Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 11, 12:33)
Nebuvo ten normalaus faktinio valdymo. </p><p></p><p>O tai neina niekaip sekt žinučių?  Neturiu aš laiko paklodėms</p>

Amadeja, nereikia paklodziu, jei neturi laiko parasyti pilno sakinio, nors vieno su pradzia, pabaiga ir mintim, ka nori pasakyti, ar is vis verta rasyti? as seku zinutes, bet as neskaitau tavo minciu. Ir is to ka parasei pirmoje zinuteje nieko atspeti nejo, ka tu nori parasyti.

o del sio argumento tai tu sakai diktatura yra daug efektyvesne ir ES suzlugs, vien del to, kad joje nera diktaturos ir tera sajunga, kaip kad buvo LDK laikais? Bet Tarybu sajunga irgi zlugo, nors ten buvo stiprus valdymas.
Atsakyti

O tu zhiurek ir mastyk.
Kos vakariniuose rajonuose baliavojo...

315005695_646451680256150_90502866495739

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 11, 14:16)
Tai tu cia panikuoji labiau. Ash tik konstatuoju faktus ir zhiuriu kaip i juos reaguoti.
O tu shiurpsti. Ash tai dalykishkai ziuriu.

Pabaliavot neatsisakau, bet nepamirshtu ZHAIDIMO kuris vyksta aplink. Tai tiesiog zhaidimas kur mes turim tik viena gyvybe ir ji bet kuriuo atveju vargu ar truks 100 metu

Panikuoji tu, ne aš gi kliedžiu kaip bus blogai....
Na ir kas iš to, kad NEPAMIRŠTI?
Atsakyti

Lutuke, ES tik ekonominė sąjunga. 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 11, 14:15)
Panikuoji tu, ne aš gi kliedžiu kaip bus blogai....
Na ir kas iš to, kad NEPAMIRŠTI?

Tu panikuoji mane skaitydama, as ne. Va kur vinis. Esi teletabe nori girdet tik "viskas bus gerai" nuo kitokios info tave ishtinka priepuoliai
Atsakyti
Tai ką, rusai vėl traukiasi - šį kartą iš Chersono:D Slava Ukraini 4u.gif

Kokia gėda, kokia gėda, o vaidino, kad turi stiprią armiją biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 11, 16:07)
<p>Lutuke, ES tik ekonominė sąjunga. </p>

apie ką tu ssu ja kalbi apskritai. Jos mentalitetas toks:
Мой адрес не дом и не улица,
Мой адрес — Советский Союз! -

Arba: Москва, Кремль biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 11, 17:51)
Tai ką, rusai vėl traukiasi - šį kartą iš Chersono:D  Slava Ukraini 4u.gif

Kokia gėda, kokia gėda, o vaidino, kad turi stiprią armiją biggrin.gif

Paštininkė, šiandiena nuostabi diena. Dabar vargu kas abejoja, kad Ukraina LAIMĖS.

Pasidžiaukime, ir palinkėkime greičiau nugalėti putlerio režimą ir susigrąžinti visas Ukrainos žemes.

Mano tėvo svajonė greitai realizuosis, Rusija tokia kokia yra dabar, išnyks. Kas galėjo pagalvoti, mes tapome šio istorinio įvykio liudininkais.
Atsakyti
Ir dar: ko tai respublikonai ir Amerikoj kongreso "baisia banga" nenunešė biggrin.gif Trampas siunta, vaje biggrin.gif

Ir vėl skyrė Amerika papildomą paketą ginklų Ukrainai - ujujuj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 11 11, 16:58)
Paštininkė, šiandiena nuostabi diena. Dabar vargu kas abejoja, kad Ukraina LAIMĖS.

Pasidžiaukime, ir palinkėkime greičiau nugalėti putlerio režimą ir susigrąžinti visas Ukrainos žemes.

Mano tėvo svajonė greitai realizuosis, Rusija tokia kokia yra dabar, išnyks. Kas galėjo pagalvoti, mes tapome šio istorinio įvykio liudininkais.

Taip, šiandien puiki diena 4u.gif

Tik tikrai labai bijau dėl tų paliktų minų mieste...
Atsakyti

Matai dar neaishku kas su kuo kariauja realiai. Sako USA su Kinija. Kas vyks po Chersono - visai neaishku.

Kinija dar blogesne uz Rusija, o Kinija gali daug ka laimeti.
Nepamirsk, kad Rusijos nebuvo, buvo mongolai totoriai. Nelaime visiems.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 11, 18:29)
Tu panikuoji mane skaitydama, as ne. Va kur vinis. Esi teletabe nori girdet tik "viskas bus gerai" nuo kitokios info tave ishtinka priepuoliai

Aš? Man tik liūdna, kad tau stogas važiuoja ir tiek.

QUOTE(paštininkė @ 2022 11 11, 19:00)
Ir dar: ko tai respublikonai ir Amerikoj kongreso "baisia banga" nenunešė biggrin.gif  Trampas siunta, vaje biggrin.gif

Ir vėl skyrė Amerika papildomą paketą ginklų Ukrainai - ujujuj biggrin.gif

Aš irgi perskaičiau šiandien ir apsidžiaugiau. Jau gal nebeilgai tas karas tęsis ir iki mūsų gal neateis. Rusijos kaip valstybės greit neliks, blogai kremliaus klapčiukams, niekas kapeikų nebemokės.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 11, 18:00)

Taip, šiandien puiki diena 4u.gif

Tik tikrai labai bijau dėl tų paliktų minų mieste...

Orkai, minu paliko ir prie Kijivo ir Charkivo. Ukrainieciai priprate isminuoti. Tarp kitko, labai daug savanoriu isminuotoju yra is kitu saliu.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 11, 18:20)
Matai dar neaishku kas su kuo kariauja realiai. Sako USA su Kinija. Kas vyks po Chersono - visai neaishku.
Kinija dar blogesne uz Rusija, o Kinija gali daug ka laimeti.
Nepamirsk, kad Rusijos nebuvo, buvo mongolai totoriai. Nelaime visiems.

Su Chersonu viskas aisku, aiskiau nebuna. Ukraina laimi.
Oi, Idomucia, gyveni tu savam konspiraciju pasaulelyje, laukdamas svieto galo. Kinija bus labai ilgai uzsiemusi, diplomatiniais keliais dorojant rusija. Na kai sudoros rusija... Kas zino, kas zino...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 11, 18:34)
Aš? Man tik liūdna, kad tau stogas važiuoja ir tiek.
Aš irgi perskaičiau šiandien ir apsidžiaugiau. Jau gal nebeilgai tas karas tęsis ir iki mūsų gal neateis. Rusijos kaip valstybės greit neliks, blogai kremliaus klapčiukams, niekas kapeikų nebemokės.

O as dziaugiuosi, kad ir Trupui uodega prikirpo. Jo salininkai didumoje pralose rinkimus i senata. Kad atsirado naujas respublikonu lyderis, kuris galimai ir bus kandidatu i prezidento posta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 11, 17:35)
Kinija bus labai ilgai uzsiemusi, diplomatiniais keliais dorojant rusija. Na kai sudoros rusija... Kas zino, kas zino...

Jus apsispreskit....
Tai Rusijos neliks tai Kinija ilgai bus uzhsiemus.
Chersona paims tai aishku. Bet toliau - niekas neaishku.

Ash stebiu USA ir ten idomus dalykai... Kazhkas netikra....
Atsakyti