QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 25, 15:45)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72987423" data-time="1661431261"><div><p>Tavo kasdieninis kartojimas kokia tu laiminga, vercia galvoti, kad tai tik tavo rytinė mantra, sakoma pries veidrodi atsikėlus.
Nors...gal ir laiminga. Rasei, kad nenoretum gryzti atgal I vaikyste, nes dabar daug geriau gyveni, gyvendama sovietinio vidutinioko gyvenima.</p></div></blockquote><p>nu ziauriai man keistas tas irodinejimas, bet as laiminga, nu ir ka? snekam apie kainas, o ji meta argumenta, o bet as laiminga

kaizn su darbdaviu taip irgi darbdavys sako as tau nemokesiu si menesi, o ji nu ir gerai,o as vis tiek laiminga

</p>
Kiekvienas psichologas pasakys, kad tas besaikis kartojimas 'as laiminga, as laiminga, as laiminga' yra, kaip puodas dvig7ubu dugnu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 08 25, 15:49)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72987415" data-time="1661430790"><div><p>Man tai baisu skaityti kokia montekrista parazitinė dukra. Ji gi savo tėvo vardą teršia tokiais raštais. Ji gi uzaugo ant d7onos, gautos is tevo dsrbo tarybineje armijoje. Šitokia nepagarba savo tėvui mane labai stebina</p></div></blockquote><p>Tai gal ja tetis apmoke saudyti?</p>
Putę masturbuotis greiciau ismoke.