Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 16:52)
Daug ko jus nemate 😉</p>

Gyvai gal ir ne, bet ar tai butina matyti visus tuos istvirkavimus? kuo tai praturtina zmogu?
Bet kazin ar kazkas teoriskai nauja, juk ne po akmeniu gyvenam.
Atsakyti

O kas tau trukdo išmokt lietuviškai rašyt? Mokykloj, univere suolą trynei, o likai 2 klasėj.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 06, 17:16)
aaaa dar turbut buvai irasyta i iskaita nepilnameciu 😒</p>

bl koks tu debilas, del to, kad pabegau is keliu pamoku i iskaita? lotuliukas.gif as pirmune buvau tongue.gif

matomai tu ten buvai, labai tau tokios temos ziuriu artimos vazelino, kalejimu, bletsvu, net ziuriu saukstus vogdavai is valgyklu, nu uzjauciu, aisku, tave su tokiu gyvenmu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 06, 17:20)
<p>O kas tau trukdo išmokt lietuviškai rašyt? Mokykloj, univere suolą trynei, o likai 2 klasėj.</p>

o kam? blink.gif lyg rasau, nematai? pilnai uztenka tiek kiek moku socialiniuose tinkluose parasineti mirksiukas.gif

va tau tai vertetu su teksto suvokimu padirbeti, praverstu gyvenime,nors matomai jau be sansu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 liepos 2022 - 16:24

bl koks tu debilas, del to, kad pabegau is keliu pamoku i iskaita? lotuliukas.gifas pirmune buvau tongue.gif

matomai tu ten buvai, labai tau tokios temos ziuriu artimos vazelino, kalejimu, bletsvu, net ziuriu saukstus vogdavai is valgyklu, nu uzjauciu, aisku, tave su tokiu gyvenmu 4u.gif
Papildyta:
o kam? blink.giflyg rasau, nematai? pilnai uztenka tiek kiek moku socialiniuose tinkluose parasineti mirksiukas.gif

va tau tai vertetu su teksto suvokimu padirbeti, praverstu gyvenime,nors matomai jau be sansu... unsure.gif

Rašai. Nemokytina tu ir tiek.

Atsakyti

bl koks tu debilas, del to, kad pabegau is keliu pamoku i iskaita? lotuliukas.gifas pirmune buvau tongue.gif

Papildyta:
o kam? blink.giflyg rasau, nematai? pilnai uztenka tiek kiek moku socialiniuose tinkluose parasineti mirksiukas.gif

Jo jo as zinau kalejimu kultura galiu papasakot,gal prireiks gyvenime

Kulturos tave ten kaime nerasta , vyra turbut debilu vadini ir vaikai debilai pas tave?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 06 liepos 2022 - 16:44
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 06, 17:14)
Tai reikejo nuo pirmos klases i univera stot 😅  

Bijojau ash tu aukshtuju ir tu studentu.
Netoliese buvo medicinos instituto bendrabuciaii tai ten studentes studentui uzhrisho gala ir linksminosi visos. Vargshui vos ne amputuot reikejo.
Baisu budavo net eiti pro ta vieta
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 06, 17:40)
<p>Jo jo as zinau kalejimu kultura galiu papasakot,gal prireiks gyvenime</p>
<p>Kulturos tave ten kaime nerasta , vyra turbut debilu vadini ir vaikai debilai pas tave?

prie ko cia mano vyras ir vaikai, jei tu debilas? ko cia dabar juos ikisai, eik geriau savo vaika susirask? nors ne gal geriau jam be taves tokio.... unsure.gif as tik vadinu daiktus tikrais ju vardais ir tiek. As uz tokio kaip tu debilo nebuciau tekejusi, tai mano vyras labai net protingas, sviesus ir geras zmogus. Kuris gyvenime nevarytu ant moteru taip ir juo labiau nesisaipytu is zmoniu dirbtu darbu. Tu tupos blondines is anekdotu atitikmuo paskutiniu metu. mirksiukas.gif nu kam i galva dar sautu, kad vaikas buvo iskaitoje, jei pabego is keliu pamoku doh.gif lotuliukas.gif

o tu matyt sedejes, na nera cia kuom didziuotis... unsure.gif

p.s. keisciausia, kad tu pavarai apie zmogu meslo, paskui stebiesi, kodel jis su tavim nekulturingai bendrauja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 06, 17:30)
Rašai. Nemokytina tu ir tiek.</p>

Ir ka cia norejai parasyti? Tai taip ir nepaaiskinsi, kas man is tos idealios lietuviu kalbos butu? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 liepos 2022 - 17:17

Sunku suprast? 

Jei aiškini, kad visko gslima išmokt per metus, tai turėtum būti imli žinioms. Deja, tokia nesi. Net mokyklos kurso neįsisavinai, elementariausių dalykų. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 06, 15:26)
Tu peisidejai prie ginklu pirkimo, ne pagalbos žmonems? Tai daug ką pasako spie tave.

O padėti apsiginti nuo užpuoliko tai ne pagalba žmonėms? Lietuvą ruskis pultų, aišku sėdėtum rankas sudėjus, lai okupuoja, žudo, sprogdina, tau kas, tu toli. Abejingumas blogiui, baisi žmogaus yda. Apie tave daug ką pasako.

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 06, 16:24)
<p>🤭 paradoksas, bet Lietuvoje blogiausia gyventi toms, kurios joje ... negyvena.</p>

Bet kaip taikliai 4u.gif
Sulijom . Mažas tas Bayraktaras, įsivaizdavau didesnį ax.gif
Atsakyti

Mažas, tikėsimės, pamažu  išnaikins ruskių okupantus.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 06, 17:56)
<p>Sunku suprast? </p><p>Jei aiškini, kad visko gslima išmokt per metus, tai turėtum būti imli žinioms. Deja, tokia nesi. Net mokyklos kurso neįsisavinai, elementariausių dalykų. </p>

Imanoma, kai mokiniesi, kai nori mokytis, kai turi motyvu, ir arabu galima ismokti, tik kam? ir kalba nebuvo apie mane konkreciai, o apie dauguma zmoniu, mokymo metodai kitokie turi buti, nei yra mokykloje. Maciau rezultatus gyvai, pas mus institute atejo dalis studentu nesimoke anglu mokykloje ir per metus musu destytoja ismoke juos iki elementaraus kalbejimo lygio juos.

Lietuviu kiek moku, man tikrai pilnai uztenka, jei tau neuztenka tu ir mokykis geriau, o man kam? cia gi tik tau kliuna ta lt gramtika, tai yra tavo beda, nesupranti, ne mano. mirksiukas.gif as tingus zmogus, nedarau nieko daugiau, nei privalau, taigi kreipti cia demesi i gramatika, na kam? kad tau smagiau butu, tikrai manai man tai svarbu tavo jausmai? bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 07 06, 18:02)
O padėti apsiginti nuo užpuoliko tai ne pagalba žmonėms? Lietuvą ruskis pultų, aišku sėdėtum rankas sudėjus, lai okupuoja, žudo, sprogdina, tau kas, tu toli. Abejingumas blogiui, baisi žmogaus yda. Apie tave daug ką pasako.
Bet kaip taikliai 4u.gif
Sulijom . Mažas tas Bayraktaras, įsivaizdavau didesnį ax.gif

Atsakyk i klausima, jei gali. Jei ukrainieciu kariumene nekariautu ar rusai vis tiek kazka zudytu, sprogdintu, jei manai, kad taip, tai ka ir kodel?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 06, 18:03)
<p>Mažas, tikėsimės, pamažu  išnaikins ruskių okupantus.</p>

rimtai? lotuliukas.gif kiek tokiu jau numusta skaitei?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 06, 18:10)
Jei ukrainieciu kariumene nekariautu ar rusai vis tiek kazka zudytu, sprogdintu, jei manai, kad taip, tai ka ir kodel?

Zhudytu visus kurie nepaklustu tada, aishku ta darytu specnazas, o kariuomene pultu kitas shalis.
Rusija yra blogis, ja reikia eliminuot. Tada pasaulyje blogio bus 5 proc. maziau. Tiesa trumpam, es USA su Kinija jo sukurs be Rusijos dvigubai daugiau.

Rusija turejo buti atsvara... USA pavyko Rusija ishbalansuoti
Atsakyti