Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

tu gi pabėgus nuo diedo iš pašalpų gyvenai. 

NIEKADA negyvenau is pasalpu ir nuo nieko nebegau. Atvaziavusi i Airija po savaites jau dirbau. del darbo jau telefonu buvau susitarusi, pasalpu niekas ir nemoka tik atvykusiem zmonem, kaip tu isivaizduoji atvyksti i Airija ir tau pasalpas kas duoda is kart? jus taip neisgaudot api egyvenima uzsienyje, bet kad vaidinat ziniunes, net juokinga :oh: 

NUSTOK SVAIGTI APIE TAS PASALPAS, jei is ju gyveni, nemanyk, kad ir kiti taip gyvena.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 25, 14:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72987332" data-time="1661423355"><div><p>ten nemokamas draudimas!!! Nu koks euras du biggrin.gif</p></div></blockquote><p>full comprehensive draudimas man kainuoja per metus tiek, kiek uzdirbu panasiai per savaite, o tu kiek moki uz draudima atlyginimo santykiu?</p>

jau 5000 po mokesciu uzhdirbi?
Atsakyti

NIEKADA negyvenau is pasalpu ir nuo nieko nebegau. Atvaziavusi i Airija po savaites jau dirbau. del darbo jau telefonu buvau susitarusi, pasalpu niekas ir nemoka tik atvykusiem zmonem, kaip tu isivaizduoji atvyksti i Airija ir tau pasalpas kas duoda is kart? jus taip neisgaudot api egyvenima uzsienyje, bet kad vaidinat ziniunes, net juokinga :oh: 

NUSTOK SVAIGTI APIE TAS PASALPAS, jei is ju gyveni, nemanyk, kad ir kiti taip gyvena.

ne, nu tai tu gi NEDIRBAI kol vaikai į mokyklą nenuėjo, AUGINAI gi juos pati, pamiršai? :D Ar dirbai taip, kaip dabar, SM sėdėdama? :D

Atsakyti

nu tai kas ten, sėdi SM, pinigai byra :D trolių fabrikas, matyt, gerai moka :D

Atsakyti

nereik :D esmės nepagauni :) KODĖL mes čia su visais savo mažesniais pinigais LAIMINGOS, o jūs ten, su didesniais, NE? Kodėl amžinai sėdite lietuviškam forume ir bandote įrodyti mums, kaip mes blogai gyvename? :D

prie ko cia laime, tu konkreciai manes kalusei kiek uz ta moku , kiek uz ta moku SURASIAU, pasiskaiciavau savo alga mazdaug tai man lieka daugiau nei +7000 per metus, dar klausimu apie mokescius bus? kas nepatinko?

as tau nieko nebandau irodyti, sakau tik ka patiriu, savo nuomone ir tiek, geriau saves paklausk, ko sedi cia amzinai ir badnai irodyti, kad esi laiminga? man kas is to laiminga tu ar ne? narkasai irgi laiming ir ka? kas cia argumentas, mane valdzia rurina, bet as laiminga, nu buk laiminga, kam tai kas diena kartoti?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 08 25, 15:36)

nu jo, non stop SM paklodes ausdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 08 25, 15:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72987403" data-time="1661429540"><div><p></p><p>Reikia, dazniausiai uztenka vieno mokescio namuose, niekas neina ir neskaiciuoja, tas mokestis eina ir dar ivairiem meno renginiam remti.  Tai yra 13 i menesi </p><p></p><p>O Lietuvoje nemokat PSD? aplamai keik mokesciu sumokat nuo atlyginimo, nes kiek matau, tai daug daugiau  biggrin.gif</p><p>Na paskaiciujam :</p><p></p><p>Lietuvoje jei gauni alga per men 2000 i rankas telieka 1240. </p><p>Airijoje jei gauni  alga per men 2000 i rankas lieka 1770</p><p></p><p>taigi uz ta 6800 per metus skirruma as ne tik susimoku uz tv licence draudima motor taxa, ejima pas medikus bet man ir lieka virs 5000 minimum, plius nereikia moketi uz vandeni ir siluma irgi nekainuoja tiek, kiek LT, nes nereikia sildyti visa para,masinai nereikia zieminiu padangu ir t.t.</p><p></p><p></p><p>dar nori palyginimu?</p></div></blockquote><p>nereik biggrin.gif esmės nepagauni smile.gif KODĖL mes čia su visais savo mažesniais pinigais LAIMINGOS, o jūs ten, su didesniais, NE? Kodėl amžinai sėdite lietuviškam forume ir bandote įrodyti mums, kaip mes blogai gyvename? biggrin.gif</p><p></p>

Tavo kasdieninis kartojimas kokia tu laiminga, vercia galvoti, kad tai tik tavo rytinė mantra, sakoma pries veidrodi atsikėlus.
Nors...gal ir laiminga. Rasei, kad nenoretum gryzti atgal I vaikyste, nes dabar daug geriau gyveni, gyvendama sovietinio vidutinioko gyvenima.
Atsakyti

kokie dar 5000, ka cia kliedi? :blink: tokiu niekad nesu maciusi draudimu, kai tik pradejom drasutis brangiausias buvo 1200 pries 6 metus, kai neturejom jokios no claim bonus nuolaidos, ir cia abiem su vyru. kas met mazeja po 100-200.

Atsakyti

ne, nu tai tu gi NEDIRBAI kol vaikai į mokyklą nenuėjo, AUGINAI gi juos pati, pamiršai? :D Ar dirbai taip, kaip dabar, SM sėdėdama? :D

as kai atvaizavau vaikai isejo i mokykla uz keliu menesiu ir taip tuos kelis menesius dirbau, bet sunus jau LT i mokykla ejo lunatike :lol: Taigi, nustok svaigti apie mano gyvenima

Atsakyti

kokie dar 5000, ka cia kliedi? :blink: tokiu niekad nesu maciusi draudimu, kai tik pradejom drasutis brangiausias buvo 1200 pries 6 metus, kai neturejom jokios no claim bonus nuolaidos, ir cia abiem su vyru. kas met mazeja po 100-200.

o kodėl tu ne airės forumuose?

Tu turi gerų draugų airių? Kad eitumėt pas juos šeimom į svečius, pas save pakviestumėte? Eitumėte pramogauti kartu? Ne vaikai, o jūs konkrečiai, šeimom?

Atsakyti

as kai atvaizavau vaikai isejo i mokykla uz keliu menesiu ir taip tuos kelis menesius dirbau, bet sunus jau LT i mokykla ejo lunatike :lol: Taigi, nustok svaigti apie mano gyvenima

jėzau, vargšai, įmesti į kitakalbę aplinką dėl durno tėvo :( 

Na, bet vaikai greitai adaptuojasi.

Atsakyti

Tavo kasdieninis kartojimas kokia tu laiminga, vercia galvoti, kad tai tik tavo rytinė mantra, sakoma pries veidrodi atsikėlus.
Nors...gal ir laiminga. Rasei, kad nenoretum gryzti atgal I vaikyste, nes dabar daug geriau gyveni, gyvendama sovietinio vidutinioko gyvenima.

nu ziauriai man keistas tas irodinejimas, bet as laiminga, nu ir ka?  snekam apie kainas, o ji meta argumenta, o bet as laiminga :lol:  kaizn su darbdaviu taip irgi darbdavys sako as tau nemokesiu si menesi, o ji nu ir gerai,o as vis tiek laiminga :lol: 

Atsakyti