Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 07, 00:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73020892" data-time="1670362471"><div><p>Keistas supratimas.
Jei zmogus rupinasi kitu tai ir yra meile, o ne tada kai jam patinka rupinimosi procesas, o ne objektas.
Del privartavimu, tai dar keisciau,vaikai rogutes i kalna tempia save prievartauja, kad maloniai nusileistu.
Daug ka darai del kito, visur cia saves prievartavima iziuret ar ka?</p></div></blockquote><p>Tavo keistas išvartymas. Tai jei rūpiniesi iš meilės, kurių galų tą pareigą kiši? </p><p></p><p>O jiem ka pareiga nuo kalniuko slidinėti?  biggrin.gif ar jie tai daro, nes būtent, kad nori ir jiem smagu?</p><p>Ar tu šiaip viską, kas tau sunku padaryti, vadini pareiga?  bigsmile.gif​ </p><p></p><p>Taip daug sunkių darbų buityje, ir jei juos reiktų dirbti iš pareigos, o ne iš meilės tai nu ir nx. Viskas be meilės labai sunku pasidaro....</p><p></p><p>Aš tai VISUR neįžiūriu savęs prievartavimo, juk konkrečiai parašiau, kai nėra meilės ir kažką darai iš pareigos, čia man savęs prievartavimas.  </p><p></p>

Koks skirtumas kaip ta pavadinsi. Mes pavadinimus parenkam tikslu ishsiaishkinti.
Meile gali praeiti, jei bus isipareigojimai, tai jausmus sukuri ish naujo. O jei viskas ant jausmu, tai cia kaip gyvenima kurti remiantis grazhiu oru. Grazhus oras yra gerai, bet man vertybe shiltas namas kur yra kazhkoks patikimumas.

Taip ir ash neneigiu jausmu, bet jei ju pagrindas nera isipareigojimas, tai man tokie jausmai nieko neverti. Grazhiu oru galima pasimegauti, bet tureti reikala suu zhmogumi kuris priklausomas nuo jausmu - shlykshtu
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 07, 00:24)
Tavo keistas išvartymas. Tai jei rūpiniesi iš meilės, kurių galų tą pareigą kiši? </p><p></p><p>O jiem ka pareiga nuo kalniuko slidinėti?  biggrin.gif ar jie tai daro, nes būtent, kad nori ir jiem smagu?</p><p>Ar tu šiaip viską, kas tau sunku padaryti, vadini pareiga?  bigsmile.gif​ </p><p></p><p>Taip daug sunkių darbų buityje, ir jei juos reiktų dirbti iš pareigos, o ne iš meilės tai nu ir nx. Viskas be meilės labai sunku pasidaro....</p><p></p><p>Aš tai VISUR neįžiūriu savęs prievartavimo, juk konkrečiai parašiau, kai nėra meilės ir kažką darai iš pareigos, čia man savęs prievartavimas.  </p><p></p>

bet pala, o jei gyventum viena, tai ar jau taip ta buitis mylima būtų? gal ir tikrai valytumei grindis, klozetą, kriaukles ir pan., nes nu privalai, turi tą daryti, nes kaip bomžė gyvensi antraip
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 08:32)
Koks skirtumas kaip ta pavadinsi.  Mes pavadinimus parenkam tikslu ishsiaishkinti.
Meile gali praeiti, jei bus isipareigojimai, tai jausmus sukuri ish naujo. O jei viskas ant jausmu, tai cia kaip gyvenima kurti remiantis  grazhiu oru. Grazhus oras yra gerai, bet man vertybe shiltas namas kur yra kazhkoks patikimumas.

Taip ir ash neneigiu jausmu, bet jei ju pagrindas nera isipareigojimas, tai man tokie jausmai nieko neverti. Grazhiu oru galima pasimegauti, bet tureti reikala suu zhmogumi kuris priklausomas nuo jausmu - shlykshtu

čia sutinku su tavimi pilnai
juk ir smarkiai susipykus dėl ko nors su vyru/žmona tenka vis tiek iš pareigos likti vienuose namuose, net jei gulsies į skirtingus kambarius (o jei tik vienas kambarys tebūtų tai iš viso tektų likti viename vis tiek kartu), nelėktum gi laukais. Ir vakarienę tektų gaminti vis tiek. Jei paskambintų kokia uošvienė, tektų kalbėtis, gal jos kokius reikalus padėti išspręsti. Nes tikrai tai pareiga, juk yra šeima.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 07, 10:52)

juk ir smarkiai susipykus dėl ko nors su vyru/žmona tenka vis tiek iš pareigos likti vienuose namuose, net jei gulsies į skirtingus kambarius (o jei tik vienas kambarys tebūtų tai iš viso tektų likti viename vis tiek kartu), nelėktum gi laukais. Ir vakarienę tektų gaminti vis tiek. Jei paskambintų kokia uošvienė, tektų kalbėtis, gal jos kokius reikalus padėti išspręsti. Nes tikrai tai pareiga, juk yra šeima.

Aishku, jei konfliktas kritinis - neishtikimybe pvz., tai tada jau kitos taisykles. Bet jei konfliktas ne mirtinas, tai visuomet prisimeni, kad tai tavo brangiausias zhmogus, galima pyktis ir mylint.
Ant saves irgi supyksti, bet tik ypatingu atveju ish pykcio kishi pvz. savo galva i kilpa, na cia jau psichiatru sritis.

O siaip jei stogas nenuvazhiaves tai vis tiek ieshkai sau gero sprendimo, gal ir nuotaika nekokia, bet susiimi ir elgiesi konstruktyviai.
Taip ir su artimu zhmogumi, galima pyktis, bet nera prasmes kershyti ar daryti zhestus... nemiegosiu kartu, nekalbesiu, etc... Tai neprotinga maziausia
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 07, 12:52)
bet pala, o jei gyventum viena, tai ar jau taip ta buitis mylima būtų? gal ir tikrai valytumei grindis, klozetą, kriaukles ir pan., nes nu privalai, turi tą daryti, nes kaip bomžė gyvensi antraip
Papildyta:

Na aš jokios meilės neturiu buičiai tvarkyti, nesvarbu viena ar ne viena gyvenu biggrin.gif
o Idomucia daug kur teisus dėl "davimo". Nežinau kaip reikia nekęsti vyro, kokia konfliktinė situacija turi būti, kad jam neduoti kada jis nori.... Bent per gyvenimą man nebuvo tokių situacijų, kad užsispyriau ir neduodu, vis vien prisitrina biggrin.gif . Na nebent ten jau kažkoks pisuoklis, kad 5 kart į dieną reiktų. Bet ir neteki už tokio, kuris taip "vargina" biggrin.gif
Atsakyti
Tai, kad ne nuo kiekio pavargstama, as manau, o nuo kokybės. Jei toks 'pisuoklis', kad pribega kelis kartus per dieną, patursena, o moteris lieka nesupratusi kas čia buvo, tai tada k9ks gali buti noras duoti tokiam? Kuo toliau, tuo maziau moteris toki kirstuką prisileidzia, o kirstukas saukia ant viso svieto mol kokis jis pislus, o jo boba I kitus ziuri biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 gruodžio 2022 - 11:45
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 08:32)
Koks skirtumas kaip ta pavadinsi.  Mes pavadinimus parenkam tikslu ishsiaishkinti.
Meile gali praeiti, jei bus isipareigojimai, tai jausmus sukuri ish naujo. O jei viskas ant jausmu, tai cia kaip gyvenima kurti remiantis  grazhiu oru. Grazhus oras yra gerai, bet man vertybe shiltas namas kur yra kazhkoks patikimumas.

Na nepraeina jau beveik 30m biggrin.gif Nenoreciau gyventi su zmogum, kuris manes nemyletu ir butu su manim is pareigos brr.., ne... gali buti sunku, skaudu, bet tik ne be meiles. Na as tokia.
Man meile nera tik grazus oras ir grazus jausmai, tai visa siela, buti apimanti busena, kai tau tas zmogus pasidaro savas, tavo dalis, tau jis svarbus, tu juo rupiniesi. Daug kartu norejau, kad praeitu, nu nepraeina biggrin.gif
Gal tu aistra maisai su meile? Buna zmones susizavi ir tai praeina, jei nesugeba isauginti gilesniu jausmu.

As kaip is to anekdoto, klausia mociutes, klausia jos, ar kada galvojot su vyru skirtis, ji sako skirtis? ne, uzmuzti tai jo, ne karta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 07, 11:44)
Tai, kad ne nuo kiekio pavargstama, as manau, o nuo kokybės. Jei  toks 'pisuoklis', kad pribega kelis kartus per dieną, patursena, o moteris lieka nesupratusi kas čia buvo, tai tada k9ks gali buti noras duoti tokiam? Kuo toliau, tuo maziau moteris toki kirstuką prisileidzia, o kirstukas saukia ant viso svieto mol kokis jis pislus, o jo boba I kitus ziuri  biggrin.gif

Nesuteikia malunumo ar nesumoka pinigais. Jau pakankamai ishaishkinai savo vertybes. ZHinome.

O jei tau nepatinka 10 sekundziu seksas tai gal tikru vienas buves pazhistamas kuris sake bruzhina valandas ir negalii baigti... Prabruzhintu tau iki zhaizdu, gal kazhkas daeitu
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 07, 12:41)

Man meile nera tik grazus oras ir grazus jausmai, tai visa siela, buti apimanti busena, kai tau tas zmogus pasidaro savas, tavo dalis, tau jis svarbus, tu juo rupiniesi.

Kaip rupiniesi, paaishkini diskusijose. Mes gi nezhinom ish kitu shaltiniu.
Tai ka aishkini panashu i rupinimasi savimi ir egoizma. Kitaip destytum kitokias nuostatas detalese.

Jei nera isipareigojimo, tai ta busena yra shudas. Praeis ir nebus. Gal nepraeis, o gal praeis, nieko tikro. Tuoktis nebutina tokiu atveju. Mylesiu tave, kol man bus uzhejus busena, Juokinga ar ne...'
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 07, 10:52)
Papildyta:

o tai saves, ka tu nemyli? as tvarkausi, nes pirmiausia man taip smagiau, geriau jauciuosi, kai namai tvarkingi, kvepia, kai patogu, kai smagu.

O kuom cia uosviene kalta butu? bigsmile.gif

Man ne, pyktis tik emocija, trumpa busena, nereiskia, kad to vyro nebemyli, tik ant jo supykai del ko nors konkretaus. Ne, negaminciau tada vakarienes, pykstant gaminti maista manau negerai, pas mus namie visi igalus pasigaminti valgyti patys biggrin.gif bet siaip zinoma tas zmogus teberupi.
va taip kazkaip

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 11:03)
Aishku, jei konfliktas kritinis - neishtikimybe pvz., tai tada jau kitos taisykles. Bet jei konfliktas ne mirtinas, tai visuomet prisimeni, kad tai tavo brangiausias zhmogus, galima pyktis ir mylint.
Ant saves irgi supyksti, bet tik ypatingu atveju ish pykcio kishi pvz. savo galva i kilpa, na cia jau psichiatru sritis.

O siaip jei stogas nenuvazhiaves tai vis tiek ieshkai sau gero sprendimo, gal ir nuotaika nekokia, bet susiimi ir elgiesi konstruktyviai.
Taip ir su artimu zhmogumi, galima pyktis, bet nera prasmes kershyti ar daryti zhestus... nemiegosiu kartu, nekalbesiu, etc... Tai neprotinga maziausia

neistikimybe, jau ne konfliktas, tai jau santykiu mirtis, vadinasi kazkas pries tai buvo labia labai negero ir jau nebeliko nei seimos, nei poros...
na o su pykciu visi tvarkomes, kaip sugebam, tai realiai sunki ir labai stipri emocija, ir zmones kazka daro daznai, ne kad kersytu, o taip tesugeba tvarkytis su sia emocija. nelabai mus kas mokino, ne tik pazinti emocijas, bet ir ka su jom daryti.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 07, 11:21)
Na aš jokios meilės neturiu buičiai tvarkyti, nesvarbu viena ar ne viena gyvenu biggrin.gif
o Idomucia daug kur teisus dėl "davimo". Nežinau kaip reikia nekęsti vyro, kokia konfliktinė situacija turi būti, kad jam neduoti kada jis nori.... Bent per gyvenimą man nebuvo tokių situacijų, kad užsispyriau ir neduodu, vis vien prisitrina biggrin.gif . Na nebent ten jau kažkoks pisuoklis, kad 5 kart į dieną reiktų. Bet ir neteki už tokio, kuris taip "vargina" biggrin.gif

ir per menesines duodi ir iki gimdymo paskutines minutes davei ir po gimdymo is kart? ir kai sergi ar niekad nesergi? niekad nestresuoji, niekad is vsi blogai nesijauti? ar jam tai px ar jis tom dienom nenori? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 07, 11:44)
Tai, kad ne nuo kiekio pavargstama, as manau, o nuo kokybės. Jei  toks 'pisuoklis', kad pribega kelis kartus per dieną, patursena, o moteris lieka nesupratusi kas čia buvo, tai tada k9ks gali buti noras duoti tokiam? Kuo toliau, tuo maziau moteris toki kirstuką prisileidzia, o kirstukas saukia ant viso svieto mol kokis jis pislus, o jo boba I kitus ziuri  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif isivaizdavau, ka cia parasei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 07, 12:54)
ir per menesines duodi ir iki gimdymo paskutines minutes davei ir po gimdymo is kart? ir kai sergi ar niekad nesergi? niekad nestresuoji, niekad is vsi blogai nesijauti? ar jam tai px ar jis tom dienom nenori?  bigsmile.gif

Exe duodavo visada, aishku tik ne po gimdymo. Tau gaila?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 12:47)
Nesuteikia malunumo ar nesumoka pinigais. Jau pakankamai ishaishkinai savo vertybes. ZHinome.

O jei tau nepatinka 10 sekundziu seksas tai gal tikru vienas buves pazhistamas kuris sake bruzhina valandas ir negalii baigti... Prabruzhintu tau iki zhaizdu, gal kazhkas daeitu
Papildyta:
Kaip rupiniesi, paaishkini diskusijose. Mes gi nezhinom ish kitu shaltiniu.
Tai ka aishkini panashu i rupinimasi savimi ir egoizma. Kitaip destytum kitokias nuostatas detalese.

Jei nera isipareigojimo, tai ta busena yra shudas. Praeis ir nebus. Gal nepraeis, o gal praeis, nieko tikro. Tuoktis nebutina tokiu atveju. Mylesiu tave, kol man bus uzhejus busena, Juokinga ar ne...'

o kas tau per kompleskas su tuo malonumu? bigsmile.gif Zinoma turi buti pasimylejimas malonus moteriai, nu vyram jis ir siaip visada malonus lotuliukas.gif Jei nori kad moteris visada duotu, tai ji turi noreti tos veiklos, ne kaip kokiu manekenu pabuti.

blyn kam patinka 10 s seksas? lotuliukas.gif tau prieslaikine ejekuliacija? Cia nebent moteriai kuriai seksas britkus ir tik nori, kad greiciau baiktu vyras ir jos nebekankintu.

nepamenu, kad pasakociau, kaip rupinuosi vyru cia, primink. Vienas kitam netrukdo, kai moki rupintis svaim, moki rupintis ir kitu. mirksiukas.gif

Nu kada praeis? kiek dar laukti dar 30m? bigsmile.gif
visai alogiska sakini parasei meile ir yra busena, mylesiu kol mylesiu nu, o kazka dar kitaip galima? ar imanoma myleti, kai jau nebemyli? bigsmile.gif Meile priklauso nuo abieju pastangu, tikiu, kad gal ir galima ja uzmuzti neistikimybe, prastu elgesiu ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 gruodžio 2022 - 13:04
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 07, 13:03)
Jei nori kad moteris visada duotu, tai ji turi noreti tos veiklos,

Jau gi ishsiaishkinom. Kad bet kokia blede, jei nores duos o zhmona duoda ir ish meiles.
Kam man mylejimasis su bledemis?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 14:59)
Exe duodavo visada, aishku tik ne po gimdymo. Tau gaila?

O kas čia tokio per mėnesines, jei tau tinka, svarbu švarus biggrin.gif . O galima ir kitaip vyrą patenkint ax.gif
Atsakyti