Ne tik su vyru nemiegi kartu bet net kartu i gamta nevaziuojat. Manai sito niekas nepastebi?
tai ir mieste, kai gyvenau kas dien vairuodavau.
Tai kad tas taksas dabar ašaras kainuoja. Jei nereiktų kasdien į darbą važinėti gal ir aš neturėčiau. Mašinai kuras, padangos, plovimai, mokamos stovėjimo aikštelės. Su taksu ko gero pigiau summa summarum gaunasi. Ir taurę vyno nuvažiavus kažkur gali nebijot išgerti...
Šian pvz man taxi, priimanti su augintiniais, iš viso tekainavo 12.
Irgi namiseda. Na, jusu toks gyvenimas....urvinis, jus mazai vazinejat.
As dabar po darbo kavineje sedziu. Atwis zmogus, kuris pades man susigaudyti kaip pradeti kito lygio parodu organizavima, nes as jau isaugau is amateur lygio, man reikia jqu kazko daugiau, reikia, kad kazkas moketu pinigus man uz tai, reikia sponsoriu
Bet manau, kad tu tikrai nesuprasi, nes tau tai svetima
Nezinau kaip pas jus, manau pigiau masina butu, nes draudumai mazi, bet ir patogumo nepalyginsi.
Bet masina turit, tu tik kaip surpantu teisiu neturi, ar vyras neleistu ja vairuoti? juk dalintis galima.
mes mieste viena masina turedavom, dabar 2 tai is vis kaifas
tau tiek važinėt kiek aš važinėju
o tai į gamtą, į kitus miestus? tokie namisėdos? siaubas
proftechnine baigei siuvimo specialybe?
12 klasių kartu su profesija.
Taigi šneka ėjo apie antrą šeimos mašiną...
pagavai
O tai is Vilniaus centro niekur neiskeliauji viena be vyro?
Nes mes tai megstam su draugem gamtoje buti, ne restoranuose, ar kad ir kur nueiti daznai buna ne mieste, o kitam mieste, ar prie juros kur i kavine, na neidomu man butu tik centre ir centre... del to ir sakau, kad man nepatogu butu.
Jei tik centre keli simtai metru nuo namu tegyveni, tikriausiai nereikalinga masina, nezinau, taip niekad negyvenau. O masina na vsiada reikia ieskoti kur pasistatyti, bet tai menkiausias nepatogumas, kai esi laisva keliauti kur nori, kada nori. Nemegstu as to vairavimo per daug, na bet megstu laisve
Mes su vyru leidžiam laiką, draugai jau dauguma bendri, ar su mano sesėm visi varom į pažint takus ir pan. Taip jau yra, su diedu daugiausia laiko leidžiam kartu 😁😁
sakai bent kvapą tokios taxi pauostysi?