Mano kovidinė mišrainė )))
Slovakija ir dar kažkokia euro šalis vėl perka iš rusų
o kas bus žiemą...
"Exclusive: Wall Street revives Russian bond trading after U.S. go-ahead"
Neatsilieka...
Papildyta:
Skanu. Patinka man visokie tokie dalykai 😊

O ka tu jau ten ari, turi omeny darzus? Ir ka kartu su vaiku neimanoma kieme buti, gi vaikui 5m, jau ir padeti gali ir jam idomu butu ir smagu.
O kur virusa pasigavot, tikrai niekas jum nepasakys, tik speti gali.
Papildyta:
man skanu tokios misraines, bet jei be acto.
Papildyta:
nera realybeje, tai nors virtualiai

O ka tu jau ten ari, turi omeny darzus? Ir ka kartu su vaiku neimanoma kieme buti, gi vaikui 5m, jau ir padeti gali ir jam idomu butu ir smagu.
O kur virusa pasigavot, tikrai niekas jum nepasakys, tik speti gali.
Papildyta:
man skanu tokios misraines, bet jei be acto.
Papildyta:
nera realybeje, tai nors virtualiai
Šita su vyno actu, o šiaip cukinijos, paprika ir trinti pomidorai
Mano kovidinė mišrainė
)))
Bile tau gerai, aš tokių dalykų į burną net neimu
Nesuprantu niekaip tos priešpriešos skiepams. Duotų dabar kas pasirinkt skiepas ar taip jaustis... visom keturiom už skiepą ir sudimokėčiah NT nedvejodama! 3 paros išbrauktos iš gyvenimo ir neatrodo, kad šiandien ok bus. Po skiepų po 1 tik vakare galvą paskaudėjo ir šaltis papurtė, bet kitą dieną visai darbinga, 2 išvis nepajaučiau, po 3 ,lengvas nuovargis ir ranką paskaudėjo, tik, kad...gyvatės normaliai tesaugo tik 3-6mėn.
Bile tau gerai, aš tokių dalykų į burną net neimu
Čia toks kaip paruoštukas, pvz užpilt ant pakeptų vištos gabaliukų
Niekas jų vienų dažniausiai ir nevalgo
o cia tikiuosi apie mane pletkinat? Nu pasipasakok, kaip as ten atrodau tavo seksualinese fantazijose?
Koks sexas ? per kur -su tavim gali buti ?
Nesuprantu niekaip tos priešpriešos skiepams. Duotų dabar kas pasirinkt skiepas ar taip jaustis... visom keturiom už skiepą ir sudimokėčiah NT nedvejodama! 3 paros išbrauktos iš gyvenimo ir neatrodo, kad šiandien ok bus. Po skiepų po 1 tik vakare galvą paskaudėjo ir šaltis papurtė, bet kitą dieną visai darbinga, 2 išvis nepajaučiau, po 3 ,lengvas nuovargis ir ranką paskaudėjo, tik, kad...gyvatės normaliai tesaugo tik 3-6mėn.
Dabar persirgsi,skiepytis nereikes
Nu bliamba, man tai grynas 🍉
Na kas dar po žodžiu tarpą deda, kad padėti kablelį?
Nu jei tu neskiri arbuzo nuo morkos
Dabar persirgsi,skiepytis nereikes
Bent veiks gal ilgiau...tas imunitetas