QUOTE(Monteverte @ 2022 11 10, 19:56)
labai gražiai surašei
juk kai nuvažiuoji kur gražu, gera, tai ar neįsimyli tos vietos? Pvz. man tai yra kalnai. Bet kuri jūra. Jei kas tarkime kalnus kas norėtų išsprogdinti, irgi norėtųsi juos ginti. Bet jie juk ne Lietuvoje, tai kaip tuomet?

Subliūkšta tėvynės idėja tuomet.
Butent, gi zmogus gimst avienoje vietoje, gyvena kol mazas ten , kur tevai nori, bet kai uzauga jis laisvas rinktis, visa si zeme zmoniu planeta, siuo metu aisku suskirstyta i gardus avim, zmones priesinami ivairiais budais, vienas is tu georgafine gimimo vieta, kas mano manymu kvaila.
O vietu sioje zemeje tikrai daug labai ivairiu nuostabiu, kas kam patinka, kaip sakai kam kalnai, kam jura, kam miskai, kam karstas klimatas, kam siaure.
Kaip is pradziu augi su tevais seimoje, ir tai atrodo brangiausia, ka turi, o paskui vyras tau tampa artimesnis, nei tevai, broliai, seserys ir tu sukuri savo seima, taip ir cia uzaugi vienoje salyje, prie jos prisirisi, bet jei pagyveni kitur prisirisi prie kitos salies.
As ir seniau buvu kaip uzburta su tuo tevyne, tevyne, paskui po skaudzios patirties, tarsi po duso pabudau, blyn galvoju, koks skirtumas kur gyventi, jei man gerai kitoje salyje.

pripranti kitur, kur tau smagiau, nieko nera is esmes skirtingo, visur tie patys zmones, visi turim viena burna, viena sirdi, jauciam, mastom, juk, kad ir lietuviai smagiau su bendraminciais, nei su teletabiais salia gyventi, o uzsienyje tas pats, svarbu randi pagal dusia zmones. Tai ir pasirenki kur apinka, gamta, klimatas, paprociai, kultura bendra tau priimtinesne, kur tau paprasciau gyventi ir uzsiimti megstama veikla ir t.t..
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 10, 20:36)
Ji pati prašėsi, kiek pamenu. Auka reikia gi pabūti

. Kad "liaudis" labiau mylėtų. Celofanas gi irgine už finansinius nusikltimus sėdi
Ko niekas apie Kauno carų afioras nešnekat? irgi susidorojimas?
Konservatoriai čia irgi kalti
kokia tu melage, jai prokuroras skyre sita pagulejima psichiatrineje.