Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 18, 10:45)
Žmogus ilgisi LT, grįžti negali, negali pripažinti, kad nėra ten rojus, tai ir va

Tau su galva negerai, demonstruoji visiska bukuma.
Juk ne i Marsa isvyko, i ta LT galima kas menesi sugrizti ir pasimegauti "visais LT malonumais"
Atsakyti

Tau su galva negerai, demonstruoji visiska bukuma.
Juk ne i Marsa isvyko, i ta LT galima kas menesi sugrizti ir pasimegauti "visais LT malonumais"

viena į baisiąją LT atvyksta tik sveikatos taisyt, nes geriau ir pigiau, o kita išvis niekur nekeliauja, nes babkių neturi.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 18, 11:05)
viena į baisiąją LT atvyksta tik sveikatos taisyt, nes geriau ir pigiau, o kita išvis niekur nekeliauja, nes babkių neturi.

Tu perki kinishkas prekes, NES PIGIAU (o ne geriau) bet manau i Kinija gyventi keltis neplanuoji.
Vazhiuoji gall ilseti ir i Egipta ar Maroka, nes geriau ir pigiau, bet irgi neplanuoji keltis
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 18, 11:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73014995" data-time="1668761836"><div><p>Neapsimesk kvaila. O gal rimtai tokia esi?</p></div></blockquote><p>nu tu pati rašai smile.gif Jei daliji epitetus normaliems žmonėms, tai kuo skiriesi? Pati gi užsiimi sexu, nors neturi vaikų, aks, pamenant lervos sapaliones, yra NESVEIKA.</p>

Normaliems? Na gal čia tik tau normalu, jei žmogus skaitydamas pasaką vaikams ar kažką žaisdamas ima dar papildomai galvoti ne apie eilinius dalykus ką gamins, kur važiuos, ką draugė sakė, ką dabar veikia vyras ar pan., o apie seksualinius nukrypimus kaip ten varysis visokiom pozom su kuo. Tai šlykštu, ypač žinant, kad vaikai visą energetiką visada sugeria, bent iki 7 metų.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 17, 22:36)
Tas "varymas" ant kitų, tyčiojimasis forume vistik žmonėms kažką duoda. Gal savotišką galios pojūtį, jei gyvenime jis nėra iki galo patenkintas. Kito žmogaus menkinimo tikslas paprastai būna išaukštinti save, nes pasaulį žmonės suvokia per palyginimus. Smegenys taip veikia. </p><p></p><p>Aš neatsakau tuo pačiu, kai mane užsipuola (per silpnas vietas pvz), nes man to neleidžia asmeninis moralumo suvokimas. Pulti per vaikus, ligas, naudoti asmeninę info...tai tiesiog žema.</p><p></p><p>Nesu šventa. Tiesiog aš nesuvokiu, pvz.keršto prasmės, nejaučiu pavydo, kad kažkam sekasi geriau (nebent, kai dėl lipimo per galvas, bet tai ne pavydas, o jausmas, kad taip neteisinga), tai ir gaunasi natūraliai. </p>

as visai kitaip ziuriu i izeidinejimus ar isizeidinejimus. biggrin.gif
jei zmogus tiesa sako, nera ko isizeisti, o jei meluoja juo labiau nera ko.

Svarbu su savim buti taikoje ir nemeluoti sau, tada niekas niekad taves negales izeisti. Jei tu jausiesi, kad teisingai elgiesi, tau nebus del to skaudu, kad ir kas ka sakys, jei jautiesi, kad kazka negero, tai su tuo reikia dirbti,keisti kazka paciam, o ne isizeidineti, jei kas i tai pirstu parodo. nu ar netaip?

As pvz neturiu noro nieko pazeminti ar pasitycioti, bet turiu poreiki pastoveti uz teisybe ir jei matau,kad zmogus meluoja, veidmainiauja, butinai pasitelksiu bet kokius irodymus, kad tai atskleisti. nezinau net kodel,bet man apparasciausiai patinka tiesa ir nemegstu melo ir meluojanciu zmoniu.
Man patinka zmones nebijantys tiesos, kad ir kokia ji butu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 18, 08:59)
<p>ojei, kiek daug psl ilgintis Lietuvos biggrin.gif</p><p>Jėzau, imkit gyventi ten, o ne viena koja ten ir viena čia. </p><p>dust dešimtmečiais svetur, įsikibus lietuviško forumo...Apgailėtina.</p>

ai va dar tokie nusisnekejimai nepatinka, nelogiskumas, bukums zmoniu irgi biggrin.gif
zmogus isivaizduoja, kad lietuviskai bendrauji, tai butinai ilgiesi Lietuvos lotuliukas.gif ar gali buti durnesnis suvokimas savo kalbos?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 18, 09:11)
Tuo labiau, kad negalvoja į lietuvą grįžti (nors tuo reikia pasidžiaugti). Angliškuose, airiškuose forumuose mirktų, tai nors arčiau savos šalies, kalbos būtų.... Kažkaip nemanau, kad kas nors iš čia diskutuojančių ir Lietuvoj gyvenančių eitų ir diskutuotų kitos šalies forumuose. nors gal ir norėtųsi kokiam rusijos putino garbintojų forume kažkam akis atverti. Bet, manau, greit užbanintas būtum.

nera tokiu anglisku forumu, arba as ju nezinau biggrin.gif yra Fb ten bendrauju ir angliskai. Bet taip zinoma man lietuviskai visada bus lengviau bendrauti, kas jusu per kvailumas ir nusisnekejimas nuolatinis?

o jei jau emigruoji is salies vadinasi nebegali lietuviskai bendrauti ar ka jus cia norit pasakyti? nu bet kas pas tave vietom makaules? bigsmile.gif
Atsakyti
džiugu, kad žmonės netyli ir kovoja bigsmile.gif

Viešasis transportas Vilniuje stos: skelbiamas neterminuotas streikas

Beje, mačiau kažką, kad pinigai nusėdo Amerikos milijonieriui, kurie turėjo būti Ukrainai. Aš tik antraštę mačiau, paskelbtą Vaišvilos. Tik neaišku kiek tai tiesa, jis kartais labai jau pagražina viską. Bet kad nešvarus tas dalykas bet kokiu atveju, tai pilnai tikiu. Nėr geriau kai remi daiktais, maistu, tiesiogiai, o ne pinigais visus ir visada.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 11 18, 09:39)
Skaitant kai kuriuos ju postus. Kyla klausimas is kur tas ju poreikis Lietuvoje gyvenantiems brukti, iteigineti "kad Lietuvoje gyvenantys blogai gyvena"? Cia gyvenantys jiems sako, jog puikiai, nieko keisti nenoretu, bet anos geriau, suprask zino. Keista ir tiek. Galimai jos taip bando kazka savo gyvenime pateisinti... Ar, tarkim, bent jau taip pasijausti pranasesnem...
Anksciau piktindavausi, o dabar gailu i jas ziureti. Lai galvoja kaip nori, svarbu gi kad mus gerai, mes zinome kaip yra is tikro. Todel, jau nebeturiu poreikio paneigineti, irodineti ir t.t. Beprasmiska, joms to nereikia.

meluoji, niekas to nebruka, as pvz rasau visada tik asmenine patirti ar bendrai apie sali ir ne karta esu sakiusi, kad dalis gyvena labai gerai, dalis blogai. ir jei rasau, kad blogai, detalizuoju, kas konkreciai ir kam.

nuolat irodineti, kad VISI gerai gyvena ir su naujom masinom vazineja, kas yra akivaizdus melas,ir ziauriai kvaila.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 11 18, 10:26)
Yra zmones kurie laikosi taisykliu, o yra tie kurie turi resursu rizikuot.
Amadeja turi daug resursu savyje, sugeba daug ka suvokti ir tai zhavi. Ji labai rizikuoja, bet tai jos reikalas.
Niekam nerekomenduociauu gyventi jos gyvenima ir zmones paprastai palaikoo distancija nuo tokiu rizika megstanciu zmoniu.

O siaip, skaistybe tyrumas nera vien tik klynas. Mes cia klynu nedemonstruojam kaip ir neskelbiam sarashu kada su kuo mylejomes.
To ir nereikia.

Sakysim, kuri cia pasigiria, kad myli savo vyra ir jis yra antra puse?

Istisai... Issiskirsiu jei tas issiskirsiu, jei anas... Pinigai... Sugebejimai lovoje. Nu viskas aisku, visai nereikia cia isklotiniu apie lovos reikalus.

Sakysim Amadeja nepamenu, kad varytusi ant vyro. Tu Moonte taip pat. Tai jau cia didelis pliusas pradziai... Kai toks skurdus pasirinkimas aplink

vienu zodziu tau patinka veidmainiavimas lotuliukas.gif fake if you cant make biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 lapkričio 2022 - 12:35
Aš nelabai suprantu tų Idomucios baimių, kad kas pasako "skirčiaus jei vyras tą ir aną". Nereikia taip visko suprasti tiesiogiai ir pažodžiui. Man regis savaime aišku, kad žmonės pirmiausia spręstų iškilusias problemas ir jei tik niekaip nesitaisytų niekas, tai skirtųsi.
Čia panašiai kaip kas pasakytų, jei nušiurtų plaukai, tai apsikirpčiau. Tai juk nereiškia, kad iš karto nušiurtų iki negalėjimo, tai nereiškia, kad žmogus neapeitų kelių kirpyklų, neišbandytų kelių priemonių ir tik jei niekas nepadėtų, tada tik apsikirptų.
Reikia suprasti, kad rašytinį tekstą žmonės trumpina ir nepateikia visko detaliai per 20 lapų.
Atsakyti

Del galios, yra tame dalis tiesos, tai sudedamoji dalis. Tokie zmones neretai buna isauge smurtineje aplinkoje, cia taip iskreiptai veikia ju kompensacinis mechanizmas, kad pasijaustu pilnaverciais.

Cia nei vieno nera svento. Skirtumas vieni atsipraso, kiti ne. Va neperseniausiai pastininke atsiprase uardos, nes jaute vidini poreiki, buvo cia palinkejimai viena kitai. Tuomet ir man urada prilinkejo, matyt siutas buvo uzejes. Va ji to preikio vidinio neturejo, o juk pasielge kaip pastininke. Man buvo juokinga uardos reakcija i pastininkes atsiprasyma. Faktiskai, tas nusiznegimas, tai zuikio dainos palyginus su sios dienos pasirodymais. Bet va sis atsprasymas, zmogaus gestas, labai daug pasako apie jo asmenybe.

Tavo akivaizdus vengimas pletoti konflikta, i kuri tave pastoviai bando savo izeidinejimais itraukti, apie tave, kaip znogu irgi daug pasako.

Lygiai taip pat pasako ir apie mus visus cia susirinkusius. Nereikia sau kaip pateisinamos priezasties, kurti visokias tariamas misijas, kovai su... Nes tai melas. Is esmes, viduje zmogus zino kad elgiasi nederamai, bet taip migdo savo sazine.

Aš nemėgstu konfliktų, ypač tokių, kurie į niekur neveda

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 18, 10:42)
Man i6vis nesuvokiama šitiek metų gyventi svetus ir taip laikytis įsikibus LT  kasdienybės. Gaila net.</p>

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 11 18, 10:45)
čia viskas paprasta. </p><p>Žmogus ilgisi LT, grįžti negali, negali pripažinti, kad nėra ten rojus, tai ir va.</p>

Tu rimtai tuo tiki ar bandai save itikinti, nes matai, kad aplink meslas tai nors tuo pasiguodi? bigsmile.gif

Pirma mes apie Lt kasdienybe cia labai mazai diskutuojam,seniau apie santykisu zmoniu, paskutiniu metu daugiau apie Rusijos ir Ukrainos kasdienybe, tai reiskia, jus ilgites Rusijos ir norit ten gyventi? bigsmile.gif
Gal.... nes tiek imirke ten toje informacijneje erdveje, matyt pagal save rasot. unsure.gif

Antra kas draudzia mums grizti, jei noretumem? Nevaziuoju net atostogu i Lietuva, nes nu netraukia. O paskutiniai keli metai keliavimui tikrai nebuvo labai palankus "antivakseriam".
Bet zinai, man bedu del to nera, nes gyvenu gana grazioje vietoje, salia juros, nepersidirbu, tai kazkokio poreikio begti kazkur toli is namu didelio irgi nera. Keliom dienom cia kur nuvaziuoji per akis uztenka. mirksiukas.gif Kartais mastau gal reiktu kur su seima nuvaziuoti ir tas visas vargas del to galvoju ne neverta , po covido, kaip Idomucia sako atrodo viskas kitaip... biggrin.gif

jei ko ir ilgiuosi tai tik savo vaikystes ir jaunystes, kuri nebegris...bet ir dabar gyvenimas zavus savaip.Tiek, kad mirtis vis labiau arteja ir visas tas sudas ka cia rasinejam toks beprasmis is tiesu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 18, 11:56)
džiugu, kad žmonės netyli ir kovoja bigsmile.gif

Viešasis transportas Vilniuje stos: skelbiamas neterminuotas streikas

Beje, mačiau kažką, kad pinigai nusėdo Amerikos milijonieriui, kurie turėjo būti Ukrainai. Aš tik antraštę mačiau, paskelbtą Vaišvilos. Tik neaišku kiek tai tiesa, jis kartais labai jau pagražina viską. Bet kad nešvarus tas dalykas bet kokiu atveju, tai pilnai tikiu. Nėr geriau kai remi daiktais, maistu, tiesiogiai, o ne pinigais visus ir visada.

jau seniai kalbama kad per Ukraina isplaunami pinigai dar nuo Porosenkos laiku.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 18, 12:04)
Aš nelabai suprantu tų Idomucios baimių, kad kas pasako "skirčiaus jei vyras tą ir aną". Nereikia taip visko suprasti tiesiogiai ir pažodžiui. Man regis savaime aišku, kad žmonės pirmiausia spręstų iškilusias problemas ir jei tik niekaip nesitaisytų niekas, tai skirtųsi.
Čia panašiai kaip kas pasakytų, jei nušiurtų plaukai, tai apsikirpčiau. Tai juk nereiškia, kad iš karto nušiurtų iki negalėjimo, tai nereiškia, kad žmogus neapeitų kelių kirpyklų, neišbandytų kelių priemonių ir tik jei niekas nepadėtų, tada tik apsikirptų.
Reikia suprasti, kad rašytinį tekstą žmonės trumpina ir nepateikia visko detaliai per 20 lapų.

Butent, niekas gi nesiruosia skritis, bet cia diskutuojant nusakai savo ribas, kada tikrai jau nebegaletum to toleruoti, susitaikyti ir t.t. man pvz riba butu neistikimybe, kitu kitos, bet seimoje zinai tas vertybes, nepasirenki vyro tokio, kuris taip elgiasi tai ir kalbu apie skyrybas nera.
o cia fdorume meluoti vaidinti kokia as gera, nu man taip juokinga biggrin.gif

taip ir taip jau del kiekvienos ilgesnes zinuets dejone snuolatines lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 18, 12:11)
Aš nemėgstu konfliktų, ypač tokių, kurie į niekur neveda</p>

As gal klystu, bet pas tave matau baime pasakyti, ka tu is tiesu galvoji.
Atsakyti

Yra zmones kurie laikosi taisykliu, o yra tie kurie turi resursu rizikuot.
Amadeja turi daug resursu savyje, sugeba daug ka suvokti ir tai zhavi. Ji labai rizikuoja, bet tai jos reikalas.
Niekam nerekomenduociauu gyventi jos gyvenima ir zmones paprastai palaikoo distancija nuo tokiu rizika megstanciu zmoniu.

O siaip, skaistybe tyrumas nera vien tik klynas. Mes cia klynu nedemonstruojam kaip ir neskelbiam sarashu kada su kuo mylejomes.
To ir nereikia.

Sakysim, kuri cia pasigiria, kad myli savo vyra ir jis yra antra puse?

Istisai... Issiskirsiu jei tas issiskirsiu, jei anas... Pinigai... Sugebejimai lovoje. Nu viskas aisku, visai nereikia cia isklotiniu apie lovos reikalus.

Sakysim Amadeja nepamenu, kad varytusi ant vyro. Tu Moonte taip pat. Tai jau cia didelis pliusas pradziai... Kai toks skurdus pasirinkimas aplink

Kad nėr ko ant to vyro varyt. Geras jis, abu stengiamės vienas kitam geri būti ir vaikams, o kažkokių buitinių smulkmenų pas visus būna :)

Atsakyti

Tu rimtai tuo tiki ar bandai save itikinti, nes matai, kad aplink meslas tai nors tuo pasiguodi? bigsmile.gif

Pirma mes apie Lt kasdienybe cia labai mazai diskutuojam,seniau apie santykisu zmoniu, paskutiniu metu daugiau apie Rusijos ir Ukrainos kasdienybe, tai reiskia, jus ilgites Rusijos ir norit ten gyventi? bigsmile.gif
Gal.... nes tiek imirke ten toje informacijneje erdveje, matyt pagal save rasot. unsure.gif

Antra kas draudzia mums grizti, jei noretumem? Nevaziuoju net atostogu i Lietuva, nes nu netraukia. O paskutiniai keli metai keliavimui tikrai nebuvo labai palankus "antivakseriam".
Bet zinai, man bedu del to nera, nes gyvenu gana grazioje vietoje, salia juros, nepersidirbu, tai kazkokio poreikio begti kazkur toli is namu didelio irgi nera. Keliom dienom cia kur nuvaziuoji per akis uztenka. mirksiukas.gifKartais mastau gal reiktu kur su seima nuvaziuoti ir tas visas vargas del to galvoju ne neverta , po covido, kaip Idomucia sako atrodo viskas kitaip... biggrin.gif

jei ko ir ilgiuosi tai tik savo vaikystes ir jaunystes, kuri nebegris...bet ir dabar gyvenimas zavus savaip.Tiek, kad mirtis vis labiau arteja ir visas tas sudas ka cia rasinejam toks beprasmis is tiesu biggrin.gif
Papildyta:
jau seniai kalbama kad per Ukraina isplaunami pinigai dar nuo Porosenkos laiku.
Papildyta:
Butent, niekas gi nesiruosia skritis, bet cia diskutuojant nusakai savo ribas, kada tikrai jau nebegaletum to toleruoti, susitaikyti ir t.t. man pvz riba butu neistikimybe, kitu kitos, bet seimoje zinai tas vertybes, nepasirenki vyro tokio, kuris taip elgiasi tai ir kalbu apie skyrybas nera.
o cia fdorume meluoti vaidinti kokia as gera, nu man taip juokinga biggrin.gif

taip ir taip jau del kiekvienos ilgesnes zinuets dejone snuolatines lotuliukas.gif

Papildyta:
As gal klystu, bet pas tave matau baime pasakyti, ka tu is tiesu galvoji.

Nebijau

Atsakyti