QUOTE(Monteverte @ 2022 12 07, 14:18)
tai musiet per smarkiai save myliu, kad patiktų šveisti, tvarkyti
man tai prievarta iš viso, gal aš iš karališkų kraujų
šunys ir tie laukia, kol ruja beveik pasibaigus
fui fui, kas per žmogos?
Papildyta:
Aš irgi žinau vieną tokią mergelą, kuri užsiliko pas tėvus, tiesa tik iki 30-ies, ne 40-ies. Tėvai niekur jos neleido, už rankytės visur laikė, tai kai juos įkalbėjo duoti tai mergelai bent pabandyti kažką, kas su lova susiję, tai ji už pirmo elgetos neatsisukdama išbėgo. Gyvena dabar vos ne kaip elgeta, su protiniu nevykėliu, bet svarbu nebe su tėvais. Liūdna istorija iš tiesų
zinoma pats tvarkymosi procesas nebutinai malonus, bet ji daraisi del saves, is meiles ir pagarbos sau, nes juk man taip smagiau. Nors siaip kaip manksta gaunasi, pradeti kartais sunku, o paskui, kai isivaziuoji visai smagu buna, uzsidedu muzika, ir sukuosi kaip bitute po namus

paskui toks geras pasitenkinimo jausmas, kai matai, kaip grazu, svaru ir pats toks issikroves pasportaves esi
nu

na suprantu gal pas moteri be proto aukstas libido ir jai visada reikia, bet tai nereik sakyti visada vyrui duodu, nes tipo jam reikia, taip ir sakytu, man reikia ir tinka bet kada
jo liudni tokie atvejai, kai tevai per daug uzspaude vaikus laiko. As jauciu jau pasakojau me smokytoja turejom jai apie 33-34 gal metai buvo, tai sake as ne moteris dar, kai norejo ja su MOnters diena pasveikint

namie gyveno irgi su mamyte..paskui lyg istekejo, bet vriedna be proto buvo tokia tipine senmerge, tada man sena atrode, dabar galvojo is tikro jauna gana buvo, bet rengesi taip labai senobiskai.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 14:28)
Tu matau sunkiai lietuvishkai supranti.
Ash tikrai buvau blogas toje srityje, ypach ish dabartinio supratimo, tai man idomi buvo nuomone. Kita vertu tai man nera svarbu.
Ji gal kitko ir nemate tada todel gal ir nezhinojo, kas gerai.
Man tiesiog buvo idomu
Papildyta:
Jusu samprotavimai apie MB labai daug atskleidzia apie jusu mentaliteta.
Kai dalyvavau podruzhkiu forumuose Vokietijoje, UK, Olandijoje, tai idomiausia buvo ne TS temos, o kad jos uzhsimirshe pasipasakodavo, kaip sheimose gyvena, kokie santykiai etc.
vakarieciai ne rusai, kur kas sunkiau atvirauja tokiomis temomis, reikia labia specialiu salygu
na tavo ex neturejo matyt zalio supratimo kas tas seksas ir kas ten turi buti, pagal tai ka pasakojai.

na ir ant taves pataike, tai mane, ka darei tas ir gerai
nu Idomucia pripazink, kad judvieju su zmona poreikiai sioje srityje siek tiek skiriasi, nei daugumos zmoniu ar ne taip?
ir ka ten atskleisdavo? manau kaip bebutu gyvenime toks toki pritraukia, kazkuom panasus zmones turi buti.