QUOTE(Monteverte @ 2022 07 06, 13:36)
kad nepastebiu jokio trūkumo šiai dienai
mokslas turėtų būti maksimaliai profiliuotas pagal polinkius, gabumus
mokslas turėtų būti maksimaliai profiliuotas pagal polinkius, gabumus
Tai vidurinės mokslas tavyje užmušė ką - garsią fizikę, matematikę, biologę? Kuo galejai suzibeti žemėje, jei ne niekinis vidurinis?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 07 06, 13:49)
Problema vadoveliuose.
Kai buvau 5 klaseje, man tiko vadoveliai kurie buvo 9-11 klasei. kai buvau 8 klaseje, tai labiausia adekvatus buvo vadoveliai universitetams.
Vadoveliai zemesnes klases tai buvo tragedija ar ruosti silpnaprociu ar silpnaprociams, bet mokintis pagal juos neimanoma.
Cia tas pats kai jus vairuoti mokintu autostradoje vaziuojant 1-2 begiu.
Tose mokyklose tiesiog gaishta laika, bent tas budavo priesh 25 metus. Dabar - neaishku
Kai buvau 5 klaseje, man tiko vadoveliai kurie buvo 9-11 klasei. kai buvau 8 klaseje, tai labiausia adekvatus buvo vadoveliai universitetams.
Vadoveliai zemesnes klases tai buvo tragedija ar ruosti silpnaprociu ar silpnaprociams, bet mokintis pagal juos neimanoma.
Cia tas pats kai jus vairuoti mokintu autostradoje vaziuojant 1-2 begiu.
Tose mokyklose tiesiog gaishta laika, bent tas budavo priesh 25 metus. Dabar - neaishku
Zinai ka as tau pasakysiu...vunderkindus ir labai gabius visada pastebedavo mokyklos. Tokie vaikai ir anksciau islaikydavo vidurines egzaminus , ir budami 15'kos studijuodavo unuliveruose. Taves nepastebejo ar cia tik tu senatveje nusprendei kad buvai labai gabus mokykloje?