinai? biggrin.gif
Atsakyti