Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 21:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72973051" data-time="1655916722"><div><p>Tai taip, vakare issimsudai ilendi į švarią pižama ir toks kaifas  wub.gif​ </p></div></blockquote><p>...pižamą?....</p>

Ji gi neduoda vyrui, tai todel su pizama o ne su naktiniais
Atsakyti
...pižamą?....</p>

Ko cia klausi?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 22, 21:43)
Ji gi neduoda vyrui, tai todel su pizama o ne su naktiniais

lotuliukas.gif ka vyrui su naktiniais reikia "duoti" ? matai, kai "neduodu", tai ir nezinau tu jusu paprociu lotuliukas.gif

Kuo toliau tuo tu man panasesnis su montekrista atrodai, abiem aplink seksa visas gyvenimas sukasi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 birželio 2022 - 20:56

Aš tai su maikute ant šleikų arba naktiniais, kurie +- užpakalį dengia 

Atsakyti

Atpratau nuoga miegot...per tiuos vaikus

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 21:40)
<p>Keista, kad išvis kalbat apie elementarius dalykus, higieną. </p><p>Va seksas neturint vaikų, pasirodo, žalingas, Monteverte, susirūpink. Baik sexuot!!!</p>

jo man irgi keista, bet tu ta kalba pradejai, tau atrodo normalu nesiprausti biggrin.gif

Na tu irgi nezindei kiek reikejo, tai irgi gali rupintis jau. mirksiukas.gif O kur dar sudus visus valgai, isgerineji ir t.t. Taigi gal rupinkis savom sveikatom, kitiem neaiskinus, tau iki Montevertes gyvenio budo, kaip iki menulio.
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 06 22, 21:55)
<p>Aš tai su maikute ant šleikų arba naktiniais, kurie +- užpakalį dengia </p>

as kaip kada pagal ora biggrin.gif kai karsta galima ir nuogai, o kai vesiau galima ir su maike, nes megstam, kai miegam, kad butu vesiau, tai ziema daug nesildau naktim. Bet as megstu vakare uzsideti pizama, kol dar naktineju. biggrin.gif Siais laikais pizamos, nelabai nuo eiliniu rubu skiriasi, vasarai yra fainu sortuku ir maikuciu, ziemai kelnes ir maikes. Ryte irgi smagu pasnirinet su pizama, jei niekur nereikia vaziuoti, net kieme galiu laisvai gerti arbata su pizama apsirengus ryte i saule ziuredama ir apeiti savo soda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 22, 21:55)
<p>Aš tai su maikute ant šleikų arba naktiniais, kurie +- užpakalį dengia </p>

biggrin.gif foto grazi butu biggrin.gif
Atsakyti

biggrin.giffoto grazi butu biggrin.gif

Yra 😄

Atsakyti

O kiek REIKĖJO žindyti? 😅😅😅

Atsakyti

O tai Montevertei dar tęst lytinį nesveiką gyvenimą, ar jau nebe? Gal spės dar sveikatos gaut ? 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 22, 22:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="72973081" data-time="1655925048"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukafoto grazi butu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Yra 😄</p>

biggrin.gif
Atsakyti
..pižamą?....</p>

o tu pas mus net to nenaudoji, nes romanuose apie tai nerašė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 22, 22:22)
<p>O tai Montevertei dar tęst lytinį nesveiką gyvenimą, ar jau nebe? Gal spės dar sveikatos gaut ? </p>

kad tu dvasia taip savo rūpintumeisi kaip kūnu, tai gal žmogus iš tavęs ir išeitų biggrin.gif
Atsakyti

jo man irgi keista, bet tu ta kalba pradejai, tau atrodo normalu nesiprausti biggrin.gif

Na tu irgi nezindei kiek reikejo, tai irgi gali rupintis jau. mirksiukas.gifO kur dar sudus visus valgai, isgerineji ir t.t. Taigi gal rupinkis savom sveikatom, kitiem neaiskinus, tau iki Montevertes gyvenio budo, kaip iki menulio.
Papildyta:
as kaip kada pagal ora biggrin.gifkai karsta galima ir nuogai, o kai vesiau galima ir su maike, nes megstam, kai miegam, kad butu vesiau, tai ziema daug nesildau naktim. Bet as megstu vakare uzsideti pizama, kol dar naktineju. biggrin.gifSiais laikais pizamos, nelabai nuo eiliniu rubu skiriasi, vasarai yra fainu sortuku ir maikuciu, ziemai kelnes ir maikes. Ryte irgi smagu pasnirinet su pizama, jei niekur nereikia vaziuoti, net kieme galiu laisvai gerti arbata su pizama apsirengus ryte i saule ziuredama ir apeiti savo soda wub.gif

Vyriškų tai išvis kaip laisvalaikio rūbai grynai :)

Atsakyti