QUOTE(Monteverte @ 2022 11 17, 20:49)
aš nematau jokio terorizavimo
aš matau tik pačios paštininkės provokacijas ir neadekvatų vertinimą
koks skirtumas kokie mes gyvenime, ar čia tema Neįgalieji? o kas jei pas mane ar pas tarkime uardą/Idomucia, na pas bet ką, kažkas yra gyvenime ką jūs čia apšnekat? Tai mums ką daryti? Rėkti, grasintis, kad kaip jūs drįstate? Reikia gi suvokti, kad mes svetimi visi čia, iš skirtingų miestų, po nikais ir dėl to galime kalbėtis apie ką norime, net apie skausmingas temas. Kam nepatinka, išeina, nekalba, ateina po savaitės, kai kita tema bus gvildenama. Paprasta kaip 2 kart 2. Ar tu manai, kad žmogus forume turi viešintis ir rėkti: o aš, o aš va toks, jūs mane įžeidėt! O po to visiems prikaišiot: o jūs tai mane dabar žinot, tai cit visi.
Forumai tada praranda savo prasmę kaipo tokie
nu atrodo gi taip paprasta, kievienas adekvatus zmogus ai turetu suprasti.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 20:58)
As suprantu uarda, jus priklausote idiotu, dar ne numireliu grupei zmoniu, kurie niekada nekoreguoja savo nuomones, neatrandate nauju sferu ir t.t. Anot jusu zmones, ju santikiai nekinta. OK.
Apolitiskumas. As niekada nedalyvavau politikoje, nors buvau kvieciama, tik atlikau savo kaip rinkejo pareiga, rinkau liberalus (cia bus paciai eiline progra pavemti). Tokie kaip as zmones vadinasi apolitiskais.
uarda, tau parase, kad seniau buvai apolitiska, paneigei, saket visada buvai susiejusi su politika. Ikele tavo zinute kurioja akivaizdziai, aiskiai parasei, kad tau nei aktualijos, nei zinios, nei politika neidomios, kad verciau skaitai knygas, taip buvo pries 14 m,
Pasikeitimuose nieko bloga, bloga, kai meluoji, kad taip seniau neteigei. Dabar kai uarda ikele sia zinute, blogai, kad vel meluoji ir issisukineji kazkokius vejus rasai, vietoj to, kad pasakytum, oi tikrai pamirsau kazkada buvau apolitiksa ir nesidomejau naujienom einanciom is tv.
va tuo ir skiriasi tiesus zmogus nuo netiesaus....
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 11 17, 21:06)
Uarda, mane priverte gyvenimas, karas, dometis politika. Baigsis karas, as ja vel nesidomesiu.
Bet jus ieskotkite su padinamu stiklu mano subineje sliekus.
I kokia gi pagliau esate sustabarejusi, negebanti kisti, taikytis, atititikti nudienos reikmem, kad nesuvokiat tokiu elementariu dalyku.
tokia ir turejo buti pirma tavo zinute, o ne neigimas, kad nebuvai apolitiska
ir nereikia pradeti varyti ant uardos, kai jau nuo akivaizdiziai isdestytu zinuciu nebebuna kur pabegti
Papildyta:
Uarda, mane priverte gyvenimas, karas, dometis politika. Baigsis karas, as ja vel nesidomesiu.
I kokia gi pagliau esate sustabarejusi, negebanti kisti, taikytis, atititikti nudienos reikmem, kad nesuvokiat tokiu elementariu dalyku.
ir nereikia pradeti varyti ant uardos, kai jau nuo akivaizdiziai isdestytu zinuciu nebebuna kur pabegti
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 11 17, 21:18)
Sakykim...čia dalis žmonių yra subasmenybės, leidžia sau čia būti tokiomis, kokiomis gyvenime negali. Sąvokai "personažas" tai neprieštarauja. Tai gi irgi personažai tam tikra prasme.</p>
nezinau as tai tokia kaip ir gyvenime ir visur as esu toia kokia esu, nemegstu maivytis ir apismetineti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 11 17, 21:48)
don kichotė tada esi, nepakeisi tu visuomenės, ypač per forumus
bet galetu save pakeisti pradziai, kaip sakoma nori pakeisti pasauli, pasikeisk pats