O tu pasakų vaikams neskaičius?

Jus, teletabiai, kaip mazi vaikai. Ypac tu kuri net nenori suprasti, kad as sugebu is taves istraukti giliai uzsleptą pavydą.

Jus niekada is jo mizernos algos neisgyvenot. Ir vel uzmirsai ka rasei, kai mamkose pasigimdei antrą vaiką?
Papildyta:
Nejau tu toks tūpakas ir galvoji, kad man svarbu tu atsakysi I mano postą ar ne?
Papildyta:
Galėtum - moketum. Dabar gi moki uz tai uz ka igalit sumoketi.
ne, nemok42iau. Tu, pagal savo kalbas, irgi gali susimokėti už gerą sporto klubą, o kažkada baisėjais, kaip aš tiek moku už savąjį, vis minėdama Anglijos prismirdusius klubus.
kas per padarai ten dirba? girdėjau, kad aną "Šimašiaus gėdą" aptvarkė, nebėra tokios balos, tai po nosimi nieko nebemato
Apsileidimas: byra laiptai šalia Vilniaus miesto savivaldybės
Papildyta:
toliau durniuoja
https://madeinvilniu...sius-maiselius/
aš pažiūrėsiu kaip uždraudus žmonės rinks šunų kakučius
teks ir šunis uždrausti tada
O kur čia problema? Labai pritarčiau sprendimui. Visų pirma, jau parduotuvėse perkant rūbus, pvz, susimoki už maišelį, jei jo reikia.
ANtra, negi šuns š... dedi į paprastą maišelį??? Aš perku gyvūnų pardėse juos, yra jau ir suyrančių. Kiek brangiau.
Trečia, jau dabar parduotuvėse vaisius, daržoves dedu į daugkartinius maišelius, kuriuos pagalino neįgalieji, per KAlėdas KAtedros aikštėj prekiavo, superinis daiktas.
Tad manęs šis pokytis nei piktina, nei kažkaip palies.
Prisimenu ne taip seniai net fotkes su savo brilikais siuntei, mol kad visos pavydėtų. Nei kam šilta nei šalta kiek tu tų brylikų ar labutenų turi. Nekas čia nepasimauna, o tu erzink, ir jei tau geriau ant dušios pasidaro
Visada pasimauna tik jos pačios Kai tris dienas po kokio kilimo ar butų Anglijoje istorijos siaučia sprogdamos iš pavydo