Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

ojei, kiek daug psl ilgintis Lietuvos :D

Jėzau, imkit gyventi ten, o ne viena koja ten ir viena čia. 

dust dešimtmečiais svetur, įsikibus lietuviško forumo...Apgailėtina.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 18, 01:01)
o kas jai nedavė UMD apie tai šnekėtis? Kodėl perkėlė gašlumus čia? To tu nematai? Pateisini?
Niekas čia praktiškai nebesipyko kurį laiką, kai nebėra poros atmatų. Bet gamta tuščių vietų nemėgsta.

O kodel neva morales sergetojos jos cia apie tai klausineja? Na kodel nepasiulius nueiti ir pabednrauti uzdaroje skiltyje? Tu zinoma, to nepameni mirksiukas.gif Dar ir kitas aspektas, kodel tu MOnteverte tampai informacija is uzdaru temu? Kokia prasme uzdarose temose, jei tu pati darai jas atviromis, ten esancia iformacija prienamoma visiem...
O paskui kabinejates prie zmogaus, zodziu, ir isvartote viska is gaidzio.

Kad ir mano situacija. As rasau apie priekabiavima, man bruka persekiojima. mirksiukas.gif Bet zinoma Moonte kalta, ji kalta, ir visokia tokia, kad Moonte. Kaip tu ten rasei, Monteverte, paskutini tavo posteli...
Dabar del to apolitiskumo, mano klausimas NUO KADA? (cia gavosi pagal Froida), lazdele pamojus virto teiginiu NIEKADA, kuris sudare pagrindo visom jums, ir tau tuo paciu nusilengvinti. Pacios sukuriat pacios ataudziat. Specialiai nuejau ir paziurejau postas buvo parasytas 2008 metais - 14 metu praejo. Pagerintuju salyje per ta laika niekas nekinta, kaip ir jos lieka uzkonservuotos, evoliucijos jokios, pelke. Ir o siaube, Moonte nera statiska, ji keiciasi, okeistis tai juk kriminalas.

OK, as tai blogiu blogis. Bet Amadeja jums neatsako tuo paciu, bet jus vis tiek ja zovada puolat. Nervina ji jus, jauciate ta jos kitoniskuma, del to nurasote ta savo erzeli neva jos amoralumui. Kai is tiesu, jus erzina jos gerumas, taikumas, nesivelimas i konflikta. Kaip pacios tikrai nesate sventos, nevardinsiu pacios zinote. Del to jums ir kyla noras sutrypti kitokia, nepanasia i jus. Tas poreikis ypac paumeja, kai susirenkat zovada, nes tokios kaip jus puolate gaujom, matyt is didelio pilnavertiskumo.
Rasant prisiminiau, vakar dienos tavo parasyma... Jis kartojasi jau ne pirma karta. Tu ja puoli dar todel, kad ji, Montekrista man patinka. Mano reiskiama palanki nuomone apie ja, tave ir kitas is tavo sutves erzina, skatina dergtis is Amadejos. Antipatija man, jus perkeliat ant Amadejos.

Taigi, jus manote, kad demaskuojate kitus, kaip pacios per tai atsiveriat.
Mano subjektyvia nuomone, Amadeja turi tyra, taikia, jautria siela, gyvendama nestandartini lytini gyvenima, kas yra jos asmeninis reikalas, kol neperzenge istatiminiu ribu. Mano galva, jos siela, poziuris i zmones, santikis su jais, tai vertybe. Jus, galimai gyvenancios tradicini lytini gyvenima, sielos viduje esate sutres, is kuriu liejasi smurtas. Mane vadinate davatka, kai pacios...

Taigi Monteverte, jau ne karta rasiau is musu pokalbiu nieko gero nebus. Cia mano nukvakimas, sudelioti viska po lentineles, nu gal privers susimastyti, bent jau Amadeja palikti ramybeje. Bet... Viltis durniu motina, zinau to niekada nebus mirksiukas.gif

Viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 lapkričio 2022 - 09:29
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 18, 10:59)
<p>ojei, kiek daug psl ilgintis Lietuvos biggrin.gif</p><p>Jėzau, imkit gyventi ten, o ne viena koja ten ir viena čia. </p><p>dust dešimtmečiais svetur, įsikibus lietuviško forumo...Apgailėtina.</p>

Tuo labiau, kad negalvoja į lietuvą grįžti (nors tuo reikia pasidžiaugti). Angliškuose, airiškuose forumuose mirktų, tai nors arčiau savos šalies, kalbos būtų.... Kažkaip nemanau, kad kas nors iš čia diskutuojančių ir Lietuvoj gyvenančių eitų ir diskutuotų kitos šalies forumuose. nors gal ir norėtųsi kokiam rusijos putino garbintojų forume kažkam akis atverti. Bet, manau, greit užbanintas būtum.
Atsakyti
Idomucia, pameni musu polemika apie tyruma, skaistuma.
Si sitaucija puikiausias to pavyzdys.

Amadeja KARTU SU VYRU, gyvenanti nestandartini lytini gyvenima, savo viduje yra taiki, gera, zmones mylinti moteris, ir sventos karves, kurios neva turi statusa-locna vyra ir visi kiti tai patvirtinancius atributus, kas neva turetu uztikrinti ju respektabiluma, bet va viduje yra pagiezingos, smurtaujancios furijos.

Tai gi, Idomucia, perfrazuojant posaki, vesti tu gali fizni skaisuma, bet gyventi privalesi su charakteriu t.y. neskaiscia siela.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 18, 10:11)
Tuo labiau, kad negalvoja į lietuvą grįžti (nors tuo reikia pasidžiaugti). Angliškuose, airiškuose forumuose mirktų, tai nors arčiau savos šalies, kalbos būtų.... Kažkaip nemanau, kad kas nors iš čia diskutuojančių ir Lietuvoj gyvenančių eitų ir diskutuotų kitos šalies forumuose. nors gal ir norėtųsi kokiam rusijos putino garbintojų forume kažkam akis atverti. Bet, manau, greit užbanintas būtum.

Skaitant kai kuriuos ju postus. Kyla klausimas is kur tas ju poreikis Lietuvoje gyvenantiems brukti, iteigineti "kad Lietuvoje gyvenantys blogai gyvena"? Cia gyvenantys jiems sako, jog puikiai, nieko keisti nenoretu, bet anos geriau, suprask zino. Keista ir tiek. Galimai jos taip bando kazka savo gyvenime pateisinti... Ar, tarkim, bent jau taip pasijausti pranasesnem...
Anksciau piktindavausi, o dabar gailu i jas ziureti. Lai galvoja kaip nori, svarbu gi kad mus gerai, mes zinome kaip yra is tikro. Todel, jau nebeturiu poreikio paneigineti, irodineti ir t.t. Beprasmiska, joms to nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 18, 09:23)
Idomucia, pameni musu polemika apie tyruma, skaistuma.
Si sitaucija puikiausias to pavyzdys.

Amadeja KARTU SU VYRU, gyvenanti nestandartini lytini gyvenima, savo viduje yra taiki, gera, zmones mylinti moteris, ir sventos karves, kurios neva turi statusa-locna vyra ir visi kiti tai patvirtinancius atributus, kas neva turetu uztikrinti ju respektabiluma, bet va viduje yra pagiezingos, smurtaujancios furijos.

Yra zmones kurie laikosi taisykliu, o yra tie kurie turi resursu rizikuot.
Amadeja turi daug resursu savyje, sugeba daug ka suvokti ir tai zhavi. Ji labai rizikuoja, bet tai jos reikalas.
Niekam nerekomenduociauu gyventi jos gyvenima ir zmones paprastai palaikoo distancija nuo tokiu rizika megstanciu zmoniu.

O siaip, skaistybe tyrumas nera vien tik klynas. Mes cia klynu nedemonstruojam kaip ir neskelbiam sarashu kada su kuo mylejomes.
To ir nereikia.

Sakysim, kuri cia pasigiria, kad myli savo vyra ir jis yra antra puse?

Istisai... Issiskirsiu jei tas issiskirsiu, jei anas... Pinigai... Sugebejimai lovoje. Nu viskas aisku, visai nereikia cia isklotiniu apie lovos reikalus.

Sakysim Amadeja nepamenu, kad varytusi ant vyro. Tu Moonte taip pat. Tai jau cia didelis pliusas pradziai... Kai toks skurdus pasirinkimas aplink
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 18, 08:59)
O kodel neva morales sergetojos jos cia apie tai klausineja? Na kodel nepasiulius nueiti ir pabednrauti uzdaroje skiltyje?

Tas poreikis ypac paumeja, kai susirenkat zovada, nes tokios kaip jus puolate gaujom, matyt is didelio pilnavertiskumo.
Rasant prisiminiau, vakar dienos tavo parasyma... Jis kartojasi jau ne pirma karta. Tu ja puoli dar todel, kad ji, Montekrista man patinka. Mano reiskiama palanki nuomone apie ja, tave ir kitas is tavo sutves erzina, skatina dergtis is Amadejos. Antipatija man, jus perkeliat ant Amadejos.

Taigi, jus manote, kad demaskuojate kitus, kaip pacios per tai atsiveriat.
Mano subjektyvia nuomone, Amadeja turi tyra, taikia, jautria siela, gyvendama nestandartini lytini gyvenima, kas yra jos asmeninis reikalas, kol neperzenge istatiminiu ribu.

Aš tikrai pirma nepradėjau jos čia klausinėti apie UMD skyrių. Taip kad į mane nesikreipk. SIŪLĖM ir ne kartą. Ji neina. Vadinasi jai malonu būti čia pešiojamai. Na žmogus sado mazo.

Kur tu tokia užjaučianti ir šventa karvė buvai, kai mane dėl mano kitoniškumo puolė zovadom? Sėdėjai ir kaifavai. Kai puolė Lutukę, Idomucią ir t.t.? Pati prisidėdavai, taip kad nereikia lailia. Visi mes kitokie ir skirtingi.

Ne. Amadėja yra Amadėja, tu ne prie ko. Ypač po to, kai ji pareiškė, kad ji daboja vaikus blink.gif Baisu ir pagalvoti. Seksualiniai iškrypėliai iš viso neturėtų turėti vaikų.
Atsakyti

Man i6vis nesuvokiama šitiek metų gyventi svetus ir taip laikytis įsikibus LT  kasdienybės. Gaila net.

Atsakyti

Skaitant kai kuriuos ju postus. Kyla klausimas is kur tas ju poreikis Lietuvoje gyvenantiems brukti, iteigineti "kad Lietuvoje gyvenantys blogai gyvena"? Cia gyvenantys jiems sako, jog puikiai, nieko keisti nenoretu, bet anos geriau, suprask zino. Keista ir tiek. Galimai jos taip bando kazka savo gyvenime pateisinti... Ar, tarkim, bent jau taip pasijausti pranasesnem...
Anksciau piktindavausi, o dabar gailu i jas ziureti. Lai galvoja kaip nori, svarbu gi kad mus gerai, mes zinome kaip yra is tikro. Todel, jau nebeturiu poreikio paneigineti, irodineti ir t.t. Beprasmiska, joms to nereikia.

čia viskas paprasta. 

Žmogus ilgisi LT, grįžti negali, negali pripažinti, kad nėra ten rojus, tai ir va.

Atsakyti

Aš tikrai pirma nepradėjau jos čia klausinėti apie UMD skyrių. Taip kad į mane nesikreipk. SIŪLĖM ir ne kartą. Ji neina. Vadinasi jai malonu būti čia pešiojamai. Na žmogus sado mazo.

Kur tu tokia užjaučianti ir šventa karvė buvai, kai mane dėl mano kitoniškumo puolė zovadom? Sėdėjai ir kaifavai. Kai puolė Lutukę, Idomucią ir t.t.? Pati prisidėdavai, taip kad nereikia lailia. Visi mes kitokie ir skirtingi.

Ne. Amadėja yra Amadėja, tu ne prie ko. Ypač po to, kai ji pareiškė, kad ji daboja vaikus blink.gifBaisu ir pagalvoti. Seksualiniai iškrypėliai iš viso neturėtų turėti vaikų.

todėl ir neturi vaikų? 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 18, 10:55)
Ne. Amadėja yra Amadėja, tu ne prie ko. Ypač po to, kai ji pareiškė, kad ji daboja vaikus vartotojo įkelta nuotraukaBaisu ir pagalvoti. Seksualiniai iškrypėliai iš viso neturėtų turėti vaikų.</p></div></blockquote><p>todėl ir neturi vaikų? </p>

Neapsimesk kvaila. O gal rimtai tokia esi?
Atsakyti

Neapsimesk kvaila. O gal rimtai tokia esi?

nu tu pati rašai :) Jei daliji epitetus normaliems žmonėms, tai kuo skiriesi? Pati gi užsiimi sexu, nors neturi vaikų, aks, pamenant lervos sapaliones, yra NESVEIKA.

Atsakyti