Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 22, 19:21)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72973018" data-time="1655910961"> vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka Tavo draugei dar negeda, kad pasiule tave idarbinti normralioje istaigoje?</blockquote> Tai ten žiūrėk kas ir dirba,tokio pat protelio savininkai dauguma. Be moralės. Šiaip jei neklystu tokie žmonės be sąžinės, moralės, tik su asmenine poniatkem, vadinami sociopatais. Labai kartais panašu. 

Nimfomanė ji pirmoje vietoje, o paskui jau ir sociopatė.
Atsakyti

Sutinku visai šį kart su Aristovicium. Bet va dėl to jų ir nenori priimti į ES pas mus taip sakė, jau turim Vengrija ir Lenkija ES kurios trukdo progresui, nenorim dar vienos tokios potencialiai šalies.  :D​ 

„Esu ne kartą sakęs, neslėpsiu, LGBT asmenis traktuoju kaip žmones su nukrypimais. Su nukrypimais nuo elgesio normos. Esu šia prasme konservatorius, kitas dalykas, kad tikrai esu nusiteikęs prieš jų persekiojimą. Tikiu, kad žmogus visada turi matyti kitame žmoguje irgi žmogų. Ir elgtis su juo kaip su žmogumi, nebent jis užsiima korumpuota veikla ir dar kitus asmenis įtraukia. Jei jie nenusikalsta, aš su LGBT žmonėmis elgiuosi normaliai, bet esu labai griežtas LGBT propagandai“, – sakė jis

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 22, 19:03)
<p>Aš liemenėlių kasdien nekeičiu, nebent vasarą suprakaituoju...</p>

Nusipirk daugiau, kad kelias dienas tu paciu apatiniu nenesiotum. Tu ir bliuskes savaitemis nesioji? Fu....
Atsakyti

Nimfomanė ji pirmoje vietoje, o paskui jau ir sociopatė.

Kaip sakoma bėda viena nevaikšto, arba viską čia meluoja :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 22, 19:18)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amd*" data-cid="72973031" data-time="1655913838"> Aš liemenėlių kasdien nekeičiu, nebent vasarą suprakaituoju...</blockquote>
<p>As retai kada jas nešioju, nes į darbą važiuot nereikia, bet žinoma liemenėlė ne triusikai. </p>

Kaip galima liemeneles nesioti kelias dienas? Kaip isvis gqlima nesioti tuos pacius rubus kelias dienas is eiles?
Atsakyti

Kaip galima liemeneles nesioti kelias dienas? Kaip isvis gqlima nesioti tuos pacius rubus kelias dienas is eiles?

Na nežinau kai kuriuos rūbus manau galima, jei žmogus mažiau prakaituoja,neissitepa, bet tik jau ne triusikus :huh2:​ aš pvz kelnes tikrai neskalbiu kas kart ar kokius švarkus, megztuku ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 22, 19:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72973045" data-time="1655915395"><div><p>Kaip galima liemeneles nesioti kelias dienas? Kaip isvis gqlima nesioti tuos pacius rubus kelias dienas is eiles?</p></div></blockquote><p>Na nežinau kai kuriuos rūbus manau galima, jei žmogus mažiau prakaituoja,neissitepa, bet tik jau ne triusikus huh.gif​ aš pvz kelnes tikrai neskalbiu kas kart ar kokius švarkus, megztuku ir t.t.</p>

As apie kelnes ir svarkus nekalbu. Man patinka svieziai plauto drabuzio, kuris liecia kuna, kvapas.Antra diena rubas tikrai nekvepia šviežumu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 birželio 2022 - 18:46

As apie kelnes ir svarkus nekalbu. Man patinka svieziai plauto drabuzio, kuris liecia kuna, kvapas.Antra diena rubas tikrai nekvepia šviežumu biggrin.gif

Tai taip, vakare issimsudai ilendi į švarią pižama ir toks kaifas  :wub:​ 

Atsakyti

Nusipirk daugiau, kad kelias dienas tu paciu apatiniu nenesiotum. Tu ir bliuskes savaitemis nesioji? Fu....

Bliuskas tai paprastai kasdien kitas, bet liemenėlės kasdien nekeičiu, o ir skalbt kasdien jas...kažkaip..

Atsakyti

As retai kada jas nešioju, nes į darbą važiuot nereikia, bet žinoma liemenėlė ne triusikai. 

Oj, tuos tai kaip minimum kasdirn ar net dažniau, jei einam kur vakare, tai naujus deduos 😁

Atsakyti

Tai taip, vakare issimsudai ilendi į švarią pižama ir toks kaifas  :wub:​ 

...pižamą?....

Atsakyti

Keista, kad išvis kalbat apie elementarius dalykus, higieną. 

Va seksas neturint vaikų, pasirodo, žalingas, Monteverte, susirūpink. Baik sexuot!!!

Atsakyti