Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 21:48)
Miela pastininke, jos visos puikiai suvokia ka daro ir tai daro tikslingai.
Atsiminkite is kokiu seimos jos kilusios, is kur cia atejusios, atsiminkite kokie ju santikiai su ju motinom, seserimis, giminemis ir t.t. Va Amadeja isitikinusi kad jos cia tik personazai, o faktiskai jos cia yra pacios savimi. Tas tariamas anonimiskumas ir nenubaustumas joms gera terpe demonstruoti tikraja savo esybe.

Jus jas erzinate, savo pasiekimais, erudicija, savo gebejimu gyventi pilnaverti gyvenima.

Ar verta imti i sirdi padugniu sapaliones?
Abejoju.

Tu cia savo gyvenimą mums pasakoji? Na taip, taip...rasei jau, kad vienintwle marti taves nepriima, vyras bbž kur po pasauli vienas trankosi, apie santykius su savo gimine irgi rasei.
Mes tai gal ir tariamas anonimiskumas bet kaip paskutinės žiurkės, nebegam is FB biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 lapkričio 2022 - 20:51
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 17, 20:47)
Paštininkeeeeeeee  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Tavo sazines likuciai issisklaide vejyje, kai del birkos palikai vaiką.

Nu, ir ką: reakcija į tavo nesupratimą, kam vietas nustatinėt bandai. Tu pirminės mano žinutės suvokt nesugebėjai, tai aš iš to smaginausi.

Ar dabar aiškiau?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 17, 21:49)
aš nematau jokio terorizavimo
aš matau tik pačios paštininkės provokacijas ir neadekvatų vertinimą
koks skirtumas kokie mes gyvenime, ar čia tema Neįgalieji? o kas jei pas mane ar pas tarkime uardą/Idomucia, na pas bet ką, kažkas yra gyvenime ką jūs čia apšnekat? Tai mums ką daryti? Rėkti, grasintis, kad kaip jūs drįstate? Reikia gi suvokti, kad mes svetimi visi čia, iš skirtingų miestų, po nikais ir dėl to galime kalbėtis apie ką norime, net apie skausmingas temas. Kam nepatinka, išeina, nekalba, ateina po savaitės, kai kita tema bus gvildenama. Paprasta kaip 2 kart 2. Ar tu manai, kad žmogus forume turi viešintis ir rėkti: o aš, o aš va toks, jūs mane įžeidėt! O po to visiems prikaišiot: o jūs tai mane dabar žinot, tai cit visi.
Forumai tada praranda savo prasmę kaipo tokie rolleyes.gif

Puiku, tuo ir baigiam beprasmybes.
As sau sivadas pasidariau ir to pakanka.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 17, 21:49)
koks skirtumas kokie mes gyvenime, ar čia tema Neįgalieji? o kas jei pas mane ar pas tarkime uardą/Idomucia, na pas bet ką, kažkas yra gyvenime ką jūs čia apšnekat? Tai mums ką daryti? Rėkti, grasintis, kad kaip jūs drįstate? Reikia gi suvokti, kad mes svetimi visi čia, iš skirtingų miestų, po nikais ir dėl to galime kalbėtis apie ką norime, net apie skausmingas temas. Kam nepatinka, išeina, nekalba, ateina po savaitės, kai kita tema bus gvildenama. Paprasta kaip 2 kart 2. Ar tu manai, kad žmogus forume turi viešintis ir rėkti: o aš, o aš va toks, jūs mane įžeidėt! O po to visiems prikaišiot: o jūs tai mane dabar žinot, tai cit visi.
Forumai tada praranda savo prasmę kaipo tokie rolleyes.gif

Apsimes, kad neskaitė tavo šio posto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 11 17, 21:51)
Nu, ir ką: reakcija į tavo nesupratimą, kam vietas nustatinėt bandai. Tu pirminės mano žinutės suvokt nesugebėjai, tai aš iš to smaginausi.

Ar dabar aiškiau?

biggrin.gif biggrin.gif oi blllll... biggrin.gif tai gi cia tavo rastai, kad tu nusizudysi del manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 21:50)
Tai kas tinka tamstai, turbut su silnu regejimu, nebutinai turi tikti man, kurios regejimas puikus.

Oi, šitą žinom. Pas jus viskas puiku-puikus dantys, puikus regėjimas, puikus ūkis, puikus vyras, puikus sūnus, puiki marti ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 17 lapkričio 2022 - 20:56
QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 21:52)
Puiku, tuo ir baigiam beprasmybes.
As sau sivadas pasidariau ir to pakanka.

Neturi ka pasakyti I labai protingą postą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 11 17, 20:55)
Oi, šitą žinom. Pas jus viskas puiku-puikus dantys, puikus regėjimas, puikus ūkis, puikus vyras, puikus sūnus, puikus, puikus, puikus ir t.t.

ir dar pas Montekristą taip biggrin.gif
o paštininkė ties tuo labai dirba, tuoj ir pas ją viskas bus taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 11 17, 21:40)

Tikrai, taip, kažkada buvusi apolitiska moonte smile.gif metamorfozės

As suprantu uarda, jus priklausote idiotu, dar ne numireliu grupei zmoniu, kurie niekada nekoreguoja savo nuomones, neatrandate nauju sferu ir t.t. Anot jusu zmones, ju santikiai nekinta. OK.

Apolitiskumas. As niekada nedalyvavau politikoje, nors buvau kvieciama, tik atlikau savo kaip rinkejo pareiga, rinkau liberalus (cia bus paciai eiline progra pavemti). Tokie kaip as zmones vadinasi apolitiskais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 17, 21:57)
ir dar pas Montekristą taip biggrin.gif
o paštininkė ties tuo labai dirba, tuoj ir pas ją viskas bus taip biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif

Nakum biggrin.gif einu is mamku, jau zandikaulius skauda, jeibogu biggrin.gif

Pastinyke, ir tu gi jau išejqi, rasei 'iki' pries pusvqlandi biggrin.gif Einam kartu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 lapkričio 2022 - 20:59
QUOTE(uarda @ 2022 11 17, 21:55)
Oi, šitą žinom. Pas jus viskas puiku-puikus dantys, puikus regėjimas, puikus ūkis, puikus vyras, puikus sūnus, puiki  marti ir t.t.

Taip, as tokia
bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 17, 20:49)
biggrin.gif Forumai tada praranda savo prasmę kaipo tokie rolleyes.gif

Tikrai? O gal kaip tik taip forumai įgauna tą prasmę? Nes kaip ten uodegos nesuk, bet visi mes žmonės ir forume rašom kaip žmonės. Ir dar, kas svarbiausia, forumas yra visuomenės atspindys, net jei jis anoniminis. Tai va aš nenoriu, kad visuomenė būtų tokia, kokia yra, kokią šiandien parodė Burbanti su Lutuke, todėl atvirai apie savo patirtį rašau, eidama į bendras temas. Būtent - į bendras, o ne atskiras, Monteverte mirksiukas.gif Ir tai mano principinė pozicija. Gal kada nors suprasi...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 20:12)
As apolitiska? Ooooo, dar viena suskilusi kristolini turi.
Niu, niu...

QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 21:58)
As suprantu uarda, jus priklausote idiotu, dar ne numireliu grupei zmoniu, kurie niekada nekoreguoja savo nuomones, neatrandate nauju sferu ir t.t. Anot jusu zmones, ju santikiai nekinta. OK.

Apolitiskumas. As niekada nedalyvavau politikoje, nors buvau kvieciama, tik atlikau savo kaip rinkejo  pareiga, rinkau liberalus (cia bus paciai eiline progra pavemti). Tokie kaip as zmones vadinasi apolitiskais.

Aš suprantu, kad jūs neatsimenat ką rasot prieš valandą.
Ir vėl nesuprantat ką reiškia: "apolitiskumas- abejingumas politikai, nesidomėjimas ja." Kai priklausai idiotu grupei, to nesuvoki...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 22:00)
Taip, as tokia
bis.gif

Aha 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 17 lapkričio 2022 - 21:08