Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amd* @ 2022 06 16, 10:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72970980" data-time="1655363915"><div><p>Nu rimtai, nu gal pasitikrink šią elementaria info prieš rašydamas, na kam taip nusišnekėti? Gal aš einu į tas parduotuvės, gal aš perku a rusiška ir gana kokybišką produkciją? O kad Rusija viena didžiausių pasaulio maisto prekių eksportuotoja žinoma irgi nežinai? Na sakau, na nėra ką diskutuoti, jei bazinių žinių apie šalį net nėra. </p></div></blockquote><p>Bet tikrai ne galutinio vartojimo prekių....</p>

Ar tu buvai kada isvezta savo vyru I pasaulį is Lietuvos?

Amzinas kaimas kazka raso apie tai, ko su visam nebaraskina.

Matrica, nu jeibogu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 birželio 2022 - 09:26

Bet amžinai drėgna. Neeeee. Geriau normali žiema 😁
Tiek pat kiek Klaipėdoje dregna  :D​ man dabar ir yra normali žiema tokia, kai gana šilta. Prie ko pripranti tas ir tampa normalu. Man patinka Airijos klimatas nes nemėgstu nei didelio šalčio, nei karščio. Na si vasara ne kokia kol kas, bet pasitaiko, ka padarysi. Nebenoreciau 3 menesius per sniegus klampot, čia užtenka i 3,4 metus poros tokiu savaičių. Bet tai ir yra didziausi Lietuvos pliusai gamta ir neblogas klimatas, be ekstrymu, o viskas, ka daro žmones paskutinius 20 metų yra liūdna. Jei dar 10m prieš buvo kokios viltys dabar kuo toliau tuo liūdniau žiūrėt, ka valdžia isdirbineja. Su lietuviais atvykusiais isiš Lt teko pabendraut savaitgali, sako pas jus net aliejus pigesnis, rūbų žmonės nusipirko, sako kaip pigu čia. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 birželio 2022 - 09:28
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 16, 10:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72970984" data-time="1655363984"><div><p>Nu rimtai debilas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p></div></blockquote><p>Kokioj ligoninej guli, sokolada atsiusiu</p>

O tu, kaip povas, ziuriu, isisukai i bobu foruma. Uodegą tik isskleidei, papurenai ir lakstai pirmyn atgal, pirmyn atgal biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 07:26)
<p>Išvažiuoti į svetimą šalį, kur visad būsi atėjūnas ir turėti ką? Visa tai, ką turime čia, jas stebina - per brangu. Tai kokio b.. emigruot, jei reikia ten vargti?</p>

Tai, kaip supratau, taip ir negalejai sau leisti nusipirkti ilgos kliošines šilkines sukneles?
Atsakyti

Bet tikrai nej galutinio vartojimo prekių....

Rimtai Amadėja?  :D  :D nes aš čia einu į rusų parduotuves ir matau jas pilnas galutinių vartojimo prekių nuo ikrų iki limonadu. Aš net nežinau ko nėra, na visko, aisku ne viskas iki mūsų davaziuoja, o ir sankcijos, bet seniau tai is vis ko tik nori būdavo ir dabar kažkaip tas sankcijas apeina.makaronai, koldūnai, mėsos gaminiai, saldainiai, saulėgrąžos, grikiai, tortai net šaldyti atkeliauja, konservuoti iv produktai nuo žuvų, mėsos iki daržovių, keciupu, majonezu, ką jūs iš vis šnekat, gal nuvykit bent į Kalingrado sritį, kad tokių nesąmonių nesneketumet?

Atsakyti

neigi savo pačios rašliavas? Gėda jau? :)

Tavo isvartymai ir kliedesiai nėra mano parašytos žinutės, kai jas cituosi, bus mano. O kad tavo kuku smegenyse viskas susimakaluoja, tai ne mano bėdos. 

Atsakyti

O tu, kaip povas, ziuriu, isisukai i bobu foruma. Uodegą tik isskleidei, papurenai ir lakstai pirmyn atgal, pirmyn atgal biggrin.gif
Papildyta:
Tai, kaip supratau, taip ir negalejai sau leisti nusipirkti ilgos kliošines šilkines sukneles?

As ir taip pagalvojau, kai tiek pastangų sutelkė kalbai nukreipti :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 16, 10:18)
O kad Rusija viena didžiausių pasaulio maisto prekių eksportuotoja

Jei tu edi pasharus, kaip zhiurke, ar lesi neapdirbtus grudus, kaip koks zhvirblis, tai gal tau tai maisto prekes. Normaliems tai maisto pramones zhaliavos.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 16, 10:50)
Jei tu edi pasharus, kaip zhiurke, ar lesi neapdirbtus grudus, kaip koks zhvirblis, tai gal tau tai maisto prekes. Normaliems tai maisto pramones zhaliavos.

nesupratau
tai tu nevalgai normalaus maisto? grikių, avižų, ryžių, sorų? žinok ji ne tik paukščiams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 16, 10:51)
nesupratau
tai tu nevalgai normalaus maisto? grikių, avižų, ryžių, sorų? žinok ji ne tik paukščiams biggrin.gif

Ne.
Ash edu tik mesa ir bulkas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 16, 10:50)

tai jei tu edi kaip parsas bele ka, ka tau numeta prekybos centrai, tai nemanyk, kad ir kiti taip biggrin.gif biggrin.gif

kokias maisto prekes pardavineja parduoduvese cia pas mus jau isvardinau auksciau, o grudai ar kruopos irgi yra arba daiginami arba verdami ir valgomi.

jei pats nesugebi susirasti stai, ka Rusija eksportuoja is maisto.

https://www.statista...ts-by-category/
Atsakyti

tai jei tu edi kaip parsas bele ka, ka tau numeta prekybos centrai, tai nemanyk, kad ir kiti taip biggrin.gifbiggrin.gif

kokias maisto prekes pardavineja parduoduvese cia pas mus jau isvardinau auksciau, o grudai ar kruopos irgi yra arba daiginami arba verdami ir valgomi.

jei pats nesugebi susirasti stai, ka Rusija eksportuoja is maisto.

https://www.statista...ts-by-category/

Islipk tu is interneto , nesamoniu nerasinejus

Atsakyti

nesupratau

Pavardink,kokius rusija eksportuoja pas mus ,jei galima su oficialiu saltiniu .....

Atsakyti