Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 07, 17:38)
<p>Lutuke, ateities nera, bet ji kobstruojasi is dabarties ir ja lemia tai, kas vyksta dabar. </p><p>Jokios mistikos ateities numatyme nera ir but negali.</p>

tai as nesneku apie desningus dalykus, ka darai kas dien, ka zinai darysi rytoj planu igyvendinima ir taip t.t.
bet buna pvz pajauti kazka kas visiskai nauja, visiskai nedesninga ir niekiap to logiskai numatyti negalejai,
bet man i svis nera mistikos, viskas paaiksinama, bet neneigiant dvasionio pasaulio. O kai pradeda zmones save neigti tai keista.
nors ka as zinau gal dalis ir neturi dvasios, bedvasiai birobotai, negaliu gincytis.

Tu dvasia turi ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 07, 17:24)
Dalis zmoniu moka kazkiek tos info isisamoninti, tai jie ir turi kazkokiu galiu.</p><p>Tiesiog logine ivykiu seka ivertinus pries tai buvusius atvejus.</p>

nemanau, kad tame daug logikos
nu pavyzdžiui kaip tu paaiškintum tai, kad žmogus tarkime važiuoja per gyvenimą į nemažai kelionių, visos jos teoriškai gali baigtis avarija arba gali nesibaigti, gali gerai nuvažiuoti, bet prieš kurią nors vieną kelionę žmogus gauna sapną, kad bus avarija ar realybėje nemiegant pamato viziją, kad bus avarija
o avarija gali gi ir pirmutinė gyvenime būti, tai kokia čia prieš tai buvusių įvykių seka?
tipo iš kitų žmonių patirties?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 07, 17:43)
jo, šis
negaliu sakyti, kad daug filmų žiūriu, todėl nelabai parekomenduosiu
be to dažniausiai telikas vakare būna kaip fonas, tai jei kas užkabina, tai labai dažnai ne nuo pradžių žiūrim ir nebelabai įsigilinam į pavadinimą smile.gif

beje, man DiCaprio irgi labai ne kaip vyras, bet aktorius geras

nu man jo tipas kaip vyro nelabai taip svelniai pasakius, man jis labai kaip Leninas, nors nekeista nes jo mociute ruse biggrin.gif

Man labai patiko trilogija Divirgente

https://www.youtube....heDollarTheater
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 07, 17:48)
nu man jo tipas kaip vyro nelabai taip svelniai pasakius, man jis labai kaip Leninas, nors nekeista nes jo mociute ruse  biggrin.gif

Man labai patiko trilogija Divirgente

https://www.youtube....heDollarTheater

jo, ačiū už rekomendaciją, tu ją ir rekomendavai
išties, mokėti valdyti sapnus, yra ir gyvenimo valdymas, tada niekas nebaisu, kaip minimum kokių 80 metų gyvenimo išgyvensi
Atsakyti

nemanau, kad tame daug logikos
nu pavyzdžiui kaip tu paaiškintum tai, kad žmogus tarkime važiuoja per gyvenimą į nemažai kelionių, visos jos teoriškai gali baigtis avarija arba gali nesibaigti, gali gerai nuvažiuoti, bet prieš kurią nors vieną kelionę žmogus gauna sapną, kad bus avarija ar realybėje nemiegant pamato viziją, kad bus avarija
o avarija gali gi ir pirmutinė gyvenime būti, tai kokia čia prieš tai buvusių įvykių seka?
tipo iš kitų žmonių patirties?

As linkusi tiketi ir kolektyvine pasamone.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 07, 19:17)

biggrin.gif biggrin.gif
Pirmas perskaitytas postas, o prijuokino tiek kaip visą dieną ziureta komedija biggrin.gif

Jungas buvo Froido mokinys, kuris labai pavydejo mokytojui jo šlovės. Nezmoniskas pavydas jį padare aršiu savo mokytojo teoriju priesininku. Kokiai fFroido teorijai priestarauja ši Jungo kolektyvines pasamones teorija?

Atsakysi? biggrin.gif Nes jei tu rasai apie KP, tai turi zinoti jos ne tik istorija, bet ir priešistorę.
Papildyta:
Vaikiškas tas filmas, prastesnė 'Hunger games' versija
Black Mirror susiraskit filmus apie pasamone ir samonę. .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 liepos 2022 - 19:00

Jooo kolektyvine 😂 viena karta sena boba vos neuzmusiau ,susizalojo bla bla bla .Po  poros menesiu vaziuoju pro ta pacia vieta ,ta boba vos ne vidurio keliu varo ....

Po metu toj vietoj krepselis stovejo ir zvake dege ,tos bobos daugiau nemaciau .

Atsakyti

Jooo kolektyvine 😂 viena karta sena boba vos neuzmusiau ,susizalojo bla bla bla .Po  poros menesiu vaziuoju pro ta pacia vieta ,ta boba vos ne vidurio keliu varo ....

Po metu toj vietoj krepselis stovejo ir zvake dege ,tos bobos daugiau nemaciau .

Man patinka tiket ta teorija, viska paaiskina, gan racionalu... Tinka :D

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 07, 19:58)
Black Mirror susiraskit filmus apie pasamone  ir samonę. .

šitas?
http://185.217.93.21...018-online.html
ar turi omeny kažkokius serialus?
Atsakyti
black mirror serialas, labai stipru ir sunku ziureti vietom ir neimanoma man bent buvo, bet geras.
https://www.youtube....ChronicCrippler

Manau sita Burbanti turejo omenyje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 liepos 2022 - 21:36

Man patinka tiket ta teorija, viska paaiskina, gan racionalu... Tinka :D

Smegenuose viskas, pasidomekit visokiais mokslininkais ju gyvenimais .Jie gyvendavo tik smegenim 

Atsakyti

Smegenuose viskas, pasidomekit visokiais mokslininkais ju gyvenimais .Jie gyvendavo tik smegenim 

Tai aisku, kad visada viskas galvoj :)

Atsakyti