Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amd* @ 2022 06 16, 17:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72971208" data-time="1655388587"><div><p>Varge, varge. Na bet, kai retai is namu pajudama, tai tada aisku - galima ir taksa pasiimti karta I menesi.</p></div></blockquote><p>Nu tai jie kartu iš namų juda 😂</p>

Tu irgi nelabai turi social life, matosi. Kitaip nerasytum tokiu nesamoniu.
Atsakyti

Varge, varge. Na bet, kai retai is namu pajudama, tai tada aisku - galima ir taksa pasiimti karta I menesi.

😏tau už taxą dažniau susimokėt yra kažkas wow?... 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amd*" data-cid="72971190" data-time="1655387230"><div><p>Nu tai kam tau mašina 😁 O dėl kartais, tai boltas pigiau</p></div></blockquote><p>Man tinka. Manau, kad mašiną antrą turėti kur kas brangiau (su visais remontais, kuru, antru garažu)</p>

Mes tris ant dvieju turim. Dabar dar vaikui pirksim ir uz viska mokesim universiteto baigimo progq, gerą mašiną. Nieko, isgyvenam. Kaip jus negalit leisti sau antros masinos, tai nesuprantu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 17:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72971208" data-time="1655388587"><div><p>Varge, varge. Na bet, kai retai is namu pajudama, tai tada aisku - galima ir taksa pasiimti karta I menesi.</p></div></blockquote><p>😏tau už taxą dažniau susimokėt yra kažkas wow?... </p>

As turiu gyvenima po darbo - organizacijos, kuriose savanoriauju, parodu organizavimai. Su taksais neprivazinwsi, man su jais tikrai zymiai, zymiai brangiau kwliones iseitu. Ir ne tiek pinigai cia reiskia didziausia reiksme, o patogumas ir laiko sutaupymas. Bet, jei tau pigiau su taksais, nei savo masina, tai labai gerai einasi suprasti koks tavo gyvenimas po darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 birželio 2022 - 16:23

Mes tris ant dvieju turim. Dabar dar vaikui pirksim ir uz viska mokesim universiteto baigimo progq, gerą mašiną. Nieko, isgyvenam. Kaip jus negalit leisti sau antros masinos, tai nesuprantu.

Ne, nu aš neabejoju, kad dviems reikia trijų mašinų😆 

Atsakyti

Papildyta:
As turiu gyvenima po darbo - organizacijos, kuriose savanoriauju, parodu organizavimai. Su taksais neprivazinwsi, man su jais tikrai zymiai, zymiai brangiau kwliones iseitu. Bet, jei tau pigiau su taksais, nei savo masina, tai labai gerai einasi suprasti koks tavo gyvenimas po darbo.

Aga, patikėjom.tu nuolat čia. Nuolat.:)  

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 16, 14:49)
Asile, as klausiu k7r yra dedama visa atidirbus ar sugedusi aparatura visu 'zalios energijos' irengimu?  Atidirbusi ir toksiska.

Kai parashei apie sugedusia ir atidirbusia aparatura tai pagalvojau apie tave. Nezhinau kur deda senas bobas... Ir Ryga i Ryga i kalioshu fabrika, dainavo vienoje dainoje...

O inverteriai negenda kaip ir saules paneles kol kas dar neatitarnavo. Tada eis i elektronikos perdirbima, ju ismesti negalima ten visokiu metalu yra
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 17:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72971214" data-time="1655389075"><div><p>Mes tris ant dvieju turim. Dabar dar vaikui pirksim ir uz viska mokesim universiteto baigimo progq, gerą mašiną. Nieko, isgyvenam. Kaip jus negalit leisti sau antros masinos, tai nesuprantu.</p></div></blockquote><p>Ne, nu aš neabejoju, kad dviems reikia trijų mašinų😆 </p>

O kas cia keisto dvidesimt pirmame amziuje? Viena darbine, kita mano, trecia vyro. Musu gyvenimo twmpas truputeli kitoks, nes ne tik as zmonems padedu, vyras taip pat.
Atsakyti
Kokie automobiliai? Dabar reikia rupintis ekologija ir taupyti babkes.

Tai reiskia sedeti namuose nera ko vazinet. MB niekur nevaziuoja, nebent su zoliapjove po sklypa
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 17:15)
😏tau už taxą dažniau susimokėt yra kažkas wow?... </p>

Tai kad tas taksas dabar ašaras kainuoja. Jei nereiktų kasdien į darbą važinėti gal ir aš neturėčiau. Mašinai kuras, padangos, plovimai, mokamos stovėjimo aikštelės. Su taksu ko gero pigiau summa summarum gaunasi. Ir taurę vyno nuvažiavus kažkur gali nebijot išgerti...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:49)
O kas nepatogu? VILNIUJ pvz aš turėčiau ieškot, kur mašiną centre pastatyt. O čia atvežė prie restorano, išvežė 😅 </p>

O tai is Vilniaus centro niekur neiskeliauji viena be vyro? blink.gif Nes mes tai megstam su draugem gamtoje buti, ne restoranuose, ar kad ir kur nueiti daznai buna ne mieste, o kitam mieste, ar prie juros kur i kavine, na neidomu man butu tik centre ir centre... del to ir sakau, kad man nepatogu butu.
Jei tik centre keli simtai metru nuo namu tegyveni, tikriausiai nereikalinga masina, nezinau, taip niekad negyvenau. O masina na vsiada reikia ieskoti kur pasistatyti, bet tai menkiausias nepatogumas, kai esi laisva keliauti kur nori, kada nori. Nemegstu as to vairavimo per daug, na bet megstu laisve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 17:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72971214" data-time="1655389244"><div><p>Papildyta:
As turiu gyvenima po darbo - organizacijos, kuriose savanoriauju, parodu organizavimai. Su taksais neprivazinwsi, man su jais tikrai zymiai, zymiai brangiau kwliones iseitu. Bet, jei tau pigiau su taksais, nei savo masina, tai labai gerai einasi suprasti koks tavo gyvenimas po darbo.</p></div></blockquote><p>Aga, patikėjom.tu nuolat čia. Nuolat.smile.gif  </p>

Taip..as gi neariu, kaip arklys... mano dienos sudestytos taip, kad as galiu tarp darbu ar darbo metu lialiakinti. Man nereikia dairytis ar kas nemato manes su telefonu rankose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 16, 16:50)
Aš to mokiausi savu laiku 3 metus. </p>

proftechnine baigei siuvimo specialybe?
Atsakyti