Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kur mūsų arbūzėlis... 😁

Atsakyti

lotuliukas.gifjo tikrai taip, oligarchas mano vyras biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifkai susipazinom paauglysteje ir susituokem jaunysteje jau zinojau, kad praturtes, kaip sakoma ziniuone buvau biggrin.gif
Tavo rimtai protelis nieko daugiau gyvenime nemato pinigai ir seksas, jei ne del sekso, tai del pinigu unsure.gifjei ne del pinigu, tai del sekos, ir viskas gyvenime tau tuo pasiaiskina, na ka noreti is zmogaus su asmeniskom morales normom....

Tau tavo pačios vyras šlykštus, tai gal nepeizėk apie normas

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 15:45)
Tau tavo pačios vyras šlykštus, tai gal nepeizėk apie normas

Klausyk pasisakyk cia saziningai, ka tu vartoji kad taip veza? blink.gif kas tau darosi smegenu karstlige?
Kokia sekanti gliuka bus? Ka dar fantazuojiesi apie mane, tu taip geriau jautiesi? unsure.gif

na bet kur man iki asmeniniu morales normu lotuliukas.gif
Atsakyti

Kažką dar norėjau vajar rašyt....

Aj, o iš kur jūs ištraukėt, kad MK kažko prisifantazavus ir prisigyrus? 

Man tai viskas lb.į tiesą panašu 😁

Tik yr dalykų, apie kuriuos čia tik puse lūpų galima sakyt, jei išvis galima 😂

Atsakyti

Klausyk pasisakyk cia saziningai, ka tu vartoji kad taip veza? blink.gifkas tau darosi smegenu karstlige?
Kokia sekanti gliuka bus? Ka dar fantazuojiesi apie mane, tu taip geriau jautiesi? unsure.gif

na bet kur man iki asmeniniu morales normu lotuliukas.gif

Pamenam visos, kad tau iš ryto šlykštus.

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 22, 16:03)
<p>Kažką dar norėjau vajar rašyt....</p><p></p><p>Aj, o iš kur jūs ištraukėt, kad MK kažko prisifantazavus ir prisigyrus? </p><p>Man tai viskas lb.į tiesą panašu 😁</p><p>Tik yr dalykų, apie kuriuos čia tik puse lūpų galima sakyt, jei išvis galima 😂</p>

pati išsiduoda laikas nuo laiko
jei atidžiai skaitai ką žmogus rašo ir bendrauji su juo forume apie 10 metų, tai lengva

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 16:05)
<p>Pamenam visos, kad tau iš ryto šlykštus.</p>

išlipk iš netikrų romanų ar filmų į realybę (nors ir ten apie higieną rodo kaip žmonės trina sau akis nuo traiškanų, puola dantis valytis, kad antra pusė nieko neužjaustų) arba išlipk iš paauglių amžiaus, kai žmonės dar natūraliai švarūs ir kvepiantys. Natūralu, kad normalūs žmonės apsitvarko prieš puldami vienas ant kito. Nu tikras tu triušelis, gyvūniukas biggrin.gif
Atsakyti

jei atidžiai skaitai ką žmogus rašo ir bendrauji su juo forume apie 10 metų, tai lengva

Papildyta:

Bet tai tik tavo interpretacija 😉

Atsakyti

Papildyta:
išlipk iš netikrų romanų ar filmų į realybę (nors ir ten apie higieną rodo kaip žmonės trina sau akis nuo traiškanų, puola dantis valytis, kad antra pusė nieko neužjaustų) arba išlipk iš paauglių amžiaus, kai žmonės dar natūraliai švarūs ir kvepiantys. Natūralu, kad normalūs žmonės apsitvarko prieš puldami vienas ant kito. Nu tikras tu triušelis, gyvūniukas biggrin.gif

Na o man natūralu mylėtis vos nubudus. Prauskis iš vakaro, nebūsi sutrė ryte.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 16:05)
Pamenam visos, kad tau iš ryto šlykštus.</p>

Bet tai kaip sunku su narkomanais bendrauti, kurie turi asmeniskas morales normas, nors nezinau gal paprasciausiai esi buka ir nesupanti elementaruas teksto, ar siaip neturi prie ko prisikabinti tai kuri...?

Na ir kaip dabar jau citavimo normos nebegalioja apie kurias taip inirtingai aiskinai Uardai?
Kelk citatas ir visi matys, kokia kiause esi, nors manau adekvatus zmones ir taip atsimena kas ir kaip buvo rasoma. biggrin.gif
Atsakyti

Bet tai kaip sunku su narkomanais bendrauti, kurie turi asmeniskas morales normas, nors nezinau gal paprasciausiai esi buka ir nesupanti elementaruas teksto, ar siaip neturi prie ko prisikabinti tai kuri...?

Na ir kaip dabar jau citavimo normos nebegalioja apie kurias taip inirtingai aiskinai Uardai?
Kelk citatas ir visi matys, kokia kiause esi, nors manau adekvatus zmones ir taip atsimena kas ir kaip buvo rasoma. biggrin.gif

Buvau tau įmetus tavo sapaliones, kad sexas neturint vaikų-nesveika. Apsimetei, kad nematai.

Atsakyti

Uch...sudėtinga diena ryt nusimato. 

Tikiuos vakaras fainas 😁

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 16:35)
Na o man natūralu mylėtis vos nubudus. Prauskis iš vakaro, nebūsi sutrė ryte.</p>

nakti zmogus irgi prakaituoja, vyksta ivairus kiti procesai, na tau tinka sutrinai myletis tai gerai, kitiem netinka ir tiek. as siaip save asmeniskai pirmiausiai visada turiu omenyje, man paciai nesmagu nesiprausus, jei tau geria valio, tik nereikia kurti apie kitus nesamones, kad man kazkas slykstus. Romanus kurk, jei ner akur fantazijos islieti nesveikos savo.

Beja man naturalu praustis ir vakare ir is ryto ir kartais diena, jei yra poreikis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 birželio 2022 - 15:46