Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 10:50)
Šitai valdziai pats blogiausias laikotarpis teko, nes sunkus labai, bet jie tik zmones. Dirba +- neblogai, stengiasi, klysta, aisku, su komunikacija rimtu bedu turi, bet visumoj neblogai. </p>

nu jo kaip tik konservai taip blogiausias laikotarpis, o gal jie ir sukuria tuos blogiausiu slaikotarpius nepamastei? biggrin.gif
nu jo stengiasi blink.gif prioritetai, geju partenrystes istatymas, narkotiku naudojimo palengvinimas, kas dar ai dar palaikyti kuo ilgesni kara Ukrainoje ir gal but net sukelti Lietuvoje. Ka dar dare? Susiriejo su Baltarusija, isrinko jiem prezidenta ir gavo kruva pabegeliu mainais, paskui susiriejo su Knija ir daug verslu patyre dideliu snuostolius, dabar loja ant rusijos be perstojo, na mazu pasieks orgazma, kai sukels kara....

pzd valdzia lotuliukas.gif as nezinau ka dar blogiau galima butu sugalvoti nuveikti? patiem nebent pulti Rusija, kaip grybaite siulo?
Atsakyti

🤭 paradoksas, bet Lietuvoje blogiausia gyventi toms, kurios joje ... negyvena.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 06, 11:16)
o kas čia tokio tame? anksčiau gudresnė patapau nei kiti ir tiek. Vėliau didelė dalis išeidavo iš viso iš visos nenorimos pamokos
tu ką nei vienos nepraleidai?

Mes begdavom is pamoku, dar su drauge ir visa klase suorganizuodavom, o paskui ne tik pabegimus , bet ir turistinius susiorganizuodavom, tevus del to yra kviete i mokykla, buvom atsakingos uz popamokine veikla, na tai pagavom banga taip sakant biggrin.gif cia gal 8,9 klasei, paskui kazkaip nusiramonom biggrin.gif Matyt smagu buvo tas ribu ismeginimas. O siaip kai nenoredavau i mokykla pasirasydavau sau rasteli ir tiek mamos vardu, kai gerai mokiausi, tai nelabai kas kabinejosi na ir nepraleisdavau be proto tu pamoku, bet buvo tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 12:10)
Ok, truputi pasiprovokuosiu: ten uz gera nesueina, ten turi vyras geras but labai 😆</p>

ta pats vyras negali buti visom geras, kad butu geras seksas pvz man, reikia zmogu pazinoti labai gerai, buti artimiem, myleti vienas kita.
O cia jei vyro reikia tik kaip vibratoriaus ar salia dar ir vibratriaus reikia ir tai vadinama gerumu, tai ka as zinau. gal jus geriau nemate? unsure.gif

ir koks cia pasiprovokavimas, ne vaiku darzelyje esam, seniai visos tos temos zinomos, ne tik sekso apturejom, bet ir vakus duaguma gimdem.
Atsakyti

Amadėja apie tai, kad tokio tipo vakarėliuose vyrų pasiūla kur kas didesnė. 

Atsakyti

ta pats vyras negali buti visom geras, kad butu geras seksas pvz man, reikia zmogu pazinoti labai gerai, buti artimiem, myleti vienas kita.
O cia jei vyro reikia tik kaip vibratoriaus ar salia dar ir vibratriaus reikia ir tai vadinama gerumu, tai ka as zinau. gal jus geriau nemate? unsure.gif

ir koks cia pasiprovokavimas, ne vaiku darzelyje esam, seniai visos tos temos zinomos, ne tik sekso apturejom, bet ir vakus duaguma gimdem.

Daug ko jus nemate 😉

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 07 06, 13:49)
Problema vadoveliuose.
Kai buvau 5 klaseje, man tiko vadoveliai kurie buvo 9-11 klasei. kai buvau 8 klaseje, tai labiausia adekvatus buvo vadoveliai universitetams.
Vadoveliai zemesnes klases tai buvo tragedija ar ruosti silpnaprociu ar silpnaprociams, bet mokintis pagal juos neimanoma.

Cia tas pats kai jus vairuoti mokintu autostradoje vaziuojant 1-2 begiu.

Tose mokyklose tiesiog gaishta laika, bent tas budavo  priesh 25 metus. Dabar - neaishku

sutinku, jau mkykloje budama supratau, kad esama sistema labai neefektyvi, pamokuose budavo daznai nuobodu paprasciausiai, piesdavau biggrin.gif
Atsakyti

sutinku, jau mkykloje budama supratau, kad esama sistema labai neefektyvi, pamokuose budavo daznai nuobodu paprasciausiai, piesdavau biggrin.gif

Akivaizdu, kad nieko nesimokei pamokUOse...

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 14:14)
Vaikams tiesiog įdomu.</p>

visokiu mokytoju yra, bet programa pati savaime labai neefektyvi, as gi pati mokiau anglu, per duag gramatikos kisama ir per mazai praktikos, na bet cia visur tas pats beveik su visais dalykais, mokykloje ka moko 7 -12 metus galima ismokti per metus normaliai mokantis. Tradicine svietimo sistema yra neefektyvi , nuobodi daznai ir labai ribota. Na jei mokytojas dar koks isradingesnis tai pakeicia daug ka vaikam.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 06, 14:32)
As anglams sakau 'ot prisidaret su tuo Brexit, grynai, kaip mes'. Dabar laukit lėto šalies smukimo'

nuo to brexit ir prasidejo visi neramumai pasaulyje, kazkoks matyt ju planas buvo, o koks matyt ir nesuzinosim, kaip gerai dar gyvenom pires 3-4 m doh.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 07 06, 14:50)
Tu per daug surteikshmini tuos universitetus. Ten studentai gerdavo alu, birbindavo mergas, per sesijas eidavo su zagotovkemis laikyti egzu net nesuprasdamai apie ka ten jau nekalbant ziniu...

bl kur tu studijavai? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 15:25)
Aj, tai bet kuri valdzia po Nepriklausomybes bloga?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif 

taip zinoma, jei dar seniau buvau naivi ir tikejau, ka dbus kazkas geriau, bet kuo toliau tuo aiskiau tiklsingas salies isgrobstymas ir naikinimas...
Jei nesutinki papasakok, ka gero nuveike per 30 metu valdzia del Lietuvos, kas nesurista su savaiminiu technologiju atsiradimu?
svietimo sistema susikta, kas metai vis naujos reformos, mokiniai pasimete nuolat, apie medicinos nei nesneku eiles isaugusios tiek, ka djau eina anekdotai, kad kol sulauke eile spas gydyoja zmogus ir pasveiko...kas dar policija, liko dar baisiau negerbiama, nei buvo, o gal aisrininkai kokia nauja modernia technika apginkluoti, na ne lyg, na tai kokia sfera is esmes pagerinta valstybeje?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 07 06, 15:18)
Aš varau į Bayraktaro pristatymą ax.gif . Vis tik prisidėjau prie pirkimo ax.gif

Na tai visos mirtys su tuo suristos bus ir ant tavo sazines. unsure.gif

nors kiek suprantu jau aprime viskas ten ir Ukraina ziauriai pralaimi, greiciau baigtusi, greiciau zmones ramiai gyventi galetu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 06, 15:37)
aš sakau gal ji tyčia
nepanaši ji jums į džoukerį savo šnekomis ir pan.?
kaip ir amerikonas dabartinis ponas biggrin.gif

natturaliai ji manau tokia ir pries tai tokia buvo gi kaimo jurgis, vien ta kalba, jos "pajuokavimai", isprusimas, ka ji ten sake jos literatura skaityta kareivelio Shveiko nuotykiai, na eiline buchaltere, kazkodel patekusi i valdzia, biski tupoka ir be manieru.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 15:56)
<p>Kazkoks tinginiadienis</p>

kaip kam biggrin.gif as dabar tik ramiai prisedau visa diena begime biggrin.gif ir dar diena tokia keista, veluoju, nespeju, dar masina kazko buvo apgedus, bet dabar jau lyg viskas ramu ir gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 06, 16:24)
<p>🤭 paradoksas, bet Lietuvoje blogiausia gyventi toms, kurios joje ... negyvena.</p>

ir vel dunduke teksto nesuprato, nea pei gyvenimo geruma snekam, o kas su valstybe, salimi, tauta darosi, itariu ir Islamo valstybeje ir S Korejoje yra tikrai daug kam labai net gerai.

O kaip sekasi saliai geriausiai rodo jos emigracijos, gimstamumo, kuriamu verslu, pramones, ekonomikos, ekologijos ir t.t. rodikliai kurie prieinami is bet kur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 liepos 2022 - 16:14

Problema vadoveliuose.
Kai buvau 5 klaseje, man tiko vadoveliai kurie buvo 9-11 klasei. kai buvau 8 klaseje, tai labiausia adekvatus buvo vadoveliai universitetams.
Vadoveliai zemesnes klases tai buvo tragedija ar ruosti silpnaprociu ar silpnaprociams, bet mokintis pagal juos neimanoma.

Cia tas pats kai jus vairuoti mokintu autostradoje vaziuojant 1-2 begiu.

Tose mokyklose tiesiog gaishta laika, bent tas budavo priesh 25 metus. Dabar - neaishku

Tai reikejo nuo pirmos klases i univera stot 😅  

Blyn dar noro reikejo turet ten skaityt ir rasyt 😁

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 06, 16:52)
<p>Amadėja apie tai, kad tokio tipo vakarėliuose vyrų pasiūla kur kas didesnė. </p>

Labai apsisvietusi? bigsmile.gif
Tai kazkaip suartina, ismyli ar geriau vienas kita pazysti, tampi artimu?
vibratoriai su kojytem unsure.gif
Atsakyti

Mes begdavom is pamoku, dar su drauge ir visa klase suorganizuodavom, o paskui ne tik pabegimus , bet ir turistinius susiorganizuodavom, tevus del to yra kviete i mokykla, buvom atsakingos uz popamokine veikla, na tai pagavom banga taip sakant biggrin.gifcia gal 8,9 klasei, paskui kazkaip nusiramonom biggrin.gifMatyt smagu buvo tas ribu ismeginimas. O siaip kai nenoredavau i mokykla pasirasydavau sau rasteli ir tiek mamos vardu, kai gerai mokiausi, tai nelabai kas kabinejosi na ir nepraleisdavau be proto tu pamoku, bet buvo tikrai biggrin.gif

aaaa dar turbut buvai irasyta i iskaita nepilnameciu 😒

Atsakyti