Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

tai prie ko čia nesveika sexas? :D

Negimdyti vaikų gal nėra labai į naudą, bet sexas netampa nuo to nesveikas, rašeiva tu :D

Ten kur linka įkėliau ten jau viską iš diskutavom, dar prieš savaitę ta pati rašiau nu ir vėl iš naujo, nepradėsiu vėl iš naujo kas metai ta pati diskutuoti. 

Atsakyti

Tai eilinis mitas, kuri ir as esu girdejus, bet kiek kitaip: tipo nesveika pradet myletis, jei neplanuoji vaiku, kenksminga. Manau kazkokia dorovine prasme tame. 

Apie šunis irgi tik dorovinga? 

Atsakyti

:D suki uodegą ir tiek :D

Atsakyti

Mano teta be vaikų beveik 95 metus išgyveno nereikėjo tiek jaudintis kiek žmonės dėl vaikų biggrin.gif beje, o Adamkienė?
Žinoma, sveikata gi labai daug sudedamųjų dalių turi, ne vieną. Ir 4 vaikus turinčios vėžiu suserga ir vaikai net tai čia iš vieno dalyko negali spręst. Juo labiau, kad ir seksas seksui nelygu, kažkas mylisi su vienu mylimu vyru, kažkas duodasi su n. Čia to montekrista nori kaip visada viską suvulgarino, is kreipt ir padidergt.

Dauguma šviesuolių pranašų ir t. t visgi sekso atsisako ir tam daug priežasčių yra, čia nebesiplesiu, manau ir tu tai gerai žinai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 liepos 2022 - 11:24

triusai ne sunys. Sunys vilku giminaiciai, vilku gaujoje atsiveda palikuoniu tik stipriausia pora gaujoje, kitiem jokiu nesklandumu nebuna, bet kale neturi atsivesti nei vienos vados, patinai neturi pradeti poruotis.

Moterim tas pats, jei yra seksas ir nera vaiku, tai nesveika, jei nera sekso, gali ir vaiku nebuti mirksiukas.gif

:4u:​ 

triusai ne sunys. Sunys vilku giminaiciai, vilku gaujoje atsiveda palikuoniu tik stipriausia pora gaujoje, kitiem jokiu nesklandumu nebuna, bet kale neturi atsivesti nei vienos vados, patinai neturi pradeti poruotis.

Moterim tas pats, jei yra seksas ir nera vaiku, tai nesveika, jei nera sekso, gali ir vaiku nebuti mirksiukas.gif

Atsakyti

:4u:​ 

Kam tu ta pati per ta pati kartoji, jau vėl pamiršai, kad vakar iškėlusi buvau? Sklerotininke :D  :D​ užkabino ta tema? 

Atsakyti

Kam tu ta pati per ta pati kartoji, jau vėl pamiršai, kad vakar iškėlusi buvau? Sklerotininke :D  :D​ užkabino ta tema? 

ne, nu pvz kokia Monteverte jau panikoj, sexu tai užsiima, o vaikų tai neturi :D 

Atsakyti

:D suki uodegą ir tiek :D

Tu čia man?

Kur ką suku galiu vėl pakartot jei tau nrdasiliseksas nėra sveika jei tai be meiles, o jei negimdai vaikų dar nesveikiau, paleistuvystes nesveika, gaslumai, analinis, . Nors ir vaikų gimdymas kažkam gali būti nesveika kai gyvena pragare ir  nusikopijuok kas dieną, o bo pamirši 

Atsakyti

Tu čia man?

Kur ką suku galiu vėl pakartot jei tau nrdasiliseksas nėra sveika jei tai be meiles, o jei negimdai vaikų dar nesveikiau, paleistuvystes nesveika, gaslumai, analinis, . Nors ir vaikų gimdymas kažkam gali būti nesveika kai gyvena pragare ir  nusikopijuok kas dieną, o bo pamirši 

alio, kas nors namie? rašei, kad SEXAS NETURINT VAIKŲ NESVEIKA 

Atsakyti

NA, BET KAI MĖNESINĖS KAS MĖNESĮ NESVEIKA, O CELIULITAS-SVEIKA...tai nestebina :D

Atsakyti

ne, nu pvz kokia Monteverte jau panikoj, sexu tai užsiima, o vaikų tai neturi :D

Ai tai keli kas dieną kad pagasdint? :D  :D  :D tu gal savim rūpinkis tau kaip iki mėnulio iki Montevertes sveikatos. Hemarojus dar nekamuoja? Tu irgi gi nebegimdai.  :unsure:​ 

Atsakyti

alio, kas nors namie? rašei, kad SEXAS NETURINT VAIKŲ NESVEIKA 

Taip!!!!!! 

Atsakyti