Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2022 10 19, 12:48)
O tau savivertę tai pakelia?

O tu pasakų vaikams neskaičius? biggrin.gif
Jus, teletabiai, kaip mazi vaikai. Ypac tu kuri net nenori suprasti, kad as sugebu is taves istraukti giliai uzsleptą pavydą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 19, 13:53)
O tu pasakų vaikams neskaičius?  biggrin.gif
Jus, teletabiai, kaip mazi vaikai. Ypac tu  kuri net nenori suprasti, kad as sugebu is taves istraukti giliai uzsleptą pavydą.  biggrin.gif

jo, ištraukei biggrin.gif . Montekrista sugeba iš tavęs ištraukti biggrin.gif. Kai pavydi jai sekso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 19 spalio 2022 - 11:57
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 19, 12:48)
Koks skirtumas, briliko, deimanto ar platinos? Tai tik daiktai. Proto turėtum, tada yra kuo girtis....

Teletabiams - didelis, kaip matom. Pasikabinai ir labai net giliai ant mano auksu išmuštų raidžių
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 19, 12:57)
jo, ištraukei biggrin.gif . Montekrista sugeba iš tavęs ištraukti biggrin.gif. Kai pavydi jai sekso biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif spardysies dar ilgai, nepripaz8ndama akyvaizdziu dalyku, kaip karosas ant kabliuko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 spalio 2022 - 12:00
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 19, 14:00)
Teletabiams - didelis, kaip matom. Pasikabinai ir labai net giliai ant mano auksu išmuštų raidžių
biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  spardysies dar ilgai, nepripaz8ndama akyvaizdziu dalyku, kaip karosas ant kabliuko  biggrin.gif

Galvok kaip nori, man nei šilta nei šalta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 19, 13:03)
Galvok kaip nori, man nei šilta nei šalta. biggrin.gif

Tai be abejo as galvosiu, kaip as noriu biggrin.gif . Negi galvosiu, kaip tu nori?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 19, 14:00)
biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  spardysies dar ilgai, nepripaz8ndama akyvaizdziu dalyku, kaip karosas ant kabliuko  biggrin.gif

Prisimenu ne taip seniai net fotkes su savo brilikais siuntei, mol kad visos pavydėtų. Nei kam šilta nei šalta kiek tu tų brylikų ar labutenų turi. Nekas čia nepasimauna, o tu erzink, ir jei tau geriau ant dušios pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 10 19, 13:19)
Prisimenu ne taip seniai net fotkes su savo brilikais siuntei, mol kad visos pavydėtų. Nei kam šilta nei šalta kiek tu tų brylikų ar labutenų turi. Nekas čia nepasimauna, o tu erzink, ir jei tau geriau ant dušios pasidaro biggrin.gif

Oooo, sunkiai uzsikabinai. I ta pati posta du kartus skirtingai atsakineji.

Rodziau, rodziau.. bet ne brylikus, o kliento maisonettę. Kad cambalai butu noras parodyti savo turtus. biggrin.gif . Gabi as kabliukų mėtyme ane? biggrin.gif
Atsakyti
čia tik man ar ir jums FB atjungė galimybę atidėti kokį nors sekamąjį 30 dienų? nu šūdžiai
taip gerai buvo, kai kažkokį mažai įdomų, bet kurį verta pasilikti atsidedi ir tik kartą per mėnesį pažiūri
privers iš viso nebesekti
Atsakyti

Jus niekada is jo mizernos algos neisgyvenot. Ir vel uzmirsai ka rasei, kai mamkose pasigimdei antrą vaiką? biggrin.gif
Papildyta:
Nejau tu toks tūpakas ir galvoji, kad man svarbu tu atsakysi I mano postą ar ne? biggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:
Galėtum - moketum. Dabar gi moki uz tai uz ka igalit sumoketi.

ne, nemok42iau. Tu, pagal savo kalbas, irgi gali susimokėti už gerą sporto klubą, o kažkada baisėjais, kaip aš tiek moku už savąjį, vis minėdama Anglijos prismirdusius klubus. :) 

Atsakyti

kas per padarai ten dirba? girdėjau, kad aną "Šimašiaus gėdą" aptvarkė, nebėra tokios balos, tai po nosimi nieko nebemato biggrin.gif
Apsileidimas: byra laiptai šalia Vilniaus miesto savivaldybės
Papildyta:
toliau durniuoja
https://madeinvilniu...sius-maiselius/
aš pažiūrėsiu kaip uždraudus žmonės rinks šunų kakučius
teks ir šunis uždrausti tada biggrin.gif

O kur čia problema? Labai pritarčiau sprendimui. Visų pirma, jau parduotuvėse perkant rūbus, pvz, susimoki už maišelį, jei jo reikia.

ANtra, negi šuns š... dedi į paprastą maišelį??? Aš perku gyvūnų pardėse juos, yra jau ir suyrančių. Kiek brangiau.

Trečia, jau dabar parduotuvėse vaisius, daržoves dedu į daugkartinius maišelius, kuriuos pagalino neįgalieji, per KAlėdas KAtedros aikštėj prekiavo, superinis daiktas.

Tad manęs šis pokytis nei piktina, nei kažkaip palies.

Atsakyti

Visada pasimauna tik jos pačios :) Kai tris dienas po kokio kilimo ar butų Anglijoje istorijos siaučia sprogdamos iš pavydo :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 13:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73003694" data-time="1666168640"><div><p>Jus niekada is jo mizernos algos neisgyvenot. Ir vel uzmirsai ka rasei, kai mamkose pasigimdei antrą vaiką? vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Nejau tu toks tūpakas ir galvoji, kad man svarbu tu atsakysi I mano postą ar ne? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Galėtum - moketum. Dabar gi moki uz tai uz ka igalit sumoketi.</p></div></blockquote><p>ne, nemok42iau. Tu, pagal savo kalbas, irgi gali susimokėti už gerą sporto klubą, o kažkada baisėjais, kaip aš tiek moku už savąjį, vis minėdama Anglijos prismirdusius klubus. smile.gif </p>

Tu vaikams sutaupei univerams ar jiems patiems teks lysti I skolas bankui? Musu prioritetai skiriasi. Mes taupem vaiko mokslams, tu ir tavo vyras - sau. Skirtumas didelis prioritetuose, ane? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 10 19, 13:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73003740" data-time="1666174763"><div><p>Prisimenu ne taip seniai net fotkes su savo brilikais siuntei, mol kad visos pavydėtų. Nei kam šilta nei šalta kiek tu tų brylikų ar labutenų turi. Nekas čia nepasimauna, o tu erzink, ir jei tau geriau ant dušios pasidaro vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Visada pasimauna tik jos pačios smile.gif Kai tris dienas po kokio kilimo ar butų Anglijoje istorijos siaučia sprogdamos iš pavydo smile.gif</p>

biggrin.gif biggrin.gif nu tas Moontės kilimas, tai anekdotas buvo biggrin.gif , dabar tai jau deimantai uzsiuti po oda biggrin.gif biggrin.gif

Pala, as dabar galvoju biggrin.gif oi negaliu...juokas ima biggrin.gif , kokį kabli7ką Moontė tada prarijo, kai pradejo girtis kilimu su pauksciykais? biggrin.gif
Ar ne po ispyzdavojimo apie brokato marskinukus anukui, kai juoktis pradejom is jos, nes brokatas, tai ne silkas, o paprasciausiai maisyta medvilne su linu biggrin.gif

Bet nesakyk Moontė visada mokedavo prajuokinti su savo šilkiniais čiulbančiais kilimais, servitutiniais keliais ir deimantais po oda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 spalio 2022 - 13:12