Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

buna susapnuoji ar nujauti situacija, kurios nei buve, nei tu apie ja galvojai, o ima ir ivyksta ar tau taip nera buve? be to logika jau samones dalis, nelabai ja pasamonei pripiesti gali biggrin.gif
Tu netiki Dievu?
Papildyta:
negimdai - butu tiklsesnis mano minties pasakymas, ka sake ir mylimuke, apie ka ir diskutavom, ar kastruoti gyvunus ar ne.
ka suku, nesupratai apie ka ten diskusija? blink.gif

tai prie ko čia nesveika sexas? :D

Negimdyti vaikų gal nėra labai į naudą, bet sexas netampa nuo to nesveikas, rašeiva tu :D

Atsakyti

Tai aisku, kad visada viskas galvoj :)

Viskas prasminga tiek, kiek tai svarbu žmogui.

Pradėjau E. Frankl "Žmogus ieško prasmės", jis kalba apie logoterapiją, prasmę ir kaip ją atrasti. Žo, jis pasirinko nebėgti į Ameriką, naciams keliant grėsmę, nes sulaukė ženklo, kurio laukė, nors jau turėjo dokumentus rankose. Jis pasirinko likti, patekti į koncentracijos stovyklą, ir kaip suprantu (dar tik pradėjau), ten jį gelbėjo taip pat jo pasirinkimai ir požiūris. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 07 08, 08:24)
Negimdyti vaikų gal nėra labai į naudą, bet sexas netampa nuo to nesveikas, rašeiva tu biggrin.gif</p>

Mano teta be vaikų beveik 95 metus išgyveno
nereikėjo tiek jaudintis kiek žmonės dėl vaikų biggrin.gif

beje, o Adamkienė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 08 liepos 2022 - 08:25

Mano teta be vaikų beveik 95 metus išgyveno
nereikėjo tiek jaudintis kiek žmonės dėl vaikų biggrin.gif

beje, o Adamkienė?

Su šiais klausimas-pas lervą :D jai sexas neturint vaikų-nesveika, nors dabar jau vartosi :D

Atsakyti

Tai eilinis mitas, kuri ir as esu girdejus, bet kiek kitaip: tipo nesveika pradet myletis, jei neplanuoji vaiku, kenksminga. Manau kazkokia dorovine prasme tame. 

Atsakyti

Tai eilinis mitas, kuri ir as esu girdejus, bet kiek kitaip: tipo nesveika pradet myletis, jei neplanuoji vaiku, kenksminga. Manau kazkokia dorovine prasme tame. 

Idiotizmas ir tiek :)

Atsakyti
pypiec kas darosi
nukopijuotas visiškai originalus lpexpress aprašas, logotipas, nuorodos ir atsiųsta man į paštą, paspaudus atsakyti, originaliai viskas rodoma: no_reply@lpexpress.lt
jokių klaidų žodžiu, raidelė į raidę
tik tiek, kad iškapstytas labai senas mano paštas, kuris nebeveikia ir peradresuojamas į kitą, tai pagal tai ir galima atskirti kad kažkas ne taip ir įsiskaičius kas rašoma, kažkiek ne iki galo taisyklingai lietuviškai parašyta
o šiaip įdėta post.lt/de nuoroda, kad gauta siunta ir sumokėti per 3 dienas 1,90 euro, kad atsiimti siuntinį.
Iš Vokietijos esu siuntusis. Iš austro esu negavusi kažkada. Tai taip neapgalvojus gerai, galima pasimauti, kad pagaliau atėjo užsimetęs siuntinys.
Ir taip per pasaulį po 1,90 pririnkus galima nemažai užsidirbti ir niekas bylos policijoje nekels.

Būkite labai budrūs
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 07, 22:17)
šitas?
http://185.217.93.21...018-online.html
ar turi omeny kažkokius serialus?

Cia yra Netflix filmai. Siemet 6'tas sezonas berods. Filmai skirtingi. Nemeluosiu, ne visi geri bet yra tokiu, kurie vercia susimastyti ar isimena.
Atsakyti

pypiec kas darosi

niekas bylos policijoje nekels.

Būkite labai budrūs

Skriaudzia tave visi 😁 o tu ikast negali 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 08, 11:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72976431" data-time="1657266402"><div><p>pypiec kas darosi
</p><p> niekas bylos policijoje nekels.

Būkite labai budrūs</p></div></blockquote><p>Skriaudzia tave visi 😁 o tu ikast negali </p>

prisišnekėsi
Atsakyti

prisišnekėsi

As zinau kad jus pakabinusios dantis ir laukiat ,kad ka nors parasyciau blogo 😂  kad tik paskust

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 08, 11:24)
<p>As zinau kad jus pakabinusios dantis ir laukiat ,kad ka nors parasyciau blogo 😂  kad tik paskust</p>

ką kur paskųst?
tave kažkas čia jau skundė?
Atsakyti