Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 11 10, 22:46)

ne jie tik pakalikai Jav ir tiek, sargniai suniukai bedanciai.. biggrin.gif

O ka siulai? Pasiduot ruskiui?

Nera kitos isheities...Reikejo galvot pries kelis shimtus metu, kai Lietuva buvo didziausia Europos valstybe
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 10, 23:09)
O ka siulai? Pasiduot ruskiui?

Nera kitos isheities...Reikejo galvot pries kelis shimtus metu, kai Lietuva buvo didziausia Europos valstybe

pasiduot? ar tave irgi rusai puola? bigsmile.gif manes nepuola, neturiu kam pasiduoti.
Nieko nesiulau, vis tiek ne mes spremdziam, mes itk stebeti galim ir stengtis susikurti sau gyvenima.

jo kas visgi nutiko, kad LIetuva taip susimove?
Atsakyti

pasiduot? ar tave irgi rusai puola? bigsmile.gifmanes nepuola, neturiu kam pasiduoti.
Nieko nesiulau, vis tiek ne mes spremdziam, mes itk stebeti galim ir stengtis susikurti sau gyvenima.

jo kas visgi nutiko, kad LIetuva taip susimove?

Nebent savo valdymo tose žemėse...Perdaug buvo "demokratijos" :D

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 11, 00:02)
Nebent savo valdymo tose žemėse...Perdaug buvo "demokratijos" biggrin.gif</p>

? ka ir api eka tu cia parasei? nieko nesupratau.
Atsakyti

Neįvedė savo valdymo

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 11, 00:09)
<p>Neįvedė savo valdymo</p>

kas kur?
Atsakyti

kas kur?
Skaityk Idomucios žinute, tavo atsakymą į kurią aš pakomentavau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 lapkričio 2022 - 07:22

kas kur?

il_fullxfull.1786579759_s5wf.jpg

Atsakyti

Nu isvys jie rusus is visur ir ka iskart taika ateis ? 

kazkaip nesitiki greitos pabaigos

kacapynas sugriove silumines katilines ,ateina ziema .Kaip daugiabutyje sildytis 😒 ziauruma

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 11 lapkričio 2022 - 10:13
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 11 11, 10:06)
<p>Nu isvys jie rusus is visur ir ka iskart taika ateis ? </p>
<p>kazkaip nesitiki greitos pabaigos</p>
<p>kacapynas sugriove silumines katilines ,ateina ziema .Kaip daugiabutyje sildytis 😒 ziauruma</p>

SUgriauta kazhkas daugiau, bet jus kazhkaip nesuvokiat.
Kai prasidejo COVID teroras tai buvo sugriauta pasitikejimas bet kokiomis vidinemis teisemis ir tvarka viduje visuomeniu ir ir sajungu. Prasidejo bezpredelas.

Su karu prasidejo bezpredelas tarptautiniu santykiu sirtyje. Dabar neveikia jokia tarptautine teise, jums to dar niekas nepasake tiesiai?
SVeiki atvyke i chaosa, elektrines jusu neishgelbes, nes dabar viska griaunama tik griaunama..
Jokio rusu vijimo nevyksta vyksta kazhkokia spec operacija tempti laika laukiant kazhko, ar labai letas Rusijos ardymas.
Taika jusu irgi neishgelbes, nes kazhkas vyksta...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 11, 12:43)
SUgriauta kazhkas daugiau, bet jus kazhkaip nesuvokiat.
Kai prasidejo COVID teroras tai buvo sugriauta pasitikejimas bet kokiomis vidinemis teisemis ir tvarka viduje visuomeniu ir ir sajungu. Prasidejo bezpredelas.

Su karu prasidejo bezpredelas tarptautiniu santykiu sirtyje. Dabar neveikia jokia tarptautine teise, jums to dar niekas nepasake tiesiai?
SVeiki atvyke i chaosa, elektrines jusu neishgelbes, nes dabar viska griaunama tik griaunama..
Jokio rusu vijimo nevyksta vyksta kazhkokia spec operacija tempti laika laukiant kazhko, ar labai letas Rusijos ardymas.
Taika jusu irgi neishgelbes, nes kazhkas vyksta...

Pasilaidok gyvas, vis vien gyvenimo nebėra biggrin.gif Aš tai dar pagyvensiu pilnavertį gyvenimą kol tas chaosas iki mano namų ateis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 11, 10:57)
Pasilaidok gyvas, vis vien gyvenimo nebėra biggrin.gif Aš tai dar pagyvensiu pilnavertį gyvenimą kol tas chaosas iki mano namų ateis biggrin.gif

mažiau svaidykis tokiais žodžiais, neprotingai atrodai
situacija tikrai mažų mažiausia keista kaip 21 amžiui
Atsakyti