Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Papasakok kaip pozemineje namo stovejimo aiksteleje susikalėt pašiūrėlę mašinai biggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:
Nu kaip teletabems nūdna ten teletabijoje pas savo mamašą biggrin.gif
Papildyta:
Ji I putę kišis pagal iprotį.
Papildyta:
Tavo ekskjūzai nesavsnoriauti yra juokingi. Kodel tu , budama 50+ negali savanoriauti, kai to reikalaujama is vaikinu, nekalbanciu net lietuviškai?

:D  :D  :D​ 

Atsakyti

blink.gifcia rimtai? Fakinel... biggrin.gif
Papildyta:
Su tokiais pilieciais, kaip jus, Lietuvos nebeliks, kaip valstybes, greitu laiku.

nu gali pasisakiciut kiek tu gautum i rankas Lt is savo algos, ziauru, kiek ten nulupa, paskui aiskina man jos kad man brangu masinos draudimas :lol: klounes

https://www.tax.lt/s...ciu_skaiciuokle

butent, bet tai jom dzin, valdzia sakys susidengint kaip pilenuose ir susidengins...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 rugpjūčio 2022 - 14:48

nu ziauriai man keistas tas irodinejimas, bet as laiminga, nu ir ka?  snekam apie kainas, o ji meta argumenta, o bet as laiminga :lol:  kaizn su darbdaviu taip irgi darbdavys sako as tau nemokesiu si menesi, o ji nu ir gerai,o as vis tiek laiminga :lol:

kalbu apie bendrą foną, visą tavo buvimą čia.

Atsakyti

Reikia, dazniausiai uztenka vieno mokescio namuose, niekas neina ir neskaiciuoja, tas mokestis eina ir dar ivairiem meno renginiam remti.  Tai yra 13 i menesi 

O Lietuvoje nemokat PSD? aplamai keik mokesciu sumokat nuo atlyginimo, nes kiek matau, tai daug daugiau  :D

Na paskaiciujam :

Lietuvoje jei gauni alga per men 2000 i rankas telieka 1240. 

Airijoje jei gauni  alga per men 2000 i rankas lieka 1770

taigi uz ta 6800 per metus skirruma as ne tik susimoku uz tv licence draudima motor taxa, ejima pas medikus bet man ir lieka virs 5000 minimum, plius nereikia moketi uz vandeni ir siluma irgi nekainuoja tiek, kiek LT, nes nereikia sildyti visa para,masinai nereikia zieminiu padangu ir t.t.

dar nori palyginimu?

Nu tai LGT priskaičiavo darbdavio mokesčius. Airėj turbūt ne.

Atsakyti

nu gali pasisakiciut kiek tu gautum i rankas Lt is savo algos, ziauru, kiek ten nulupa, paskui aiskina man jos kad man brangu masinos draudimas :lol: klounes

https://www.tax.lt/s...ciu_skaiciuokle

butent, bet tai jom dzin, valdzia sakys susidengint kaip pilenuose ir susidengins...

o Pilėnų gynėjai susidegino, nes valdžia liepė?....

Atsakyti

Man tai baisu skaityti kokia montekrista parazitinė dukra. Ji gi savo tėvo vardą teršia tokiais raštais. Ji gi uzaugo ant d7onos, gautos is tevo dsrbo tarybineje armijoje. Šitokia nepagarba savo tėvui mane labai stebina

Tai gal ja tetis apmoke saudyti?

Atsakyti

nu tai kas ten, sėdi SM, pinigai byra :D trolių fabrikas, matyt, gerai moka :D

tau byra?

Atsakyti

tau byra?

ne aš gi ruskiams dirbu.

Atsakyti

o kodėl tu ne airės forumuose?

Tu turi gerų draugų airių? Kad eitumėt pas juos šeimom į svečius, pas save pakviestumėte? Eitumėte pramogauti kartu? Ne vaikai, o jūs konkrečiai, šeimom?

o tau koks skirtumas, maziau daugiau del to laiminga busi?

siaip jau minejau nera tokiu forumu, neegzistuoja kitur :lol: 

ir vel atminetel epaveda, jau sakiau turiu geru draugu is ivairiu saliu , tame tarpe ir airiu. Neseniai buvom su airiu pora restorane, ju vaikai jau suauge, jie mus pasikveite, buve ne karta ir pas juos namie, dabar musu eile juos pasikviesti, vis laiko neatsiranda ar mums ar jiem, patenkinau smalsuma? Labai faini zmones. ir? 

Atsakyti

o tau koks skirtumas, maziau daugiau del to laiminga busi?

siaip jau minejau nera tokiu forumu, neegzistuoja kitur :lol:

ir vel atminetel epaveda, jau sakiau turiu geru draugu is ivairiu saliu , tame tarpe ir airiu. Neseniai buvom su airiu pora restorane, ju vaikai jau suauge, jie mus pasikveite, buve ne karta ir pas juos namie, dabar musu eile juos pasikviesti, vis laiko neatsiranda ar mums ar jiem, patenkinau smalsuma? Labai faini zmones. ir? 

atsakei.

Taip ir maniau, vieniši.

Atsakyti

jėzau, vargšai, įmesti į kitakalbę aplinką dėl durno tėvo :(

Na, bet vaikai greitai adaptuojasi.

vargsai? :lol: neatsidziaugu, kad isvaziavau, ir mastau kokia is vis durna buvau, kad buvau grizusi. Neivartinau visos svietimo sistemos,  pries vaizuodama i Lietuva, ***** kokia durna buvau, buciau pasmerkusi vaikus mokytis Lietuvoje , gyventi tokioje aplinkoje brr net nupurto....

Atsakyti

kalbu apie bendrą foną, visą tavo buvimą čia.

as irgi apie tavo, nu nepanasu, kad ateitum cia ta savo laime pasidziaygti kas diena, kad trykstum tu cia mums optimizmu, gerumu, ir ta savo laime, nereiktu nuolat irodineti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 rugpjūčio 2022 - 14:56