Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Čia toks kaip paruoštukas, pvz užpilt ant pakeptų vištos gabaliukų :)

suprantu, bet nemėgstu marmalynių jokioj formoj išskyrus salotas :D 

Atsakyti

Nu jei tu neskiri arbuzo nuo morkos  :blink:​ 

O kodėl morka?

Atsakyti

Nesuprantu niekaip tos priešpriešos skiepams. Duotų dabar kas pasirinkt skiepas ar taip jaustis... visom  keturiom už skiepą ir sudimokėčiah NT nedvejodama! 3 paros išbrauktos iš gyvenimo ir neatrodo, kad šiandien ok bus. Po skiepų po 1 tik vakare galvą paskaudėjo ir šaltis papurtė, bet kitą dieną visai darbinga, 2 išvis nepajaučiau, po 3 ,lengvas nuovargis ir ranką paskaudėjo, tik, kad...gyvatės normaliai tesaugo tik 3-6mėn.

Kolegė sunkiai persirgo, iškirto savaitei beveik kovidas

Atsakyti

suprantu, bet nemėgstu marmalynių jokioj formoj išskyrus salotas :D

Nevalgai jokių troškinių ir pnš?

Atsakyti

Kolegė sunkiai persirgo, iškirto savaitei beveik kovidas

Aš tai nepavadinčiau sunkiai čia, tikrai ne, bet nu žiauriai durnas sirgimas ir dar vasarą  :cry2: 

Atsakyti

Bent veiks gal ilgiau...tas imunitetas

As nakti nemiegojau , dabar 38.

Tai kai paskiepijo ir blogai buvo ,dabar stebesiu kaip bus. 

Atsakyti

As nakti nemiegojau , dabar 38.

Tai kai paskiepijo ir blogai buvo ,dabar stebesiu kaip bus. 

Pasigavai kažką?

Atsakyti

Pasigavai kažką?

itariu ta covida ,nes kas 10min reikejo padeti miegojimo keist,nes skaudejo kojas.

Reiktu testa pasidaryti

Atsakyti

Nevalgai jokių troškinių ir pnš?

nea, nemėgstu (nebent marmalynė kinų maisto, tai dar galiu). ir kotletų ten visokių maltos mėsos dalykų nevalgau :D Žo aš išranki ganėtinai :D 

Atsakyti

itariu ta covida ,nes kas 10min reikejo padeti miegojimo keist,nes skaudejo kojas.

Reiktu testa pasidaryti

Mane irgi tas kojų maudimas iš proto varė. Pats pirmas simptomas. Kitkas tik po geros paros pasijuto, bet tada dar nieko nerodė testas.

Atsakyti

nea, nemėgstu (nebent marmalynė kinų maisto, tai dar galiu). ir kotletų ten visokių maltos mėsos dalykų nevalgau :D Žo aš išranki ganėtinai :D

O sriubas?

Atsakyti

ir taip nemegstiVistienos-plovas-2020-10-26.jpeg

Atsakyti