Balių darysiu
O palauk kaip ten su tuo taisyklingu citavimu, kur linkas i citata? Juk visuotinai priimta, privaloma kaip ten rasei?
O palauk kaip ten su tuo taisyklingu citavimu, kur linkas i citata? Juk visuotinai priimta, privaloma kaip ten rasei?
Ten buvo kalba ne apie seksa be vaiku, o apie seksa negimdant vaiku, bet tau iprasta kitiem aiskinti kaip daryti, kai pati to nedarai, na ir del teksto suvokimo esi visiskai dub dubam
Nu, seksas nesveika, kai negimdai vaikų 😅😅
myžt niekada naktį neinat, iš ryto ne? nu tiesiog tobuli kaip robotai
ką ir sakau, svaigikė, vyrą kažin ar turinti
Na taip grubiai pasakius taip, cia ne mano susigalvojimas, cia medikai taip sako. Kiekvienas nestumas, zindymas, mazina vezio ir kitu ligu rizika. Ruolia vienam interviu sake, moterys nepiknaudziaukit klitoriniu orgazmu. Zinoma tokios ligos nekyla del vieno faktoriaus, daug visko susideda i viena. Bet tu kaip tuparike nuolat del visko stebiesi, nesugebi pasidometi.
Taigi, lysk i savo urveli ten Vilniaus centre, kur niekas nevyksta, kur nera morales normu, kur visi gerai gyvena ir kur nieko nematai ir nesidomi gyvenime apart romanu skaitymu.
Papildyta:
ką ir sakau, svaigikė, vyrą kažin ar turinti
nu gal jai smagu nesiprausus susiprakaitavus, normalus zmogus gi analinio nepraktikuoja
Tavo draugei dar negeda, kad pasiule tave idarbinti normalioje istaigoje?
Taigi niekas neparaso, kad mes moteru nepriimam... ar geju... paraso, kad kvalifikacija netinka imonei
Smagu jai, smagu. Ji mane sutre isvadino kazkada uz tai, kad turiu mada kiekviena diena detis naujus apatinius. Ji rase, kad jos kunas toks svarus, kad apatinius ji keicia kartą/ du I savaitę. Stai koks jos kunas tobulas
Aš liemenėlių kasdien nekeičiu, nebent vasarą suprakaituoju...
Smagu jai, smagu. Ji mane sutre isvadino kazkada uz tai, kad turiu mada kiekviena diena detis naujus apatinius. Ji rase, kad jos kunas toks svarus, kad apatinius ji keicia kartą/ du I savaitę. Stai koks jos kunas tobulas
Fu
Aš liemenėlių kasdien nekeičiu, nebent vasarą suprakaituoju...
As retai kada jas nešioju, nes į darbą važiuot nereikia, bet žinoma liemenėlė ne triusikai.
Tai ten žiūrėk kas ir dirba,tokio pat protelio savininkai dauguma. Be moralės. Šiaip jei neklystu tokie žmonės be sąžinės, moralės, tik su asmenine poniatkem, vadinami sociopatais. Labai kartais panašu.Tavo draugei dar negeda, kad pasiule tave idarbinti normralioje istaigoje?