Tu irgi nelabai turi social life, matosi. Kitaip nerasytum tokiu nesamoniu.
Tu irgi nelabai turi social life, matosi. Kitaip nerasytum tokiu nesamoniu.
Varge, varge. Na bet, kai retai is namu pajudama, tai tada aisku - galima ir taksa pasiimti karta I menesi.
😏tau už taxą dažniau susimokėt yra kažkas wow?...
Mes tris ant dvieju turim. Dabar dar vaikui pirksim ir uz viska mokesim universiteto baigimo progq, gerą mašiną. Nieko, isgyvenam. Kaip jus negalit leisti sau antros masinos, tai nesuprantu.
Papildyta:
As turiu gyvenima po darbo - organizacijos, kuriose savanoriauju, parodu organizavimai. Su taksais neprivazinwsi, man su jais tikrai zymiai, zymiai brangiau kwliones iseitu. Ir ne tiek pinigai cia reiskia didziausia reiksme, o patogumas ir laiko sutaupymas. Bet, jei tau pigiau su taksais, nei savo masina, tai labai gerai einasi suprasti koks tavo gyvenimas po darbo.
Mes tris ant dvieju turim. Dabar dar vaikui pirksim ir uz viska mokesim universiteto baigimo progq, gerą mašiną. Nieko, isgyvenam. Kaip jus negalit leisti sau antros masinos, tai nesuprantu.
Ne, nu aš neabejoju, kad dviems reikia trijų mašinų😆
Papildyta:
As turiu gyvenima po darbo - organizacijos, kuriose savanoriauju, parodu organizavimai. Su taksais neprivazinwsi, man su jais tikrai zymiai, zymiai brangiau kwliones iseitu. Bet, jei tau pigiau su taksais, nei savo masina, tai labai gerai einasi suprasti koks tavo gyvenimas po darbo.
Aga, patikėjom.tu nuolat čia. Nuolat.
Kai parashei apie sugedusia ir atidirbusia aparatura tai pagalvojau apie tave. Nezhinau kur deda senas bobas... Ir Ryga i Ryga i kalioshu fabrika, dainavo vienoje dainoje...
O inverteriai negenda kaip ir saules paneles kol kas dar neatitarnavo. Tada eis i elektronikos perdirbima, ju ismesti negalima ten visokiu metalu yra
O kas cia keisto dvidesimt pirmame amziuje? Viena darbine, kita mano, trecia vyro. Musu gyvenimo twmpas truputeli kitoks, nes ne tik as zmonems padedu, vyras taip pat.
Tai kad tas taksas dabar ašaras kainuoja. Jei nereiktų kasdien į darbą važinėti gal ir aš neturėčiau. Mašinai kuras, padangos, plovimai, mokamos stovėjimo aikštelės. Su taksu ko gero pigiau summa summarum gaunasi. Ir taurę vyno nuvažiavus kažkur gali nebijot išgerti...
O tai is Vilniaus centro niekur neiskeliauji viena be vyro?
Jei tik centre keli simtai metru nuo namu tegyveni, tikriausiai nereikalinga masina, nezinau, taip niekad negyvenau. O masina na vsiada reikia ieskoti kur pasistatyti, bet tai menkiausias nepatogumas, kai esi laisva keliauti kur nori, kada nori. Nemegstu as to vairavimo per daug, na bet megstu laisve
As turiu gyvenima po darbo - organizacijos, kuriose savanoriauju, parodu organizavimai. Su taksais neprivazinwsi, man su jais tikrai zymiai, zymiai brangiau kwliones iseitu. Bet, jei tau pigiau su taksais, nei savo masina, tai labai gerai einasi suprasti koks tavo gyvenimas po darbo.</p></div></blockquote><p>Aga, patikėjom.tu nuolat čia. Nuolat.
Taip..as gi neariu, kaip arklys... mano dienos sudestytos taip, kad as galiu tarp darbu ar darbo metu lialiakinti. Man nereikia dairytis ar kas nemato manes su telefonu rankose
proftechnine baigei siuvimo specialybe?