Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Pas mano vyra moterys nedirba - organizacijos tokios nuostatos ir viskas. Bet, kai dirbo, tai vyras sake, kad kranistui vyrui turejo moketi daugiau, nei moteriai. Tokios taisykles buvo, jis ju pakeisti neturejo teises.

😅😅😅absurdas

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 14:14)
😅😅absurdas</p>

tu geriau žinai visas pasaulio darbovietes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 14:10)
Virniša ir ta sexo gauna daugiau nei tu</p><p></p>

Nu mes jau supratom, kad tau seksas gyvenimo tikslas, prasme ir esminis dziaugsmas, pagal kuri matuoji gyvenimo kokybe ir nuo kurio priklauso tavo savijauta, dvasine busena ir emocijos.
Na ka, gal ir neblogas toks paprastas gyvenimas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 14:13)
Mano darbas apmokamas nepriklausomai nuo lyties. 

keista, as tai nemokeciau vienodai nestabiliom personom, kuriu darbingumas priklauso nuo sekso buvimo ar ne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 22, 15:19)
Nu mes jau supratom, kad tau seksas gyvenimo tikslas, prasme ir esminis dziaugsmas, pagal kuri matuoji gyvenimo kokybe ir nuo kurio priklauso tavo savijauta, dvasine busena ir emocijos.

o dar ir su kokia perspektyva - kitame gyvenime tikrai atgims triušeliu biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
keista, as tai nemokeciau vienodai nestabiliom personom, kuriu darbingumas priklauso nuo sekso buvimo ar ne. biggrin.gif

Tu išvis niekam negalėtum mokėti, pati savęs neišlaikytum

Atsakyti

tu geriau žinai visas pasaulio darbovietes biggrin.gif

Teisiškai tai neįmanoma😅 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 15:28)
Tu išvis niekam negalėtum mokėti, pati savęs neišlaikytum

cia is kuriu tavo gliuku? biggrin.gif bigsmile.gif Labai rupi mano pajamos? bigsmile.gif
Atsakyti

cia is kuriu tavo gliuku? biggrin.gifbigsmile.gifLabai rupi mano pajamos? bigsmile.gif

Nerūpi, iš to, kaip pavydi, akivaizdu, kad nieko sau leisti negali.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 15:29)
Teisiškai tai neįmanoma😅 

sakaisi nusimanai apie UK teise?
imanoma, svieskis:

Construction companies reported the largest gender pay gap of any sector in the 2021-22 financial year, with a gap of 23.7% according to analysis by the CIPD. This means that women in construction received roughly 76p for every £1 earned by their male colleagues.
https://www.workingm...struction-2022/

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 15:31)
Nerūpi, iš to, kaip pavydi, akivaizdu, kad nieko sau leisti negali.

Is kokio cia tavo sapno? Ko pavydziu ir ko sau leisti negaliu? bigsmile.gif
kaip tau viskas susiveda i seksa ir pinigus....net gaila pasidare unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 22, 15:24)
o dar ir su kokia perspektyva - kitame gyvenime tikrai atgims triušeliu biggrin.gif

Per gerai sakyciau, triusiukai gi niekam blogo nedaro unsure.gif
Atsakyti

Savo vyro gailėk, jis tau tik dėl pinigų juk.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 15:36)
<p>Savo vyro gailėk, jis tau tik dėl pinigų juk.</p>

lotuliukas.gif jo tikrai taip, oligarchas mano vyras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kai susipazinom paauglysteje ir susituokem jaunysteje jau zinojau, kad praturtes, kaip sakoma ziniuone buvau biggrin.gif
Tavo rimtai protelis nieko daugiau gyvenime nemato pinigai ir seksas, jei ne del sekso, tai del pinigu unsure.gif jei ne del pinigu, tai del sekos, ir viskas gyvenime tau tuo pasiaiskina, na ka noreti is zmogaus su asmeniskom morales normom....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 birželio 2022 - 14:41
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 15:29)
Teisiškai tai neįmanoma😅 </p>

eik jau? tu teisininkė? biggrin.gif o tai kam už moterų teises tuomet po visur kovojama, jei jos jas visas ir visur turi? biggrin.gif
Atsakyti