Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Jo butent is cia ir kraujai nebuti vaidelenasi , visur tik priesu ir iesko, nes gal su savim nedraugauja. unsure.gif
Na ka padarysi, kiekvienam savo, tikoiusi jos savovyram pacios paciausios ir viskas gerai ju lovose ir namuose . Tiek gal tik baimes, kad gali likti nepatrauklios lenda is pasamones. unsure.gif

Man nuo 6ad.viskas blogai. Labai blogai ir nėr gyvenimo :))))

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 16, 21:18)
Tai ar tu priešų ieskotum mamkose, jei tau viskas gerai su galva butu? Ne. Neieskai, o joms reikia. I grupes seip jau niekas nesiburia, jei nera vieno mastymo.  Argi galimas aljansas tarp sveiku ir nelabai? Toms, kurioms mirtinai reikia surasti priešų yra nepakeliui su mastanciais...ir atvirksciai. Tave dergia, kiek tik sugeba, kiek tik ju vaizduotės toli neša, mane visos, susispiete I grupele, susitare baikotuoti ...lygtais man reikia ju atsakymu, kad galeciau mamkose praarti arimus  biggrin.gif.  Silpnos jos, moka tik kandziotis, kaip mazi bejegiai šunyčiai.

Vaikų darželis kažkoks 😂😂😂
Atsakyti

Kas ką boikotuoja?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 08 16, 20:57)

Geriausiai butu, kad I savo vyra paziuretum. Ar tu cambala, ar babunė - pas jus abi jie nieko verti padieniai darbininkai.
Bet...vienas itarimas kirba. Tos dvi teletabių kalės niekada nedare pavardziu trumpinių. Idomu kas is teletabiu tokia bailė, kad bijo pavardes radyti, bijodama buti patraukta baudziamojon atsakomyben? Cia gi baimė tave taip vedzioja rasyti pavardes, ane? Bailė is prigimties ar gyvenimas privertė?

Nu bliamba, man tai grynas 🍉
Na kas dar po žodžiu tarpą deda, kad padėti kablelį?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 16, 21:54)
Man nuo 6ad.viskas blogai. Labai blogai ir nėr gyvenimo smile.gif)))</p>

o tokie orai... tiek maudėmis ir maudėmės
matai, Dievuliai nemėgsta iškrypusių biggrin.gif
Atsakyti

Bet tai mano tas klonas dingo..

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 08 16, 22:36)
<p>Bet tai mano tas klonas dingo..</p><p></p>

pabėgėliai ilgai LT neužsibūna juk biggrin.gif
Atsakyti

o tokie orai... tiek maudėmis ir maudėmės
matai, Dievuliai nemėgsta iškrypusių biggrin.gif

Nu tai vaikas darže covid pasigavo, nes mamaša visą vasarą aria :))) žiemą nėr tiek ėjęs niekada daržan

Atsakyti

pabėgėliai ilgai LT neužsibūna juk biggrin.gif

:lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 08 15, 22:16)
Jie tiek babkiu uzdirbs ,kad atsiras daugiau milijardieriu</p>

QUOTE(markovka @ 2022 08 16, 17:53)
<p>Man atrodo ,tam vyrui ji nebe patraukli  huh.gif​ </p>

Na Kas dar deda po žodžiu tarpą ir tada kablelį...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 08 16, 22:32)
Nu bliamba, man tai grynas 🍉
Na kas dar po žodžiu tarpą deda, kad padėti kablelį?

man irgi panasus, gal atsibodo vyra vaidinti? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nors cia visos teletabes tokios vienodos mentalitetu, kad sunku atskirti is tikro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 16, 22:39)
man irgi panasus, gal atsibodo vyra vaidinti?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nors cia visos teletabes tokios vienodos mentalitetu, kad sunku atskirti is tikro biggrin.gif

pagaliau susirado sau pačią, irgi iš daržovinių/vaisinių būrio biggrin.gif
slapti vegan fanai biggrin.gif
Atsakyti