QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 07:06)
Netrukdyk jai drėkti, matyt, toks jos fetišas, prisifantazuoja, vis linksmiau vienai tūnot 😅</p>
pirma zinute ankstyva ryta ir vel apie seksa, tu keli guli su tom mintim?

nepavargsti?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 19, 09:15)
Dar žiūrint kokiam regione. </p><p>Popsiniuose turistiniuose kosmosą kainuoja...</p>
kurortiniuose salia juros radau ir uz 70.000 nuostabiu namuku 3 miegamuju, tiek kad jau kiemukai tai maziukai, daugiau kaip kotedzai ten. tai nelabai ir kosmosa. O uz 200-300.000 jau tikrai galima ir su kiemu, sodu nuosavu dideliu baseinu rasti, ypac, jei ne 20 m nuo juros, o siek tiek toliau koks 2,3 km
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 19, 09:19)
<p>O šiaip koks jums skirtumas kaip ta Idomucios šeima gyvena? Bilen jiems gerai. Gi nėr pasakęs, kad blogai. </p>
man tai jokio, snekam bele sneket, kaip ir apie mus visas, kiek jis pasakoja, tiek ir aptariam, niekas gi jo neprievartauja pasakotis
zinoma bile jiem gerai, aptariam labiau ne konkrecia seima, ne sju vis tiek nepazystam, gal visks tik jo fantazijos, gal jis is vsi jokios zmonos neturi

, o bendrai principus, gyvenimo budo skirtumus ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 19, 10:20)
Tai būtent, kas tinka vienam, netinka kitam. Aš negalėčiau be darbo, myliu savo darbą. O va viena mano podružkė nedirba ir dar tarnaitę samdo. Pati skaito, kulinarinius šedevrus šeimai daro, savo grožiu užsiima. Nenorėčiau vyro kišenėj sėdėt, mažu ką... Geriau savo turėt. Bent man taip atrodo.
dirbti ar nedirbi, jei nori, patinka, gali/negeali, tai viena, bet taip nepasitiketi savo vyru, man keista asmeniskai.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 10:25)
<p>Dėl tarnaičių-nenorėčiau, aš savo erdvę gal per daug suasmeninus.
Dėl darbo-niekad nenorėjau nedirbti, nenoriu priklausyti nuo kito plius pinigai-nedirbčiau tik jei gaučiau kas mėnesį daaaug daugiau nei dabar gaunu. Bet vis tiek dirbčiau
koks keista spavdinimas, nebera lyg tarnu, visi mes darbuotojai , dirbantys skirtingus darbus, kas taiso tekstus, kas namus, koks skirtumas, tu irgi kazkieno tarnate save laikai?
yra mzones, kurie tvarko ofisus, namus, toks ju darbas, jis niekuo neblogesnis, nei tavo. Yra zmoniu, kuriem reikai tokiu paslaugu, kaip ir visu kitu, pvz plauku, nagu tvarkymo is esme sviska pacios galetume susitvarkyti.
tu priklausai nuo savo darbdavio. neimanoma nuo nieko nepriklausyti sioje zemeje.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 19, 10:24)
Jei jau nepasitikima sutuoktiniu, tai neverta kartu gyventi.
As manau, kad reikia rupintis savo sugebejimais, mokintis, gal kelias val uzhsiimti kazhkuo, kas idomu naudinga ir gal nesha pelna.
va cia pritariu.
sakau vis tiek norisi kazkokios veiklos ir smegenim, norisi kazka idomaus, naudingo veikti, jei nebutina rupintis pinigu uzdirbimu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 10:28)
Ne dėl nepasitikėjimo gal. Tačiau advokatai gali papasakot n pavyzdžių, kai moterys pasitikėjo, gyveno, o po n metų diedas paliko basą. </p><p>Tačiau gyvenimas visoks-pyst miršta vyras, neapsidraudęs gal, o gal per mažai apsidraudęs, turtų ypatingų nesusikrovęs-moteris išmetama į darbo rinką visiškai bejėgė ir nereikalinga. Arba lieka pensijoj, kurios beveik negauna. Žodžiu, turiu draugę teisininkę, prisiklausiau.</p><p></p>
tai lai apsidraudzia tavo vyra sir nereiks tau dirbti.

jei jau pasitiki
visko buna gyvenime, bet jei savu zmogum nepasitiki, tai tikria liudnas gyvenimas...
bet ir savim nepasitiki, nors jo Lietuvoje nelengva vienisai mamai likus, algos ne kas...as be problemu po 8 metu pertraukos radau darba. manau bet kada rasciau, tai,ak dnedirbi zmogau snekeicia, zinoma negautum is kart geru pareigu ar didelios algos, bet bejege tikrai nelieki, jei smegenu nors kiek turi.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 19, 10:49)
Prie ko cia vagystes?
O ka ish tavo diedo pavogs svetimos mergos? Rankena?
Jei svetimas zhmogus sutvarkys mano kambari tai bus jau ne mano kambarys, nes ash nezhinosiu, kur kas yra, gali ir ishmesti ka. Visai beprasmishka paslauga
niekas nedaro taip, ka cia fantazuojiesi, zmones kaip randa taip palieka, tik sutvarko, issiurbia, nuvalo dulkes, aisku jei metosi kokie zaislai ant rgindu surenka ir t.t., ir juo labiau neismetineja nieko
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 19, 11:15)
o kam jums 3 kambariai per atostogas?
slėpynių žaidžiat, gaudot vienas kitą?
max 2 kambarius imam.
Geriau daugiau pinigų skirtumėt namui, kad greičiau susitvarkytumėt, o ne mėtytumėt nesąmonėm
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 19, 11:17)
Skaitant tavo postus tai jausmas toks, kad tau tik pinigai rūpi. Niekini kitus, kieno vyrai neuždiba tiek kiek tavo. Nepilnaverčiais laikai tuos kurie Seišeliuose neatostogavo, kas labutenų neturi ir pan . Jausmas toks, kad pasidėjus svarą vietoj altoriaus meldiesi.
kodel as visai kitiap jos postus priimu? Ji teisingai daug ka raso, tik nereik per savo kompleksus priimti
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 19, 11:25)
bijai, kad dirbtinius penius suras?
guodiesi save ir tiek. Dirbi, nes neišgyventumėt
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 11:33)
Man tai atrodo absurdiška mokėti milžiniškus pinigus už viešbutį, nes ten grįžti tik miegot. Svarbu tvarka, švara, saugumas, jaukumas ir skanūs pusryčiai

Bet jei varai tik viešbutyje sėdėti, tada žinoma, reiktų daugiau investuoti į tai.
jei turetum pajamas milijona i menesi rigi taip pat darytum?
pagal pajamas ir viebuciai, kai neturi daug zinoma taip ir taupai, kai turi gali sau daugiau leisti.
Viesbucio kokybe, tas pats patogumas, aplinka, grozis, aptarnavimas, maisto kokybe ir atsispindi, kiek uz ji mokesi.
pagal tai kaip gyveni kasdienybeje toks bus ir poilsis, nenoretum is prabangaus namo vaizuoti i koki ekonomines klases veisbutuka. Zmones net lektuvuose renkasi biznio klase del patogumo to pacio ir servizo, nes gali, o ten is vis buna tik kelias valandas pasedeti gi.