QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 07, 00:24)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73020892" data-time="1670362471"><div><p>Keistas supratimas.
Jei zmogus rupinasi kitu tai ir yra meile, o ne tada kai jam patinka rupinimosi procesas, o ne objektas.
Del privartavimu, tai dar keisciau,vaikai rogutes i kalna tempia save prievartauja, kad maloniai nusileistu.
Daug ka darai del kito, visur cia saves prievartavima iziuret ar ka?</p></div></blockquote><p>Tavo keistas išvartymas. Tai jei rūpiniesi iš meilės, kurių galų tą pareigą kiši? </p><p></p><p>O jiem ka pareiga nuo kalniuko slidinėti?
ar jie tai daro, nes būtent, kad nori ir jiem smagu?</p><p>Ar tu šiaip viską, kas tau sunku padaryti, vadini pareiga?
</p><p></p><p>Taip daug sunkių darbų buityje, ir jei juos reiktų dirbti iš pareigos, o ne iš meilės tai nu ir nx. Viskas be meilės labai sunku pasidaro....</p><p></p><p>Aš tai VISUR neįžiūriu savęs prievartavimo, juk konkrečiai parašiau, kai nėra meilės ir kažką darai iš pareigos, čia man savęs prievartavimas. </p><p></p>
Jei zmogus rupinasi kitu tai ir yra meile, o ne tada kai jam patinka rupinimosi procesas, o ne objektas.
Del privartavimu, tai dar keisciau,vaikai rogutes i kalna tempia save prievartauja, kad maloniai nusileistu.
Daug ka darai del kito, visur cia saves prievartavima iziuret ar ka?</p></div></blockquote><p>Tavo keistas išvartymas. Tai jei rūpiniesi iš meilės, kurių galų tą pareigą kiši? </p><p></p><p>O jiem ka pareiga nuo kalniuko slidinėti?

Koks skirtumas kaip ta pavadinsi. Mes pavadinimus parenkam tikslu ishsiaishkinti.
Meile gali praeiti, jei bus isipareigojimai, tai jausmus sukuri ish naujo. O jei viskas ant jausmu, tai cia kaip gyvenima kurti remiantis grazhiu oru. Grazhus oras yra gerai, bet man vertybe shiltas namas kur yra kazhkoks patikimumas.
Taip ir ash neneigiu jausmu, bet jei ju pagrindas nera isipareigojimas, tai man tokie jausmai nieko neverti. Grazhiu oru galima pasimegauti, bet tureti reikala suu zhmogumi kuris priklausomas nuo jausmu - shlykshtu