Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 13, 11:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="73001970" data-time="1665648843"><div><p>Aš negalėčiau net 15 min. Važiuojant vasarą kai +30 arba kai lyja rudenį be dušo.</p></div></blockquote><p>rytais plius 30 nebūna LT smile.gif</p><p>O kai lyja kas, persirengia gi, turi spec rūbus kelionei.</p>

Koks skirtumas? Šią vasarą naktimis oras buvo net virš 20. atsibusdavau naktį nuo karščio, ryte visada į dušą eidavau. O ryte, apie 9-10 val. dažnai būdavo + 25. Bet tu kaip ryte namuose sėdi, tai ir nežinai kaip vasarą būna karšta net rytais. O dieve, dar su spec rūbais važiuoja į darbą 15 min..
tai palauk, kai šilta ir lyja kokį spec. rūbą uždeda? O lygintuva kartu veziojasi? Ar su suglamžyta suknele dirba? 😆😆😆
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 13, 13:37)
<p>Nauji įsivaizdavimai biggrin.gif Prašom, negaila smile.gif Geriau apsijutai viena sėdėdama? smile.gif</p>

Tai rasei, kad viskas šalia. Todėl ir nenori namo. 😆
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 13, 13:37)
<p>Nauji įsivaizdavimai biggrin.gif Prašom, negaila smile.gif Geriau apsijutai viena sėdėdama? smile.gif</p>

Nu pyzdiec nusišnekejimas.. montekristinis...
'geriau pasijutai viena sėdėdama?' - apie ką tu čia išvis, kur plaukioji, kokiose visatose, alio garaž?
Atsakyti

Koks skirtumas? Šią vasarą naktimis oras buvo net virš 20. atsibusdavau naktį nuo karščio, ryte visada į dušą eidavau. O ryte, apie 9-10 val. dažnai būdavo + 25. Bet tu kaip ryte namuose sėdi, tai ir nežinai kaip vasarą būna karšta net rytais. O dieve, dar su spec rūbais važiuoja į darbą 15 min..
tai palauk, kai šilta ir lyja kokį spec. rūbą uždeda? O lygintuva kartu veziojasi? Ar su suglamžyta suknele dirba? 😆😆😆
Papildyta:
Tai rasei, kad viskas šalia. Todėl ir nenori namo. 😆

Šalia, bet dvirka gi nenuminsiu per tiek pat, kiek su mašina :)

Rūbus darbe turi. Žodžiu, moteriškė juda nuolat. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 13, 13:50)
Rūbus darbe turi. Žodžiu, moteriškė juda nuolat. </p>

o tai, kaip tie rubai darbe atsiranda? blink.gif juk reik ir namo parsivesti issiskalbti, tai visa spinta turi visai savaitei, jusu darbe yra spintu rubam? ar savaite su tais paciais vaiksto? blink.gif

o koks tau atstumas nuo namu iki darbo su dviraciu butu?
Papildyta:
as tai verciau vaksciodavau po miesta, nei su dviraciu. ir nereikia nei duso nei persirenkti, jei pradeda lyti sketi issiimi biggrin.gif gristant buna i parduotuve uzsuki, jei daugiau, ka nusiperki taxi issikvieti, su dviraciu labai viskas nepatogu.Jau nesneku apie vaziavima keliais salia masinu ar tam nepritaikytais saligatviais, absurdas man. Man dviratis daugiau lalisvalaikiui, kai su treningais isvaziuoji ir gristi namo. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 13, 12:29)
Kaip suprasti 'nuo Kimijos nukentejusias imones...'. Ne nuo Kinijos nukentejo imones, o valdzios sprendimų del Kinijos  nukentejo. Del ju paciu ir nukentejo, visa šutvė , prikišusi prie to nagus, jau turejo buti atsistatydinusi, o ne sedeti siltose valdzios kėdėse.
Papildyta:

As pvz negaliu be mašinos, tu gali be masturbacijos darbo tualetuose?
Papildyta:

Tu irgi prie darbo gyveni, rašei. Ko diedas vezioja mašina, ko ne dviraciu ar pėstute?

Tai faktas kad nuo debilu valdzioje kencia ir kencia, su visais kaimynais pykstasi, karo troksta, tai verslai ir zlunga per tokius idiotus, paskui nera pinigu, reik skolintis, uzsuktas debilizmo ratas...
Pasayk su kuriais kaimynais Lietuva bendradarbiauja, nesipyksta ir pelna gauna? nera gi nei vienu...ant lenku ir tu dantis pakabine... doh.gif

as irgi siuo metu negaliu be masinos, nors kas dien jau nebereikia vazinetis.

jos mandros kitiem patarimus dalinti, kuriu pacios nesilaiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 spalio 2022 - 13:31
QUOTE(uarda @ 2022 10 13, 11:31)
O tu su dviračiu į darbą vaziuoji?

Ne, bet aš ir neverkiu, kad valdžia blogaaaaaaaaa, nes kuras brangsta.
Tiesa, esu paspirtuku kelis kartus atvažiavus arba pėsčiom kartais ateinu (kokį kartą ar du į mėnesį), man geras pusvalandis kelio, prasivaikštau kartais. Bet noriu dažnai į sporto klubą nueit, tai mašinos reikia biggrin.gif . Kai čia į visuomeninį transportą visus norėjo susodint, tai aš ilgiau užgaiščiau nei pėsčom. O šiaip, jei reikalas prispaustų, padėčiau į šoną tą mašiną, neišdidi esu, galėčiau ir visuomeniniu transportu pavažinėt kai kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 14:43)
Tiesa, esu paspirtuku kelis kartus atvažiavus arba pėsčiom kartais ateinu (kokį kartą ar du į mėnesį), man geras pusvalandis kelio, prasivaikštau kartais. Bet noriu dažnai į sporto klubą nueit, tai mašinos reikia biggrin.gif . Kai čia į visuomeninį transportą visus norėjo susodint, tai aš ilgiau užgaiščiau nei pėsčom. O šiaip, jei reikalas prispaustų, padėčiau į šoną tą mašiną, neišdidi esu, galėčiau ir visuomeniniu transportu pavažinėt kai kur ax.gif

Tu nori pasakyti, kad problemas su Kinija ne tavo mylima valdzia sukėlė?
Atsakyti
"Kaip teigiama, pirminiais duomenimis, sužalojimus šiemet liepą gimęs berniukas patyrė savo namuose, iškritęs iš vaikiškos lovytės."
"Trečiadienį visuomenę sukrėtė Vilniaus ligoninėje mirusio kūdikio istorija. Pranešama, kad mažylis patyrė stiprią galvos traumą...
Mirusio mažylio mama naujienų portalui tv3 aiškino, kad policijos pateikta informacija yra melas – jos kūdikis neiškrito iš vaikiškos lovytės."
Jeigu tai netiesa, ir mama teisi, kaip turėtų atsakyti tą melą istansliave žurnalistai? Košmaras...

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 14:43)

Bet turėtum prisidėti prie geroooooos valdžios patarimų, taupymo gairiu-mažinti automobilių kuro suvartojima. Eskaluojama visur dabar ta tema. Čia ne vien dėl to, kad kuras brangsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 spalio 2022 - 14:10
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 13, 15:48)
Tu nori pasakyti, kad problemas su Kinija ne tavo mylima valdzia sukėlė?

Visų pirma aš už konservatorius nebalsavau, visada už LS balsuoju, tai maža dalis mano mylimos valdžios. Ir taip, noriu pasakyti kad nesukėlė. Bet taip pat noriu pasakyti, kad neskaitau teisingu žingsniu mokėti kompensacijas verslams dėl to.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 15:08)
Visų pirma aš už konservatorius nebalsavau, visada už LS balsuoju, tai maža dalis mano mylimos valdžios. Ir taip, noriu pasakyti kad nesukėlė. Bet taip pat noriu pasakyti, kad neskaitau teisingu žingsniu mokėti kompensacijas verslams dėl to.

Tu debilė? Marsieciai sukele? O gal, kaip dabar populiaru viska suversti ant Rusijos, Rusija kalta, kad Lietuvos valdzia susiede su Kinija? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 10 13, 15:07)

Bet turėtum prisidėti prie geroooooos valdžios patarimų, taupymo gairiu-mažinti automobilių kuro suvartojima. Eskaluojama visur dabar ta tema. Čia ne vien dėl to, kad kuras brangsta.

Tai dabar ji jau raso, kad ji jau cia ne prie ko ir kad ji uz ja nebalsavo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 10 13, 16:07)

Kalba išėjo apie tai, kad labai brangu viskas ir reikia išmokų net vidutines pajamas gaunantiems, todėl ir sakiau, kad galima gi pasispausti. O šiaip aš dažnai dviračiu į svečius pas draugę važiuoju ir ji pas mane taip pat ir į parduotuvę jei iš namų pėsčiom einu, nekuriu mašinos, o man koks kilometras iki pardės. Visi kad tiek taupytų... biggrin.gif . Kartoju, nenukristų kepurė, jei neišgalėčiau benzo užsipilti, galėčiau visuomeniniu transportu tik naudotis. Ir aplamai, galėčiau iš labai mažų pinigų išgyventi jei reikalas prispaustų. Svarbu karo nebūtų. Bet kol turiu iš ko, darau kaip man patinka. Visiškai sutikčiau, kad iš kiekvieno algos būtų atskaičiuojama kažkoks procentas Ukrainai paremti, nes tik ten sustabdžius debilą, gal iki mūsų neateitų.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 13, 16:15)
Tu debilė? Marsieciai sukele? O gal, kaip dabar populiaru viska suversti ant Rusijos, Rusija kalta, kad Lietuvos valdzia susiede su Kinija?  biggrin.gif

Jei tau nuo to geriau- aš debilė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 13 spalio 2022 - 14:23
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 15:18)
Kalba išėjo apie tai, kad labai brangu viskas ir reikia išmokų net vidutines pajamas gaunantiems, todėl ir sakiau, kad galima gi pasispausti. O šiaip aš dažnai dviračiu į svečius pas draugę važiuoju ir ji pas mane taip pat ir į parduotuvę jei iš namų pėsčiom einu, nekuriu mašinos, o man koks kilometras iki pardės. Visi kad tiek taupytų... biggrin.gif . Kartoju, nenukristų kepurė, jei neišgalėčiau benzo užsipilti, galėčiau visuomeniniu transportu tik naudotis. Ir aplamai, galėčiau iš labai mažų pinigų išgyventi jei reikalas prispaustų. Bet kol turiu iš ko, darau kaip man patinka.

Oi, su tais 'galėciau...noreciau...padaryciau...' tai gali juokinti barsukus biggrin.gif . Nieko nedarai ir niekaip nekeiti savo gyvenimo budo siuo metu. O galetum biskiuka susiverzti diržą biggrin.gif bet nenori kolkas. O tas kolkas gali likti ant amziu amzinuju.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 13, 15:20)

Jei tau nuo to geriau- aš debilė biggrin.gif

Tai kas kalti kad lietuviškos blusos pradejo šokineti pries kinietiską dramblį? Marsieciai, rusija ar blusos?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 13, 16:22)
Oi, su tais 'galėciau...noreciau...padaryciau...' tai gali juokinti  barsukus  biggrin.gif . Nieko nedarai ir niekaip nekeiti savo gyvenimo budo siuo metu. O galetum biskiuka susiverzti diržą  biggrin.gif  bet nenori kolkas. O tas kolkas gali likti ant amziu amzinuju.

o kam man veržtis, jei galiu nesiveržti. Kai pireiks- susiveršiu.
Atsakyti