Gudri putino formuluote :As nieko neuzpuoliau,as sugrazinau ...😁
Pagal lutuke ..jie nieko neuzpuole,,
Pf pf pf, kad tik mūsų susigrąžint nesumąstytų....
Ar nebus taip, kad lietuvos medija transliuoja lingvistinę bangų genomo matricą. Nes, kiek skaitau teletabius, tai gryni zombiai.
As žinok nesuprantu, is kur ir kodėl tie žmonės kai kurie taip užsizombina, įtikėję į kaukės, prievarta, tai, kad valdžia jais rūpinasi ir t.t. vaizdas tikrai liūdnas, dabar aklai kartoja Ukrainos valdžios paleistas antis.
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria
Pagal ją lytinis aktas jau yra santuoka 😆 pėdutės yra pėdkelnės, milijardas yra milijonas, sexas neturint vaikų nesveikas, mėnesinės kas mėnesį nesveika ir tt Tsakant, ubuntijoje sava logikaMesk gert jeibogu o tai visai smegenis žiūriu pragerti baigi, ar tokia buvai nuo gimimo su proto negalia?
Na, tada man išvis nėr priežasčių. Nebent karas. Ir tai...
Kol žmogus ne emigravęs žinoma jam nėra priežasčių emigruoti. Ypač kai esi apie 40,tada jau esi įsikūręs kažkur, augini vaikus ir t.t dauguma jauni keliauja ieško, kur jiem geriau. Bet gyvenime yra ir svarbesnių dalykų nei didesnė suma banke. Aš dabar pvz dirbu is namų tai galėčiau gyvent bet kur, bet greičiau isvykciau i Tailandą nei i Lietuva. O esminiai dalykai tai yra atmosfera šalyje, teisingumo nebuvimas, valdžios issidirbinejimai, pagarbos žmogui nebuvimas, aferos, durna švietimo sistema, korupcija, prasigerimas, ir t.tLietuvoje kas buvo vertinga, tai gamta, ir taia baigiama sunaikinti. O tos baimės kad oi kažkur busi atėjunas man tokios juokingos, tokie kaimo kompleksai, gal iš sovietinių laikų? . Seniai zmones keliauja po pasaulį ir renkasi gyventi, kur jiem geriau, smagiau, įdomiau, kur randa terpę savo išsipildymui.
Tu buvai kazkur ar vel prisiklausei propogandos?
Mes nezinome.
Bet matome, kaip viduje shalies elgiasi.
Rusija zhinok yra ekonomishkai, socialiai ir dvasishkai supuvus. Jei to nebutu, tai butu stipri ir aplink stovetu tautos kurios jei nenoretu prisijungti, tai bent bendradarbiauti kuo labiau. O dabar pardavineja ta, ka SSSR ishvyste ir viskas.
Kinija kur kas protingesne. Todel ji ishstumia vakariecius is Azijos ir Afrikos. Taip ramiai ekonomishkai ir diplomatishkai.
O ka tie ruskiai? Ukrainoje tik zeka Janukoviciu buvo pastate? Na niekam neidomu zonos vertybes kurias Rasha kisha...
Panašu kad tu ta propoganda ir tesiklausai, nes labai nusišneki, osu lozungais aš nepadiskutuosiu.
Nesupranti, kad kuo toliau nuo lietuviu - tuo geriau gyventi. Vakaruose 800 sukishdavome uzh busta, dabar butu koks 1200. Net ten gyvenom kaip zmones. O LT tai NERA JOKIOS ATEITIES, nors pasikark. Shlykshtu, atsilikimas, bukumas aplink. O ir oras - nieko gero.Uk oras nėr geresnis... Aišku žiemą kokioj Ispanijoj būt gerai pasėdėt 😁