Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

pagavai biggrin.gif

Nesupratau, o ką čia gaudyt? Pati gi parašiau. Ar tau gėda tai atrodo?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 17:36)
Mes su vyru leidžiam laiką, draugai jau dauguma bendri, ar su mano sesėm visi varom į pažint takus ir pan. Taip jau yra, su diedu daugiausia laiko leidžiam kartu 😁😁</p>

kaip tu ten man rašei? kaip nuobodu, jokių savų pomėgių biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Taigi šneka ėjo apie antrą šeimos mašiną...

Aš kaip suprantu, jos kalba apie buvimą atskirai, be vyro. O kadangi mes beveik visą laiką leidžiam kartu, tai jos ir nesupranta, kaip taip gali būti :) 

Atsakyti

kaip tu ten man rašei? kaip nuobodu, jokių savų pomėgių biggrin.gifmirksiukas.gif

Aga. O kaip tai susiję su bendromus išvykomis? 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 16, 17:09)
Varge, varge. Na  bet, kai retai is namu pajudama, tai tada aisku - galima ir taksa pasiimti karta I menesi.

nu , siandien pvz veziau dukra i viena miesto gala, sunu i kita, paskui apsipirkti per 3 parduotuves Net jei mieste gyvenciau, tai vaikai turetu su autobusais tabaluotis, o man kaip? is kiekvienos parduotuves taxi imti ar nestis is vienos prekes i kita su tasytem ir is trecios imti taxa?
jei vazineti visur su taxu tiek, kiek su masina tai tikrai brangiau kainuotu, bet kai neturi masinos, zinima mastai, nueini i viena tik parduotuve daug prisiperki tada imi taksi, kad parvestu.

Ai nu ka cia sneketi, kas gali tikrai turi teises ir masinas, o kai negali tai randi pasiteisinimu, kodel tau jos "nereikia" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 17:37)
Nesupratau, o ką čia gaudyt? Pati gi parašiau. Ar tau gėda tai atrodo?</p>
žiūrint kada
jei ką tik baigei tai ne
o jei anksčiau, kai jauna buvai, nu tai pati supranti mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 17:37)
Nesupratau, o ką čia gaudyt? Pati gi parašiau. Ar tau gėda tai atrodo?</p>
žiūrint kada
jei ką tik baigei tai ne
o jei anksčiau, kai jauna buvai, nu tai pati supranti mirksiukas.gif

Ne, nesuprantu. Mokiausi l gerai, jei tu apie tai :) o kad išmokčiau siūti ir turėčiau profesiją norėjo tėvai:) ir, o stebukle, tai buvo puikus metas:) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 17:39)
Aga. O kaip tai susiję su bendromus išvykomis? </p>

va taip: 'su diedu daugiausia laiko leidžiam kartu 😁'
tai ir reiškia, kad jis atskirai nelaksto kažkur ir tu ne
o kai aš tą parašiau, tu norėjai sumenkinti, mol' kaip neįdomu, mūsų pomėgiai vienodi, vis kartu ir pan.

ką tu iš savęs statai? taip niūru tavo realybėje, kad lauži vis forume kažką, neva tu kažkokia tobula, kitokia ir pan.
Kam tau tai? Kompleksai?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 16, 17:22)
Kai parashei apie sugedusia ir atidirbusia aparatura tai pagalvojau apie tave. Nezhinau kur deda senas bobas... Ir Ryga i Ryga i kalioshu fabrika, dainavo vienoje dainoje...

O inverteriai negenda kaip ir saules paneles kol kas dar neatitarnavo. Tada eis i elektronikos perdirbima, ju ismesti negalima ten visokiu metalu yra

rimtai?
Renewable Energy Paradox: Solar Panels and Their Toxic Waste
https://interestinge...eir-toxic-waste

Solar Panels Produce Tons of Toxic Waste—Literally
https://www.american...aste-literally/
Atsakyti

nu , siandien pvz veziau dukra i viena miesto gala, sunu i kita, paskui apsipirkti per 3 parduotuves Net jei mieste gyvenciau, tai vaikai turetu su autobusais tabaluotis, o man kaip? is kiekvienos parduotuves taxi imti ar nestis is vienos prekes i kita su tasytem ir is trecios imti taxa?
jei vazineti visur su taxu tiek, kiek su masina tai tikrai brangiau kainuotu, bet kai neturi masinos, zinima mastai, nueini i viena tik parduotuve daug prisiperki tada imi taksi, kad parvestu.

Ai nu ka cia sneketi, kas gali tikrai turi teises ir masinas, o kai negali tai randi pasiteisinimu, kodel tau jos "nereikia" biggrin.gif

Tai ar aš sakau tau mašinos atsisakyt?

Man nereikia visko vienai daryti ir tiek ;) pasikartosiu-gyventumėm toliau-vairuočiau.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 16, 17:25)
Kokie automobiliai? Dabar reikia rupintis ekologija ir taupyti babkes.

Tai reiskia sedeti namuose nera ko vazinet. MB niekur nevaziuoja, nebent su zoliapjove po sklypa

manau tau montekrista butu ideali zmona duotu visada ir is namu niekur be taves neitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 17:42)
Ne, nesuprantu. Mokiausi l gerai, jei tu apie tai smile.gif o kad išmokčiau siūti ir turėčiau profesiją norėjo tėvai:) ir, o stebukle, tai buvo puikus metas:) </p>

kas labai gerai mokosi, tai po mokyklos stoja ir mokosi univere minimum 6 metus, kai kurie ir į doktorantūrą eina dar
tai tokie žmonės jau nežiūri tėvukų norų ir laisvai sau gali leisti siūtis pas siuvėjas ir dar mamą nuvesti, apmokėti už jos sukneles
tai tiek smile.gif
Atsakyti