Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 10 19, 11:25)
bijai, kad dirbtinius penius suras? biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif kazkaip nepagalvojau apie tai... O tu teisi ...

Atsakyti

guodiesi save ir tiek. Dirbi, nes neišgyventumėt

Taip, uŽ vieną vyro algą su dabartiniais poreikiais neišgyventume. Ir ką? :) o  dar, įsivaizduok, mėgstu savo darbą :) Baisu gi :) 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 19, 11:29)
tai įsakyk jam neperdėti daiktų į kitas vietas, o tik atkelti, išvalyti dulkes, išsiurbti, išplauti ir vėl atgal pastatyti į vietas
kokios problemos? ar būtina sujaukti viską baisiai prieš pasamdant tvarkytoją?

Teletabiu mqstymas labai keistas. Jie galvoja, kad kai ateina valyti, tai net rubu spintas sutvarko biggrin.gif biggrin.gif

Varge varge.

Pas mane merginos daugiausiai valo vonias tualetus ir virtuve su valgomuoju nes as negaliu prisiliesti prie chemikalų. Tam ir jas samda7.
Debilai galvoja, kad tik is mandrumo galima samdytis valytojas biggrin.gif
Atsakyti

Man tai atrodo absurdiška mokėti milžiniškus pinigus už viešbutį, nes ten grįžti tik miegot. Svarbu tvarka, švara, saugumas, jaukumas ir skanūs pusryčiai :D Bet jei varai tik viešbutyje sėdėti, tada žinoma, reiktų daugiau investuoti į  tai. 

Atsakyti

Nei vyrai bega nuo geru zmonu, nei moterys nuo geru vyru biggrin.gifBet tau to nezinoti, nes, kaip suprantu zmona pabego nuo taves, o ne tu nuo jos.

Juokina tokie personazai, kurie raso apie kitu personazu antras puses, kai patys nieko neturi salia saves biggrin.gif
A cia pavydas tava kalba, a, arbūzai? biggrin.gif

Klaußyk ,,miaso,,  as neskaitau taves , neidomi pasidarei .tuliko darbininkes lygis ,a supratai

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 11:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73003682" data-time="1666167955"><div><p>bijai, kad dirbtinius penius suras? vartotojo įkelta nuotrauka
guodiesi save ir tiek. Dirbi, nes neišgyventumėt</p></div></blockquote><p>Taip, uŽ vieną vyro algą su dabartiniais poreikiais neišgyventume. Ir ką? smile.gif o  dar, įsivaizduok, mėgstu savo darbą smile.gif Baisu gi smile.gif </p>

Jus niekada is jo mizernos algos neisgyvenot. Ir vel uzmirsai ka rasei, kai mamkose pasigimdei antrą vaiką? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 10 19, 11:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73003668" data-time="1666166819"><div><p>Nei vyrai bega nuo geru zmonu, nei moterys nuo geru vyru vartotojo įkelta nuotraukaBet tau to nezinoti, nes, kaip suprantu zmona pabego nuo taves, o ne tu nuo jos.

Juokina tokie personazai, kurie raso apie kitu personazu antras puses, kai patys nieko neturi salia saves vartotojo įkelta nuotrauka
A cia pavydas tava kalba, a, arbūzai? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Klaußyk ,,miaso,,  as neskaitau taves , neidomi pasidarei .tuliko darbininkes lygis ,a supratai</p>

Nejau tu toks tūpakas ir galvoji, kad man svarbu tu atsakysi I mano postą ar ne? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 11:33)
<p>Man tai atrodo absurdiška mokėti milžiniškus pinigus už viešbutį, nes ten grįžti tik miegot. Svarbu tvarka, švara, saugumas, jaukumas ir skanūs pusryčiai biggrin.gif Bet jei varai tik viešbutyje sėdėti, tada žinoma, reiktų daugiau investuoti į  tai. </p><p></p>

Galėtum - moketum. Dabar gi moki uz tai uz ka igalit sumoketi.
Atsakyti
kas per padarai ten dirba? girdėjau, kad aną "Šimašiaus gėdą" aptvarkė, nebėra tokios balos, tai po nosimi nieko nebemato biggrin.gif
Apsileidimas: byra laiptai šalia Vilniaus miesto savivaldybės
Papildyta:
toliau durniuoja
https://madeinvilniu...sius-maiselius/
aš pažiūrėsiu kaip uždraudus žmonės rinks šunų kakučius
teks ir šunis uždrausti tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 19, 12:22)
Oi  biggrin.gif  as megstu jusu reakcijas, jos mane tiek prijuokina  biggrin.gif

Turiu ..net ne auksinį...turiu platininį kabliuką, nusagztytą deimantais ir rubinais, jis pas mane guli nuostabioje malachito dėžutėje, ant kurios yra auksu išmušti žodžiai ' Aš geriau gyvenu už tave'
biggrin.gif
Kai uzmetu šı kabliuką  susirenka patys pavydziausi karosai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Turėk, negi kam gaila to tavo briliko...

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 12:33)
<p>Man tai atrodo absurdiška mokėti milžiniškus pinigus už viešbutį, nes ten grįžti tik miegot. Svarbu tvarka, švara, saugumas, jaukumas ir skanūs pusryčiai biggrin.gif Bet jei varai tik viešbutyje sėdėti, tada žinoma, reiktų daugiau investuoti į  tai. </p><p></p>

Būtent. Suprantu Turkijoj, kai tik viešbuty sėdi, bet kitur kam, nu nebent pinigai kišenes drasko. Aš tai turiu kur kitur juos patėt.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 07:06)
Netrukdyk jai drėkti, matyt, toks jos fetišas, prisifantazuoja, vis linksmiau vienai tūnot 😅</p>

pirma zinute ankstyva ryta ir vel apie seksa, tu keli guli su tom mintim? unsure.gif nepavargsti?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 19, 09:15)
Dar žiūrint kokiam regione. </p><p>Popsiniuose turistiniuose kosmosą kainuoja...</p>

kurortiniuose salia juros radau ir uz 70.000 nuostabiu namuku 3 miegamuju, tiek kad jau kiemukai tai maziukai, daugiau kaip kotedzai ten. tai nelabai ir kosmosa. O uz 200-300.000 jau tikrai galima ir su kiemu, sodu nuosavu dideliu baseinu rasti, ypac, jei ne 20 m nuo juros, o siek tiek toliau koks 2,3 km
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 10 19, 09:19)
<p>O šiaip koks jums skirtumas kaip ta Idomucios šeima gyvena? Bilen jiems gerai. Gi nėr pasakęs, kad blogai. </p>

man tai jokio, snekam bele sneket, kaip ir apie mus visas, kiek jis pasakoja, tiek ir aptariam, niekas gi jo neprievartauja pasakotis biggrin.gif
zinoma bile jiem gerai, aptariam labiau ne konkrecia seima, ne sju vis tiek nepazystam, gal visks tik jo fantazijos, gal jis is vsi jokios zmonos neturi biggrin.gif , o bendrai principus, gyvenimo budo skirtumus ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 19, 10:20)
Tai būtent, kas tinka vienam, netinka kitam. Aš negalėčiau be darbo, myliu savo darbą. O va viena mano podružkė nedirba ir dar tarnaitę samdo. Pati skaito, kulinarinius šedevrus šeimai daro, savo grožiu užsiima. Nenorėčiau vyro kišenėj sėdėt, mažu ką... Geriau savo turėt. Bent man taip atrodo.

dirbti ar nedirbi, jei nori, patinka, gali/negeali, tai viena, bet taip nepasitiketi savo vyru, man keista asmeniskai.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 10:25)
<p>Dėl tarnaičių-nenorėčiau, aš savo erdvę gal per daug suasmeninus.
Dėl darbo-niekad nenorėjau nedirbti, nenoriu priklausyti nuo kito plius pinigai-nedirbčiau tik jei gaučiau kas mėnesį daaaug daugiau nei dabar gaunu. Bet vis tiek dirbčiau biggrin.gif 

koks keista spavdinimas, nebera lyg tarnu, visi mes darbuotojai , dirbantys skirtingus darbus, kas taiso tekstus, kas namus, koks skirtumas, tu irgi kazkieno tarnate save laikai?
yra mzones, kurie tvarko ofisus, namus, toks ju darbas, jis niekuo neblogesnis, nei tavo. Yra zmoniu, kuriem reikai tokiu paslaugu, kaip ir visu kitu, pvz plauku, nagu tvarkymo is esme sviska pacios galetume susitvarkyti.
tu priklausai nuo savo darbdavio. neimanoma nuo nieko nepriklausyti sioje zemeje.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 19, 10:24)
Jei jau nepasitikima sutuoktiniu, tai neverta kartu gyventi.

As manau, kad reikia rupintis savo sugebejimais, mokintis, gal kelias val uzhsiimti kazhkuo, kas idomu naudinga ir gal nesha pelna.

va cia pritariu.

sakau vis tiek norisi kazkokios veiklos ir smegenim, norisi kazka idomaus, naudingo veikti, jei nebutina rupintis pinigu uzdirbimu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 10:28)
Ne dėl nepasitikėjimo  gal. Tačiau advokatai gali papasakot n pavyzdžių, kai moterys pasitikėjo, gyveno, o po n metų diedas paliko basą. </p><p>Tačiau gyvenimas visoks-pyst miršta vyras, neapsidraudęs gal, o gal per mažai apsidraudęs, turtų ypatingų nesusikrovęs-moteris išmetama į darbo rinką visiškai bejėgė ir nereikalinga. Arba lieka pensijoj, kurios beveik negauna. Žodžiu, turiu draugę teisininkę, prisiklausiau.</p><p></p>

tai lai apsidraudzia tavo vyra sir nereiks tau dirbti. biggrin.gif jei jau pasitiki biggrin.gif
visko buna gyvenime, bet jei savu zmogum nepasitiki, tai tikria liudnas gyvenimas...
bet ir savim nepasitiki, nors jo Lietuvoje nelengva vienisai mamai likus, algos ne kas...as be problemu po 8 metu pertraukos radau darba. manau bet kada rasciau, tai,ak dnedirbi zmogau snekeicia, zinoma negautum is kart geru pareigu ar didelios algos, bet bejege tikrai nelieki, jei smegenu nors kiek turi.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 19, 10:49)
Prie ko cia vagystes?

O ka ish tavo diedo pavogs svetimos mergos? Rankena?

Jei svetimas zhmogus sutvarkys mano kambari tai bus jau ne mano kambarys, nes ash nezhinosiu, kur kas yra, gali ir ishmesti ka. Visai beprasmishka paslauga

niekas nedaro taip, ka cia fantazuojiesi, zmones kaip randa taip palieka, tik sutvarko, issiurbia, nuvalo dulkes, aisku jei metosi kokie zaislai ant rgindu surenka ir t.t., ir juo labiau neismetineja nieko doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 19, 11:15)
o kam jums 3 kambariai per atostogas? slėpynių žaidžiat, gaudot vienas kitą? biggrin.gif
max 2 kambarius imam.
Geriau daugiau pinigų skirtumėt namui, kad greičiau susitvarkytumėt, o ne mėtytumėt nesąmonėm

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 19, 11:17)
Skaitant tavo postus tai jausmas toks, kad tau tik pinigai rūpi. Niekini kitus, kieno vyrai neuždiba tiek kiek tavo. Nepilnaverčiais laikai tuos kurie Seišeliuose neatostogavo, kas labutenų neturi ir pan . Jausmas toks, kad pasidėjus svarą vietoj altoriaus meldiesi.

kodel as visai kitiap jos postus priimu? Ji teisingai daug ka raso, tik nereik per savo kompleksus priimti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 10 19, 11:25)
guodiesi save ir tiek. Dirbi, nes neišgyventumėt

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 11:33)
Man tai atrodo absurdiška mokėti milžiniškus pinigus už viešbutį, nes ten grįžti tik miegot. Svarbu tvarka, švara, saugumas, jaukumas ir skanūs pusryčiai biggrin.gif Bet jei varai tik viešbutyje sėdėti, tada žinoma, reiktų daugiau investuoti į  tai. 

jei turetum pajamas milijona i menesi rigi taip pat darytum? bigsmile.gif
pagal pajamas ir viebuciai, kai neturi daug zinoma taip ir taupai, kai turi gali sau daugiau leisti.
Viesbucio kokybe, tas pats patogumas, aplinka, grozis, aptarnavimas, maisto kokybe ir atsispindi, kiek uz ji mokesi. mirksiukas.gif
pagal tai kaip gyveni kasdienybeje toks bus ir poilsis, nenoretum is prabangaus namo vaizuoti i koki ekonomines klases veisbutuka. Zmones net lektuvuose renkasi biznio klase del patogumo to pacio ir servizo, nes gali, o ten is vis buna tik kelias valandas pasedeti gi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 19, 11:33)
Teletabiu mqstymas labai keistas. Jie galvoja, kad kai ateina valyti, tai net rubu spintas sutvarko  biggrin.gif  biggrin.gif

Varge  varge.

Pas mane merginos daugiausiai valo vonias tualetus ir virtuve su valgomuoju  nes as negaliu prisiliesti prie chemikalų.

Tu turi neigaluma del chemikalu, tai reikia slaugos
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 19, 11:41)
Turėk, negi kam gaila to tavo briliko...

Ne briliko, materialiste biggrin.gif , o kabliuko biggrin.gif

Milionus kartu rasius esu jums, kad as jus tampau uz usu. O kadangi tampau labai meistriškai, jus vis atplaukiat is tos savo teletabijos ir pasikabinat biggrin.gif Cia gi jusu problema, ne mano
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 10 19, 12:15)
Tu turi neigaluma del chemikalu, tai reikia slaugos

biggrin.gif tebunie alergija neigalumas. Man taip ar taip niekada nepatiko tvarkyti virtuves. Dabar yra geras ekskjūzas to nedaryti biggrin.gif
O tu moketum kazkam kas ateitu padaryti tai, ko tavo zmona nenori daryti, nage? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 spalio 2022 - 11:40
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 19, 12:22)
ant kurios yra auksu išmušti žodžiai ' Aš geriau gyvenu už tave'

O tau savivertę tai pakelia?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 19, 13:28)
Ne briliko, materialiste  biggrin.gif , o kabliuko  biggrin.gif

Koks skirtumas, briliko, deimanto ar platinos? Tai tik daiktai. Proto turėtum, tada yra kuo girtis....
Atsakyti