Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2022 11 11, 10:57)
Pasilaidok gyvas, vis vien gyvenimo nebėra biggrin.gif Aš tai dar pagyvensiu pilnavertį gyvenimą kol tas chaosas iki mano namų ateis biggrin.gif

Tai ko cia nsamones rashineji. Gyvenk.
Galejai parashyt, kad esu Titanike, jis gal ir skestas bet neskleiskit panikos, ash dar pabaliavosiu, kol mano kajute apsems. Logishka.
Bet ne visi teletabiai ir baliavoja skestanciame laive
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 11, 11:09)
mažiau svaidykis tokiais žodžiais, neprotingai atrodai
situacija tikrai mažų mažiausia keista kaip 21 amžiui

Prie ko cia amzhius? Kokiam 15 amziui niekas nevapaliotu apie Jungtines Tautas tokiomis salygomis. Misle,, kodel ju neishvaiko, kaip nenaudingo samburio?

Gal ishsipildys konspiracines teorijos ir Jungtines tautos bus panaudotos pasaulines diktaturos ivedimui
Atsakyti

Arbuzeliui morcius, draskosi draskosi žmogus jau kuris laikas, galu žiūrėt. 

Atsakyti

SUgriauta kazhkas daugiau, bet jus kazhkaip nesuvokiat. Kai prasidejo COVID teroras tai buvo sugriauta pasitikejimas bet kokiomis vidinemis teisemis ir tvarka viduje visuomeniu ir ir sajungu. Prasidejo bezpredelas. Su karu prasidejo bezpredelas tarptautiniu santykiu sirtyje. Dabar neveikia jokia tarptautine teise, jums to dar niekas nepasake tiesiai? SVeiki atvyke i chaosa, elektrines jusu neishgelbes, nes dabar viska griaunama tik griaunama.. Jokio rusu vijimo nevyksta vyksta kazhkokia spec operacija tempti laika laukiant kazhko, ar labai letas Rusijos ardymas. Taika jusu irgi neishgelbes, nes kazhkas vyksta...
Paprasčiausiai tu tik dabar pabudai ir atsimerkei.

Man jau seniai taip viskas atrodo.

Kaip tik spėju da ar to chaoso, antirazumo ir t.t paskutiniai pasispardymai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 lapkričio 2022 - 11:48

Skaityk Idomucios žinute, tavo atsakymą į kurią aš pakomentavau...

O tau neišeina rašyt pilnais sakiniais ar iš principo taip bendrauji kad kuo painiau būtų?

Nes, nu valdė, toks būtų mano atsakymas į aną tavo žinutę.  :D

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 11, 13:41)
Tai ko cia nsamones rashineji. Gyvenk.
Galejai parashyt, kad esu Titanike, jis gal ir skestas bet neskleiskit panikos, ash dar pabaliavosiu, kol mano kajute apsems. Logishka.
Bet ne visi teletabiai ir baliavoja skestanciame laive

O tau geriau nuo to, kad panikuoji, lėk dabar laukais iš šauk, kad dangus griuva. Ką padės tas tavo stradalinimas?
Atsakyti

SUgriauta kazhkas daugiau, bet jus kazhkaip nesuvokiat.
Kai prasidejo COVID teroras tai buvo sugriauta pasitikejimas bet kokiomis vidinemis teisemis ir tvarka viduje visuomeniu ir ir sajungu. Prasidejo bezpredelas.

Su karu prasidejo bezpredelas tarptautiniu santykiu sirtyje. Dabar neveikia jokia tarptautine teise, jums to dar niekas nepasake tiesiai?
SVeiki atvyke i chaosa, elektrines jusu neishgelbes, nes dabar viska griaunama tik griaunama..
Jokio rusu vijimo nevyksta vyksta kazhkokia spec operacija tempti laika laukiant kazhko, ar labai letas Rusijos ardymas.
Taika jusu irgi neishgelbes, nes kazhkas vyksta...

OK, as neturiu tartatiniu darbo santykiu. Tai man tavo svajones dzin .Aisku benzas brangus ,bla bla bla .

Bet turiu malku ,turiu maisto viskas tuom pasibaigia ,a kacpas nevaiksto po kiema 😁'

Ten nera elektros,sildymo , stogo elementariai gyvybei gyventi. As apie tai gerb.filosofe

Atsakyti

SUgriauta kazhkas daugiau, bet jus kazhkaip nesuvokiat.
Kai prasidejo COVID teroras tai buvo sugriauta pasitikejimas bet kokiomis vidinemis teisemis ir tvarka viduje visuomeniu ir ir sajungu. Prasidejo bezpredelas.

Su karu prasidejo bezpredelas tarptautiniu santykiu sirtyje. Dabar neveikia jokia tarptautine teise, jums to dar niekas nepasake tiesiai?
SVeiki atvyke i chaosa, elektrines jusu neishgelbes, nes dabar viska griaunama tik griaunama..
Jokio rusu vijimo nevyksta vyksta kazhkokia spec operacija tempti laika laukiant kazhko, ar labai letas Rusijos ardymas.
Taika jusu irgi neishgelbes, nes kazhkas vyksta...

Tarptautinė teisė toks jau dalykas, kad ne viskas veikia, bet nereik absoliutint, kad niekas neveikia:)

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 11, 11:51)
O tau geriau nuo to, kad panikuoji, lėk dabar laukais iš šauk, kad dangus griuva. Ką padės tas tavo stradalinimas?

Tai tu cia panikuoji labiau. Ash tik konstatuoju faktus ir zhiuriu kaip i juos reaguoti.
O tu shiurpsti. Ash tai dalykishkai ziuriu.

Pabaliavot neatsisakau, bet nepamirshtu ZHAIDIMO kuris vyksta aplink. Tai tiesiog zhaidimas kur mes turim tik viena gyvybe ir ji bet kuriuo atveju vargu ar truks 100 metu
Atsakyti

Arbuzeliui morcius, draskosi draskosi žmogus jau kuris laikas, galu žiūrėt. 

Darzoves pasako apie morciu😂

agurotis.jpg

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 11 11, 12:13)
Ten nera elektros,sildymo , stogo elementariai gyvybei gyventi. As apie tai gerb.filosofe

O tu zhiurek ir mastyk.
Kiek lietuviams liko iki tokios situacijos? Sake ekspertai - reikia nugriaut 5-6 stulpus ir visa LT paskesta be shviesos elektros shilumos ir kuro.
Nes visi tik kad i ju daugiabucius ar namelius priemiestyja kazhkas viska patieks, pasirupins, tie su shlipsais mulkiai vyriausybeje.
O jei bus chana tai prades suprasti kur mas gyvename.

Va apie ka ash.
Labai nesidziauk, kad dar viskas veikia. Tai labai trapu ir nepatikima.
Gali aishku baliavot su Maja ir ishgerus negalvot. Kai kurie ukrainieciai irgi baliavojo, net po karo pradzios vakariniuose rajonuose baliavojo...
Atsakyti

O tau neišeina rašyt pilnais sakiniais ar iš principo taip bendrauji kad kuo painiau būtų?

Nes, nu valdė, toks būtų mano atsakymas į aną tavo žinutę.  :D

Nebuvo ten normalaus faktinio valdymo. 

O tai neina niekaip sekt žinučių?  Neturiu aš laiko paklodėms

Atsakyti

O tu zhiurek ir mastyk.
Kiek lietuviams liko iki tokios situacijos? Sake ekspertai - reikia nugriaut 5-6 stulpus ir visa LT paskesta be shviesos elektros shilumos ir kuro.
Nes visi tik kad i ju daugiabucius ar namelius priemiestyja kazhkas viska patieks, pasirupins, tie su shlipsais mulkiai vyriausybeje.
O jei bus chana tai prades suprasti kur mas gyvename.

Va apie ka ash.
Labai nesidziauk, kad dar viskas veikia. Tai labai trapu ir nepatikima.
Gali aishku baliavot su Maja ir ishgerus negalvot. Kai kurie ukrainieciai irgi baliavojo, net po karo pradzios vakariniuose rajonuose baliavojo...

O tai tu galvoji ,kad as tupai laukiu ju sprendimu ? as nesigiriu kaip ir ko turiu 😉

Atsakyti