Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 16, 16:14)

Tu nejauti, kad cia tau tik tas vou yra del suns ir kitu prekiu, kuriom cia giriesi. Man tai juokinga is sono zinok. Man nerupi zmoniu turtai, na bet kam taip nuolat girtis, juokinga tau tas suns pirkimas koks metu pirkinys ar kas? bigsmile.gif  biggrin.gif toks jausmas, kad ne suniuk adel jo pacio isigijai, o kad brangus, kad galetum pasigirti  unsure.gif ...Ir is priegaludos galejai pasiimti, ka butu prastesnis?

As tai save per peri pasitapsnoju, kai matau, kaip ji sureaguoja i mano tipo turtus biggrin.gif As tiek nusipezu qpie tai, o ji taip i viska rimtai sureaguoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:17)
<p>😅😅😅 kurkit kurkit, tik nesprokit iš pavydo 🙃</p>

tai turi teises ir masina? bigsmile.gif as gi klausiu , neteigiu.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 16, 16:18)
As tai save per peri pasitapsnoju, kai matau, kaip ji sureaguoja i mano tipo turtus  biggrin.gif  As tiek nusipezu qpie tai, o ji taip i viska rimtai sureaguoja  biggrin.gif

nu nuolat lygiuojasi, net keista rimtia, jautri kazkokia jom tema.
Bet seniau jau gridejau, kad gyvenimas Vilniuje tai toks ziurkiu lenktynes, kas turtingiau, prabangiau, ir t.t. kaip gerai cia gyvent astiputus, nepergyvent ka ten apsigergus, kaip atrodai ar esi idealiu formu ar tavo suo, kate pagal naujausius mados standartus ir t.t.
Atsakyti

blink.giftai jau vargu ar issilaikys tokiam amziuje, kaip keista man nevairuojantys zmones.
Tai bent vyras gal turi ar irgi ne? Bet tai taip buti nuo vyro priklausomai.... unsure.gif

Jai iki darbo patogiau autobusas, o savaitgaliais kartu su vyru. 

L.priklaudo su moters ir vyro darbo pobūdžio ir gyv.vietos.

Atsakyti

O vyras nepaziuri masinos , ir kur ji sugedo 😊

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 16, 16:20)
Jai iki darbo patogiau autobusas, o savaitgaliais kartu su vyru. </p><p>L.priklaudo su moters ir vyro darbo pobūdžio ir gyv.vietos.</p>

Na nezinau, man be masinos butu liudna, norisi gi ir vienai ar jus ka tik su vyrais is namu iseinat? palekti iki juros ar jum ten gamtos kur, su vaikais, pas drauges, apispirkti ir t.t. Na nenoreciu netureti teisiu, drauge irgi seniau snekejo ai, gerai ir be masinos, kol jos neturejo, o dabar kai turi tai jau sako nebenoreciau atgal. Taigi labai apribota esi be jos.
Atsakyti

Jai iki darbo patogiau autobusas, o savaitgaliais kartu su vyru. 

L.priklaudo su moters ir vyro darbo pobūdžio ir gyv.vietos.

Ir į darbą ir iš jo mane diedas veža:) o autobusu kartais būtų ir greičiau :) vaikus į polikliniką irgi vyras veža 😅 baisus tėvas tiesiog 😅

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72971139" data-time="1655384774"><div><p>Bet suknią vis dar tik sapnuoji? Kaip tu ten tada rasei..."einu, o šilkas taip ir plaikstosi vėjyje, tqip ir plaikstosi..............."
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ne, nu nes nenoriu 😅😅😅</p>

Geras silkas brangus, o dar geras pasiuvimas...
Suprantu tavo skausmą
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:27)
Ir į darbą ir iš jo mane diedas veža:) o autobusu kartais būtų ir greičiau smile.gif vaikus į polikliniką irgi vyras veža 😅 baisus tėvas tiesiog 😅</p>

Jus pasirodo labai senobine pora, sakai moteriai neverta vairuoti? Vyras visur nuves ir visus reikalus sutvarkys? Na bele tau gerai.
Atsakyti

Na nezinau, man be masinos butu liudna, norisi gi ir vienai ar jus ka tik su vyrais is namu iseinat? palekti iki juros ar jum ten gamtos kur, su vaikais, pas drauges, apispirkti ir t.t. Na nenoreciu netureti teisiu, drauge irgi seniau snekejo ai, gerai ir be masinos, kol jos neturejo, o dabar kai turi tai jau sako nebenoreciau atgal. Taigi labai apribota esi be jos.

Gyveni kitur, mano visos draugės Vln, nulėkt susitikt jokių bėdų. Atostogauju prie jūros visad su vyru ir vaikais. Apsipirkt-viskas šalia pat, 3 min ir pardė, plius vyras dažniausiai perka maistą.

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 16, 16:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72971148" data-time="1655385397"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukatai jau vargu ar issilaikys tokiam amziuje, kaip keista man nevairuojantys zmones.
Tai bent vyras gal turi ar irgi ne? Bet tai taip buti nuo vyro priklausomai.... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jai iki darbo patogiau autobusas, o savaitgaliais kartu su vyru. </p><p>L.priklaudo su moters ir vyro darbo pobūdžio ir gyv.vietos.</p>

O prie ko cia darbas? Po darbo dar yra gyvenimas.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 16, 16:24)
<p>O vyras nepaziuri masinos , ir kur ji sugedo 😊</p>

Kokiuose auluose jus gyvenat? Tam yra ir meistrai ir gedimo draudimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 birželio 2022 - 15:31
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:03)
aga, valio valio biggrin.gif Dar šuo už pusantro ir tt, skaičiuok ir sprok biggrin.gif</p>

svajonėse?
orakulai labai aiškiai rodo kada žmogus įsigyja augintinį, kada juo gyvena, o pas tave kažkaip nerodo to mirksiukas.gif
Atsakyti

Jus pasirodo labai senobine pora, sakai moteriai neverta vairuoti? Vyras visur nuves ir visus reikalus sutvarkys? Na bele tau gerai.

Kokius visus reikalus? Jis daro ką gali, kaip ir aš. 

Verta vairuot, pvz, išgėrusį namo parvežt 😅 bet kad tada jis su taxu grįžtų😅

Atsakyti