pasakys valdzia sokti i sulini ir soksi, pasakys dainuoti ir dainuosei, pasakys tau eit kariauti ir eisi, nu ko ne teletabis robotukas?
papasakok, kaip net savo namo remontuoti negali Ar nusipirkti? Kas ten aps jus?
o už visuomeninę televiziją pagal telikų skaičių airėj jau nebereikia mokėti? :0
Reikia, dazniausiai uztenka vieno mokescio namuose, niekas neina ir neskaiciuoja, tas mokestis eina ir dar ivairiem meno renginiam remti. Tai yra 13 i menesi
O Lietuvoje nemokat PSD? aplamai keik mokesciu sumokat nuo atlyginimo, nes kiek matau, tai daug daugiau
Na paskaiciujam :
Lietuvoje jei gauni alga per men 2000 i rankas telieka 1240.
Airijoje jei gauni alga per men 2000 i rankas lieka 1770
taigi uz ta 6800 per metus skirruma as ne tik susimoku uz tv licence draudima motor taxa, ejima pas medikus bet man ir lieka virs 5000 minimum, plius nereikia moketi uz vandeni ir siluma irgi nekainuoja tiek, kiek LT, nes nereikia sildyti visa para,masinai nereikia zieminiu padangu ir t.t.
dar nori palyginimu?
Nemiela neponia Švenčioniene NR.2, nereikia isterijos, toje gerovės ir stebuklų šalyje, kur gyveni, prie puokštės pridedant saldainių dėžutę, jos kaina dvigubėja, taip, kaip ir nekenčiamoje Lietuvoje. Pasirinkus prie siunčiamos puokštės 200 gr. Rocher saldainius, kurie pas jus ir LT kainuoja apie 7 eur., ji stebuklingai pabrangsta iki 14 eur.
naujoji kaimo kryzkele, niekas nesako, kad is vis niekur ir niekada nebuna tokiu kainu, zinoma buna, jei paieksotum geriau ir didesniom kainom rastum. ne tame esme, ne apie vienkartinius snekam atvejus, o apie tendencija. Koks procentas zmoniu LIetuvoje gali ipirkti puokstes uz 50 e ir saldainius uz 10? Kiek lietuvoje pardaveja gauna uz ta 5 e antkaini?
.
Lietuvoje kainos pagal algas labai labai dideles, man 14 e netrunka ir val uzdirbti, kai 10 e i val Lietuvoje tikrai ne daug kas gauna i rankas. Tai taip ir darosi veina turcui klase, kita ubagu , vidutine dingsta apei tai kalba, o ne apie pavieniu produktu radima, Tikiu ir LT rastum pigiau gal nei 7 e uz tuos saldainius ir gal kai kur brangiau nei 14, ne apie tai kalba.
Bet kaip sunku kaimam suprasti, kam tu niku prisigaminat n, nepatogu is savu rasyti, tipo pasiklonuojat, kad mus isgasdintu didejanti teletabiu armija?
Apie 500€ (karštas/saltas). Neklausk, nežinos..
nu va ka ir sakau beveik kaip mano draudimas
na gerai sildytis ir man reikia vandeni, tai numetam siek tiek ant elektros. o kur dar mokestis uz nuotekas Lietuvoje, kokiu dar turit, ai uz siukles gi moku nebudama salyje 80 e i metus , Airijoje uz realiai atliekama paslauga moku apie 200e per metus
kai reiks KARIAUTI, tai ir kariausim. nenoriu, nes nejunto poreikio, turiu kitų užsiėmimų. O REIKS (ruskiai puls)-eisiu. Prieš tai vaikus paslėpus
O jei neims, nuodų primaišysiu kiekvienam užėjusiam duonos ruskiui. Ir stebėsiu, kaip lėtai dvesia.
kaip tu kariausi su kuo? ar eisi savanoriskai zuti? kam atada vaikinam eiti mokytis, jei ir taip galima kariauti, jei reiks?
va uz neapykantos kurstymus reiktu bausti, ir net kurstyma zudyti
Reikia, dazniausiai uztenka vieno mokescio namuose, niekas neina ir neskaiciuoja, tas mokestis eina ir dar ivairiem meno renginiam remti. Tai yra 13 i menesi
O Lietuvoje nemokat PSD? aplamai keik mokesciu sumokat nuo atlyginimo, nes kiek matau, tai daug daugiau
Na paskaiciujam :
Lietuvoje jei gauni alga per men 2000 i rankas telieka 1240.
Airijoje jei gauni alga per men 2000 i rankas lieka 1770
taigi uz ta 6800 per metus skirruma as ne tik susimoku uz tv licence draudima motor taxa, ejima pas medikus bet man ir lieka virs 5000 minimum, plius nereikia moketi uz vandeni ir siluma irgi nekainuoja tiek, kiek LT, nes nereikia sildyti visa para,masinai nereikia zieminiu padangu ir t.t.
dar nori palyginimu?
nereik esmės nepagauni
KODĖL mes čia su visais savo mažesniais pinigais LAIMINGOS, o jūs ten, su didesniais, NE? Kodėl amžinai sėdite lietuviškam forume ir bandote įrodyti mums, kaip mes blogai gyvename?