Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

svajonėse?
orakulai labai aiškiai rodo kada žmogus įsigyja augintinį, kada juo gyvena, o pas tave kažkaip nerodo to mirksiukas.gif

Nežinau net kaip reaguot. Ligonių netrolinsiu. 🧐

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:29)
Gyveni kitur, mano visos draugės Vln, nulėkt susitikt jokių bėdų. Atostogauju prie jūros visad su vyru ir vaikais. Apsipirkt-viskas šalia pat, 3 min ir pardė, plius vyras dažniausiai perka maistą.</p>

Na sakau bele tau gerai, mantai butu labia keista, teises 19 m issilaikiau, neisivaizduoju gyvenimo nuolat priklausant nuo vyru, taksi, gyvenau taip 2 metus, kol susitaupem masinai, na nenoreciau tikrai, kiek laisves kai pati vairuoji.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72971162" data-time="1655386152"><div><p>Jus pasirodo labai senobine pora, sakai moteriai neverta vairuoti? Vyras visur nuves ir visus reikalus sutvarkys? Na bele tau gerai.</p></div></blockquote><p>Kokius visus reikalus? Jis daro ką gali, kaip ir aš. </p><p>Verta vairuot, pvz, išgėrusį namo parvežt 😅 bet kad tada jis su taxu grįžtų😅</p>

Po darbo tiesiu taikymu I savo urveli ir neislendi?
Atsakyti

Geras silkas brangus, o dar geras pasiuvimas...
Suprantu tavo skausmą

😅aš pati moku siūt :)

Atsakyti

Po darbo tiesiu taikymu I savo urveli ir neislendi?

Sportas, vaikai, šunys. Gana vakarams 😅 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 16, 16:32)
Na sakau bele tau gerai, mantai butu labia keista, teises 19 m issilaikiau, neisivaizduoju gyvenimo nuolat priklausant nuo vyru, taksi, gyvenau taip 2 metus, kol susitaupem masinai, na nenoreciau tikrai, kiek laisves kai pati vairuoji.

Ji paprasciausiai intraverte namiseda, del to ir knygas grauzia, kaip pele. Tikiu, kad tokioms nuobodyloms masinos nereikqlingos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 16, 16:29)
Jus pasirodo labai senobine pora, sakai moteriai neverta vairuoti? Vyras visur nuves ir visus reikalus sutvarkys? Na bele tau gerai.

mes ir, mano teisės stalčiuje kirmyja
mes visur kartu važiuojam, o man gražiau kai vyras vairuoja, jei jau moteris šalia sėdi
aš labai retai nebent kada, kad visai nepamiršti per kaimus prasivažiuoju biggrin.gif o šiaip man nepatinka vairavimas, technika iš viso ne mano stichija, o kai vairavimo kultūra tokia baisi Lietuvoje, tai vien prakeiksmais tektų svaidytis
Atsakyti

Aš nenoriu, man patogu dabar. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72971172" data-time="1655386335"><div><p>Po darbo tiesiu taikymu I savo urveli ir neislendi?</p></div></blockquote><p>Sportas, vaikai, šunys. Gana vakarams 😅 </p>

Cia toks tavo diena is dienos gyvenimas? Apie vaikus pasaku nesek, nes ne tu juos uzauginai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:31)
Kokius visus reikalus? Jis daro ką gali, kaip ir aš. 
Verta vairuot, pvz, išgėrusį namo parvežt 😅 bet kad tada jis su taxu grįžtų😅</p>

as tokius aiskinimus, kad moteriai neverta vairuoti, nes paskui reiks girta vyra vezioti girdejau labai seniai is senos moters, cia tave taip auklejo?del to teisiu nesilaikei?

na ka tu darai, kuri reikia nuvaizuoti, nieko, ar su autobusais vazinejiesi?

Vilnius tikrai didelis miestas ir su autobusais trankytis i visas puses , neturetu buti labai patogu. Bet dar karta, jei patogu tau man dzin, tik keista.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72971160" data-time="1655386030"><div><p>Geras silkas brangus, o dar geras pasiuvimas...
Suprantu tavo skausmą</p></div></blockquote><p>😅aš pati moku siūt smile.gif</p>

Taip, kaip ir visos tu moki aiuti - ranksluostelius ir pagalveles. Silkines auknios niekada nepasisiutum su teisingu kritimu, nesvaik
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:32)
Nežinau net kaip reaguot. Ligonių netrolinsiu. 🧐</p>

man netrukdo, trolink kiek nori
viską galima nuskaityti, pamatyti, jei tik norisi, bet kai nėra ko, kai augintinio vietoje tuščia, tai ir tuščia
****, specialiai ant kitos narės pažiūrėjau ar ji turi augintinį, nes minėjo, kad turi - rodo aiškiausiai biggrin.gif o ant tavęs TUŠČIA, TUŠČIA, supranti?
negražu taip meluoti pastoviai, eik geriau daugiau knygų paskaityk, didesnė nauda bus, gal kada ir pritrauksi svajones savo 4u.gif
Atsakyti