Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 07 06, 14:37)
Budavo olimpiados, buvau  pastovus respublikiniu prizininkas, mokyklai buvo garbe. Niekas i universtiteus nesiusdavo, be to tais laikais mokslininkai mazai uzhdirbdavo, tai nebuvo joks prestizhas
Papildyta:
ES bankrutuoja, nedidele beda Uk bus. Naudos aishku irgi jokios.

Ka tu cia nusisneki 'nesiusdavo'. As cia is galvos rasiau apie 15'meti univere, galvoji? Tu paprasciausiai nedatraukei iki tokio lygio ir tiek. Arba twvams buvo nusikakot ant to ir jie nieko nedare, kadtu mokintumeisi pagal savo lygi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 06, 14:42)
Ka tu cia nusisneki 'nesiusdavo'. As cia is galvos rasiau apie 15'meti univere, galvoji? Tu paprasciausiai nedatraukei iki tokio lygio ir tiek. Arba twvams buvo nusikakot ant to ir jie nieko nedare, kadtu mokintumeisi pagal savo lygi.

Tu per daug surteikshmini tuos universitetus. Ten studentai gerdavo alu, birbindavo mergas, per sesijas eidavo su zagotovkemis laikyti egzu net nesuprasdamai apie ka ten jau nekalbant ziniu...
Atsakyti
Aš varau į Bayraktaro pristatymą ax.gif . Vis tik prisidėjau prie pirkimo ax.gif
Atsakyti

Nu jo niekas dabar neprievartauja, nezudo.. unsure.gif.maciau neseniai dalinosi fb draugai, akd kazkur 15 m mergaite nuzude, ziauru... unsure.gif seniau mes tik alkoholi ismegindavom ar kas parukyti, o dabar kiek narkotiku gi laisvu, prieinamu paaugliam, baisu. Ir tai pas mus kazkaip buvo savaime suprantama, kad rukyti nesveika, jei paaulgiai tai darydavo, tai pasislepe nuo tevu, O vakaruose pasirodo niekas to neaiskino, visiem rukyti atrode normalu, net gydytojai nesciom patarinejo parukyti, tipo nepykins nuramins blink.gif Papildyta: Buvo toks kun Gediminas, jauciu vienintelis ir dar kaip nekeista, bet jauciu tarybiniais laikais valdzia buvo geriausia, kazka stengesi del zmoniu, miestu nuo Landzbergistu saikos prasidejo salies grobstymai... Mus net mokykloje moke jau nepriklausomuybes metais, kad tarybiniais laikais buvusi valdzia labai ismaniai isskirste pramone po visa Lietuva, ne taip kaip Latvijoje viskas sukista i Ryga.Ir tuo metu tirkai valdzioje buvo daug salies patriotu, nors ir prisidengusiu komunistu veliava, pvz kaip Moontes tevai , kurie kaip ji sake, stengesi viska kuo geriau del miesto daryti ir tokiu manau buvo tikrai daug. O dabartine valdzia,kaip priedurniai viska i Vilniu kisa, pramone griauna, aferas daro, ai nepradesiu, 30 m degradacijos...
Aj, tai bet kuri valdzia po Nepriklausomybes bloga?  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 06 liepos 2022 - 14:26
QUOTE(Maja Di @ 2022 07 06, 15:18)
Aš varau į Bayraktaro pristatymą ax.gif . Vis tik prisidėjau prie pirkimo ax.gif

Tu peisidejai prie ginklu pirkimo, ne pagalbos žmonems? Tai daug ką pasako spie tave.
Atsakyti

Aš varau į Bayraktaro pristatymą ax.gif. Vis tik prisidėjau prie pirkimo ax.gif

Liux!

Atsakyti
Nu dar ne vienos tokios debiles mamkose nebuvo, kuri detu tiek smailiku viename poste
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 15:26)

Liux?
Ka tai reiskia lietuviu kalboje?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 07 06, 14:50)
Tu per daug surteikshmini tuos universitetus. Ten studentai gerdavo alu, birbindavo mergas, per sesijas eidavo su zagotovkemis laikyti egzu net nesuprasdamai apie ka ten jau nekalbant ziniu...

Lygtais ne studentai negerdavo ir mergu nebirbindavo. O
Nezinau kur tu studijavai, su kokiais berazumia8s, bet pas mus gyvenime niekas jokiu zagatovkiu neturejo. O vat konspektus sutrumpintai pasikartoti, perrasant pagrindinius dalykus - su visada prašom, daug kas taip darydavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 liepos 2022 - 14:34
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 06, 14:08)
As ne to klausiau. Klausiau koki didį mokslininka tavyje uzmušė 'smegenu pudrinimas mokykloje'? Tu gi zinai I ka buvai linkus tada, bet mokytojjai to nepastebejo ir tau del to teko begti is pamoku. Ir kodel nepasirinkai , budama jau savarankiska, tokio kelio, kuris nuvestu tave I garsios biologes ar fizikes , ar dar kazkokios garsios mokslininkes olimpą? Po mokyklos gi taves niekas prievarta nevare studijuoti  ten, kur tavo gabumams nera jokio panaudojimo.

tai kad pasirinkau vieną iš pamokų, jei taip galima pasakyti biggrin.gif todėl kai kurios kitos ne visada ir buvo įdomios
na kaip nesupranti, nesuprantu
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 06, 14:16)
nu ir as taip sakau, kas per priedurniai sia valdzia rinko?  biggrin.gif

nu kas is kokiu uzkampiu uz ja balsuoja? nu bl bent suteikit taa koki stilista jai nemokamai, jau ir taip ne grazuole, o jau apsirengimas kaip kaimo jurgio, salia va moteris stilinga grazi. Na pagal sali matyt ir vadovai... unsure.gif

aš sakau gal ji tyčia
nepanaši ji jums į džoukerį savo šnekomis ir pan.?
kaip ir amerikonas dabartinis ponas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 06, 15:37)
tai kad pasirinkau vieną iš pamokų, jei taip galima pasakyti biggrin.gif todėl kai kurios kitos ne visada ir buvo įdomios
na kaip nesupranti, nesuprantu

Ne, negalima niekaip pasakyti nieko qpie tavo pasirinkimą, nes tu nieko didzio nepasiekusi gyvenime. ..

Tuo ir baigiam nusišnekėjimus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 06, 15:39)
Ne, negalima niekaip pasakyti nieko qpie tavo pasirinkimą,  nes tu nieko didzio nepasiekusi gyvenime. ..

Tuo ir baigiam nusišnekėjimus.

aš didžio ir nesiekiu, man užtenka, kad mano turimi klientai patenkinti smile.gif
man baisu yra moterys karjeristės, na nebent milijonierės būtų ir samdytų viską savo vaikams, bet vis tiek savos mamos gaminto šviežio maisto ir pokalbių tai neatstos, jei svetima tetutė gamins ir kalbins
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 06, 15:46)
aš didžio ir nesiekiu, man užtenka, kad mano turimi klientai patenkinti smile.gif
man baisu yra moterys karjeristės, na nebent milijonierės būtų ir samdytų viską savo vaikams, bet vis tiek savos mamos gaminto šviežio maisto ir pokalbių tai neatstos, jei svetima tetutė gamins ir kalbins

Qpie kokius vaikus tu cia prakqlbai ir klientus?

Pati rasei, kad mokykline programa zudo asmenybes, individus, protus. Todel ir paklausiau koki didį zmogų tavyje nuzude mokykline programa.
Atsakyti

Kazkoks tinginiadienis

Atsakyti