QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 20:30)
O as nededu ignoro, tiesiog padlos komentaru neskaitau. Aplamai praleidziu.
Bet MOnteverte, taip jautriai reagavai i cambalos izvlagas, kai ji uzsimine apie tavo suns mirti. Ir taip ramiai ziuri, kai terorizuoja neigalu zmogu, bruka jam per jega suicidines mintis.
Saziningai, si vakara pagalvojau - Montevertei uztenka isminties nelisti i si mesla, jau ne karta pastebiu pacios nedalyvavima, bet matau suklydau. Kai permeti atsakomybe zmogui, is kurio degrade tyciojasi.
Vadinasi suklydau vertinimuose. Nu ka...
aš nematau jokio terorizavimo
aš matau tik pačios paštininkės provokacijas ir neadekvatų vertinimą
koks skirtumas kokie mes gyvenime, ar čia tema Neįgalieji? o kas jei pas mane ar pas tarkime uardą/Idomucia, na pas bet ką, kažkas yra gyvenime ką jūs čia apšnekat? Tai mums ką daryti? Rėkti, grasintis, kad kaip jūs drįstate? Reikia gi suvokti, kad mes svetimi visi čia, iš skirtingų miestų, po nikais ir dėl to galime kalbėtis apie ką norime, net apie skausmingas temas. Kam nepatinka, išeina, nekalba, ateina po savaitės, kai kita tema bus gvildenama. Paprasta kaip 2 kart 2. Ar tu manai, kad žmogus forume turi viešintis ir rėkti: o aš, o aš va toks, jūs mane įžeidėt! O po to visiems prikaišiot: o jūs tai mane dabar žinot, tai cit visi.
Forumai tada praranda savo prasmę kaipo tokie