nu jo kaip tik konservai taip blogiausias laikotarpis, o gal jie ir sukuria tuos blogiausiu slaikotarpius nepamastei?
nu jo stengiasi
pzd valdzia
ta pats vyras negali buti visom geras, kad butu geras seksas pvz man, reikia zmogu pazinoti labai gerai, buti artimiem, myleti vienas kita.
O cia jei vyro reikia tik kaip vibratoriaus ar salia dar ir vibratriaus reikia ir tai vadinama gerumu, tai ka as zinau. gal jus geriau nemate?
ir koks cia pasiprovokavimas, ne vaiku darzelyje esam, seniai visos tos temos zinomos, ne tik sekso apturejom, bet ir vakus duaguma gimdem.
Daug ko jus nemate 😉
Problema vadoveliuose.
Kai buvau 5 klaseje, man tiko vadoveliai kurie buvo 9-11 klasei. kai buvau 8 klaseje, tai labiausia adekvatus buvo vadoveliai universitetams.
Vadoveliai zemesnes klases tai buvo tragedija ar ruosti silpnaprociu ar silpnaprociams, bet mokintis pagal juos neimanoma.
Cia tas pats kai jus vairuoti mokintu autostradoje vaziuojant 1-2 begiu.
Tose mokyklose tiesiog gaishta laika, bent tas budavo priesh 25 metus. Dabar - neaishku
Tai reikejo nuo pirmos klases i univera stot 😅
Blyn dar noro reikejo turet ten skaityt ir rasyt 😁
Mes begdavom is pamoku, dar su drauge ir visa klase suorganizuodavom, o paskui ne tik pabegimus , bet ir turistinius susiorganizuodavom, tevus del to yra kviete i mokykla, buvom atsakingos uz popamokine veikla, na tai pagavom banga taip sakant
cia gal 8,9 klasei, paskui kazkaip nusiramonom
Matyt smagu buvo tas ribu ismeginimas. O siaip kai nenoredavau i mokykla pasirasydavau sau rasteli ir tiek mamos vardu, kai gerai mokiausi, tai nelabai kas kabinejosi na ir nepraleisdavau be proto tu pamoku, bet buvo tikrai
aaaa dar turbut buvai irasyta i iskaita nepilnameciu 😒