Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 06 16, 16:34)
mes ir, mano teisės stalčiuje kirmyja
mes visur kartu važiuojam, o man gražiau kai vyras vairuoja, jei jau moteris šalia sėdi
aš labai retai nebent kada, kad visai nepamiršti per kaimus prasivažiuoju biggrin.gif o šiaip man nepatinka vairavimas, technika iš viso ne mano stichija, o kai vairavimo kultūra tokia baisi Lietuvoje, tai vien prakeiksmais tektų svaidytis

na bet tu ir nevaidini super duper ultra modernia feministe biggrin.gif O ji ziuriu kaip pavzdinga vedine zmona, ten irgi moko, kad moteris nereikia vairuoti, kad vyras turi nuvesti pvz pas draugiu parvesti biggrin.gif

Kai mes su vyru vaziuoja irgi jisai vairuoja, bet as kas diena vairuoju, na mes ir gyvenam kaime, bet ir meiste veziiojau vaikus i mokykla, burelius jei pvz prastas oras, o grazus tikria nebuna kaip Ispanijoje kokioje 300d per metus biggrin.gif Apsipirkti galu gale, nejau ten su tasem tasysies kas diena , apsiperki daugiau savaitei. Paskui norisi prie juros nuvaziuoti pasivaikscioti, sedi i masina nuvaizuoji. Reiktu su autobusu tai eina kur. Ar su draugem nori kur susitikti ar i svecius, na tikrai nenoreciau vel be masinos gyventi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 16, 16:41)
na bet tu ir nevaidini super duper ultra modernia feministe  biggrin.gif O ji ziuriu kaip pavzdinga vedine zmona, ten irgi moko, kad moteris nereikia vairuoti, kad vyras turi nuvesti pvz pas draugiu parvesti  biggrin.gif

Kai mes su vyru vaziuoja irgi jisai vairuoja, bet as kas diena vairuoju, na mes ir gyvenam kaime, bet ir meiste veziiojau vaikus i mokykla, burelius jei pvz prastas oras, o grazus tikria nebuna kaip Ispanijoje kokioje 300d per metus biggrin.gif Apsipirkti galu gale, nejau ten su tasem tasysies kas diena , apsiperki daugiau savaitei. Paskui norisi prie juros nuvaziuoti pasivaikscioti, sedi i masina nuvaizuoji. Reiktu su autobusu tai eina kur. Ar su draugem nori kur susitikti ar i svecius, na tikrai nenoreciau vel be masinos gyventi.

na taip, pačią mašiną kaip faktą aš irgi labai myliu, mes šnekam net su ja biggrin.gif
Atsakyti

as tokius aiskinimus, kad moteriai neverta vairuoti, nes paskui reiks girta vyra vezioti girdejau labai seniai is senos moters, cia tave taip auklejo?del to teisiu nesilaikei?

na ka tu darai, kuri reikia nuvaizuoti, nieko, ar su autobusais vazinejiesi?

Vilnius tikrai didelis miestas ir su autobusais trankytis i visas puses , neturetu buti labai patogu. Bet dar karta, jei patogu tau man dzin, tik keista.

Imu taxą:) šian pvz taip variau į miestą ir atgal :) 

Atsakyti

O vyras nepaziuri masinos , ir kur ji sugedo 😊

Prie darbo. Jis kaip tyčia užsikasęs. 

Jam atrodo, kad akumas... tikiuos jis teisus 😁

Atsakyti

Taip, kaip ir visos tu moki aiuti - ranksluostelius ir pagalveles. Silkines auknios niekada nepasisiutum su teisingu kritimu, nesvaik

😅 net iškarpas moku daryt, jauti? Jėzau, nu ir pavydi boba tu 😆

Atsakyti

Ir į darbą ir iš jo mane diedas veža:) o autobusu kartais būtų ir greičiau :) vaikus į polikliniką irgi vyras veža 😅 baisus tėvas tiesiog 😅
Nu tai kam tau mašina 😁 O dėl kartais, tai boltas pigiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 16 birželio 2022 - 15:47
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:34)
Aš nenoriu, man patogu dabar. </p>

na neini jaunyn, veliau gana sudetinga gali buti teises issilaikyti, jei uzsinoresi.

Mazam miestelyje kur uzaugau natai tikrai paciam ieste neriekai masinos, ten visur per 15 min apeini. NU bet vis tiek noredavosi isvaziuoti prie upes, pire ezero, pamenu vyras dar kai jauni buvom imdavo tecio masina ir vaizuodavom, bet jau su vaikais, tai reikia gi ir pas gydytoju nuvykti ir kazkur su jais uz mietso vyra snebutinai namie visada, na sneku is savo poziciju. Mano mama irgi teisiu neturejo niekad ir gyvena sau. biggrin.gif

Kaip ir smart phone nebutinas, bet jau siais laikais be jo butu tikrai nepatogu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:44)
Imu taxąsmile.gif šian pvz taip variau į miestą ir atgal smile.gif </p>

zinau gyvenau taip 2 m, ziauriai nepatogu.
Atsakyti

Nu tai kam tau mašina 😁 O dėl kartais, tai boltas pigiau

Man tinka. Manau, kad mašiną antrą turėti kur kas brangiau (su visais remontais, kuru, antru garažu)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72971180" data-time="1655386615"><div><p>Taip, kaip ir visos tu moki aiuti - ranksluostelius ir pagalveles. Silkines auknios niekada nepasisiutum su teisingu kritimu, nesvaik</p></div></blockquote><p>😅 net iškarpas moku daryt, jauti? Jėzau, nu ir pavydi boba tu 😆</p>

Na moketi siuti ir graziai pasisiuti suknele is silko siek tiek skirtingi dalykai, tam reikia ir patirties ir sugebejimu nemenku toje srityje, aisku jei ten lygia tiese, dvi siules tai bele kas pasisiutu. Su silku ne taip lengva dirbti.
Atsakyti

na neini jaunyn, veliau gana sudetinga gali buti teises issilaikyti, jei uzsinoresi.

Mazam miestelyje kur uzaugau natai tikrai paciam ieste neriekai masinos, ten visur per 15 min apeini. NU bet vis tiek noredavosi isvaziuoti prie upes, pire ezero, pamenu vyras dar kai jauni buvom imdavo tecio masina ir vaizuodavom, bet jau su vaikais, tai reikia gi ir pas gydytoju nuvykti ir kazkur su jais uz mietso vyra snebutinai namie visada, na sneku is savo poziciju. Mano mama irgi teisiu neturejo niekad ir gyvena sau. biggrin.gif

Kaip ir smart phone nebutinas, bet jau siais laikais be jo butu tikrai nepatogu.
Papildyta:
zinau gyvenau taip 2 m, ziauriai nepatogu.

O kas nepatogu? VILNIUJ pvz aš turėčiau ieškot, kur mašiną centre pastatyt. O čia atvežė prie restorano, išvežė 😅 

Atsakyti

Na moketi siuti ir graziai pasisiuti suknele is silko siek tiek skirtingi dalykai, tam reikia ir patirties ir sugebejimu nemenku toje srityje, aisku jei ten lygia tiese, dvi siules tai bele kas pasisiutu. Su silku ne taip lengva dirbti.

Aš to mokiausi savu laiku 3 metus. 

Atsakyti

Jei gyvenčiau užmiesty, tikrai reiktų vairuot. 

Atsakyti