Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

[quote name="Amd*" post="72970973" timestamp="1655363471"] Uk oras nėr geresnis... Aišku žiemą kokioj Ispanijoj būt gerai pasėdėt 😁[/quohte]

Daug geresnis, daug šilčiau, nėra sniego ir minuso beveik niekad, nereikia žieminių rūbų, batų, padangų ir t.t. :D

Atsakyti

Koks tu debilas, kur rašiau, kad nieko ne užpuolė? Nustokit jus savo narkotinius sapnus man kist. 

Jei su tavim bendraut ,reikia leistis i tavo lygi Tai yra vadinti tave :debile .

Tai va debile isijunk kita sklaidos kanala ,nes tavo grynai is kremliaus arba kremliaus remiama. Ar aiskiai parasiau ,ar tau kol neivaziuos tu nesuprasi , kad yra kremliaus uzsienio politika viska neigti,tam skiriami zmones,pinigai .

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 16, 10:11)
Uk oras nėr geresnis... Aišku žiemą kokioj Ispanijoj būt gerai pasėdėt 😁

Geresnis net UK, bet kas toje Uk gyvena, ten sausakimsha?
Vokietijoje siltas sezonas nuo kovo iki spalio. Lietuvoje atimk 3 menesius. Ir gaunasi, kad daugiau nei pusmeti Lietuvoje yra slykshtus oras, o Vokietijoje tik trechdalis
Atsakyti

O tau pasipysimas tai mazau reikshminga uzh kavos puodeli gal?
Irgi idomus variantas
Papildyta:

Vargshe tu vargshe. Nueik i bet kokia Airijos ar Lietuvos parduotuve ir ten pamatysi, kad rusai nieko gero negamina ishskyrus pompuoja nafta kaip arabai

Nu rimtai, nu gal pasitikrink šią elementaria info prieš rašydamas, na kam taip nusišnekėti? Gal aš einu į tas parduotuvės, gal aš perku a rusiška ir gana kokybišką produkciją? O kad Rusija viena didžiausių pasaulio maisto prekių eksportuotoja žinoma irgi nežinai? Na sakau, na nėra ką diskutuoti, jei bazinių žinių apie šalį net nėra. 

Atsakyti
Oooo...teletabiai nuo ryto neršia biggrin.gif

Dvi nedadarytos ir du megstantys isgerti biggrin.gif Gera grupė, nieko nepasakysi.
Man per zemas lygis su tokiais personazais leistis I polemikas
Atsakyti

[quote name="Amd*" post="72970973" timestamp="1655363471"] Uk oras nėr geresnis... Aišku žiemą kokioj Ispanijoj būt gerai pasėdėt 😁[/quohte]

Daug geresnis, daug šilčiau, nėra sniego ir minuso beveik niekad, nereikia žieminių rūbų, batų, padangų ir t.t. :D

Bet amžinai drėgna. Neeeee. Geriau normali žiema 😁

Atsakyti

Jei su tavim bendraut ,reikia leistis i tavo lygi Tai yra vadinti tave :debile .

Tai va debile isijunk kita sklaidos kanala ,nes tavo grynai is kremliaus arba kremliaus remiama. Ar aiskiai parasiau ,ar tau kol neivaziuos tu nesuprasi , kad yra kremliaus uzsienio politika viska neigti,tam skiriami zmones,pinigai .

Nu rimtai debilas  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Nu rimtai, nu gal pasitikrink šią elementaria info prieš rašydamas, na kam taip nusišnekėti? Gal aš einu į tas parduotuvės, gal aš perku a rusiška ir gana kokybišką produkciją? O kad Rusija viena didžiausių pasaulio maisto prekių eksportuotoja žinoma irgi nežinai? Na sakau, na nėra ką diskutuoti, jei bazinių žinių apie šalį net nėra. 

Bet tikrai ne galutinio vartojimo prekių....

Atsakyti

Bet tikrai ne galutinio vartojimo prekių....

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 16, 10:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72970976" data-time="1655363710"><div><p>[quote name="Amd*" post="72970973" timestamp="1655363471"] Uk oras nėr geresnis... Aišku žiemą kokioj Ispanijoj būt gerai pasėdėt 😁[/quohte]</p><p></p><p>Daug geresnis, daug šilčiau, nėra sniego ir minuso beveik niekad, nereikia žieminių rūbų, batų, padangų ir t.t. biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Bet amžinai drėgna. Neeeee. Geriau normali žiema 😁</p>

Lygtai tu buvai kada Anglijoje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Mesk gert jeibogu o tai visai smegenis žiūriu pragerti baigi, ar tokia buvai nuo gimimo su proto negalia? 

neigi savo pačios rašliavas? Gėda jau? :)

Atsakyti

Nu rimtai debilas  :D  :D  :D​ 

Kokioj ligoninej guli, sokolada atsiusiu

Atsakyti