Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 12:59)
Exe duodavo visada, aishku tik ne po gimdymo. Tau gaila?

ir tau smagu budavo, jausdavai malonuma dulkindamas sergancia zmona ar per menesines? unsure.gif
ne, man negaila, bet matau, kur jusu tokie santykiai nuvede...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 13:07)
Jau gi ishsiaishkinom. Kad bet kokia blede, jei nores duos o zhmona duoda ir ish meiles.
Kam man mylejimasis su bledemis?

tai jei moteris nori malonumo, ji blede? blink.gif cia kaip viduramziu baznycioje? su rubais tik siek tiek sijona pakelus, nes kitiap nuodeme? doh.gif
ar tu nesuvoki, kad toje srityje pas tave ziaurus kompleksai ir kazkas labai negero.

zmona duoda is meiles, bet malonumas meilei visai nemaiso. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 07, 13:08)
O kas čia tokio per mėnesines, jei tau tinka, svarbu švarus biggrin.gif . O galima ir kitaip vyrą patenkint ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
ne zmona, o svajone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 13:47)
Nesuteikia malunumo ar nesumoka pinigais. Jau pakankamai ishaishkinai savo vertybes. ZHinome.

O jei tau nepatinka 10 sekundziu seksas tai gal tikru vienas buves pazhistamas kuris sake bruzhina valandas ir negalii baigti... Prabruzhintu tau iki zhaizdu, gal

O tu galvoji tqvo dabartinė bestuburė butu elusive gyventi su tqvimi, jei tu nebutum turejes namo? Senmergei bent prisiglausti išėjo prie kazko, birka tokiuose dalykuose yra paskutineje vietoje. Tavo you isms gi jokio skirtumo ka tu ten turi kline, jiems svarbiausia, kad is namų išbaragiojo nelabqi sveikos psichikos dusters ir pries gimine dabar negeda, kad sentence namie sedi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 07, 13:30)
O tu galvoji tqvo dabartinė bestuburė butu elusive gyventi su tqvimi, jei tu nebutum turejes namo?  Senmergei bent prisiglausti išėjo prie kazko, birka  tokiuose dalykuose yra paskutineje vietoje. Tavo you isms gi jokio skirtumo ka tu ten turi kline, jiems svarbiausia, kad is namų išbaragiojo nelabqi sveikos psichikos dusters ir pries gimine dabar negeda, kad sentence namie sedi.

svarbiausia, kad jie abu tokie veinas kita rado. Bet nebutina, tokio svelniai tariant keisto, lytinio gyvenimo primesti kitiem ar imti kaip uz gera pamata standartai kitom porom biggrin.gif
na ryskiai kad abiem bedos su seksualumu, kuniskumu, ir visa ta sritim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 gruodžio 2022 - 13:34
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 13:59)

Tu nelygink jaunystes su senatve. Mane juokina tavo poviškas burbuliavimas. Lygtai mes nezinom k7o skiriasi 20-cio ir 60- čio pajėjgumas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 07, 14:33)
svarbiausia, kad jie abu tokie veinas kita rado. Bet nebutina, tokio svelniai tariant keisto, lytinio gyvenimo primesti kitiem ar imti kaip uz gera pamata standartai kitom porom  biggrin.gif
na ryskiai kad abiem bedos su seksualumu, kuniskumu, ir visa ta sritim.

Jis gal galvojo, kad lovos gigantias yra, o pirma zmona pasakė - ne. Del to jis ir uzsiciklines ant exės, vis dar negali jqi atleisti uz toki izeidimą jo didenybei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 gruodžio 2022 - 13:36
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 07, 13:30)
O tu galvoji tqvo dabartinė bestuburė butu elusive gyventi su tqvimi, jei tu nebutum turejes namo?

Neturejau ash tada jokio namo. Turejau buta bet ir skolu 2/3 vertes. Ji nera materialiste
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 07, 13:35)

Jis gal galvojo, kad lovos gigantias yra, o pirma zmona pasakė - ne. Del to jis ir uzsiciklines ant exės, vis dar negali jqi atleisti uz toki izeidimą jo didenybei.

Kai skyremes, apie mane exe visokiu blogu dalyku sake(psichologinis smurtas pvz.), bet seksas sake buvo geras
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 14:39)
Neturejau ash tada jokio namo. Turejau buta bet ir skolu 2/3 vertes. Ji nera materialiste

Oooooo...tai tu, budamas 50'ties, net neturejai ka pasiulyti moteriai. Na, pasiseke tau, kad tevai norejo bent kazkam iškišti 7žsisėdėjusią senmergę.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 14:40)

Kai skyremes, apie mane exe visokiu blogu dalyku sake(psichologinis smurtas pvz.), bet seksas sake buvo geras

Jo, as tokia pacia dainele girdejau is visu buvusių mano draugių vyrų. Šablonas - buvau terorizuotojas,bet sake gerai krušau...
O draugių pasakojimai visai kitokie....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 07, 13:35)

pas ji atvirkstinis skaiciavimas biggrin.gif 10 sekundziu matyt mane jau cia moteru svajone lotuliukas.gif o tos kur nepatenkintos aiskiai tik bledes lotuliukas.gif

bet kaip gerai zmones sugeba parinkti filosofija pagal savo kompleksus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 07, 13:42)
Oooooo...tai tu, budamas 50'ties, net neturejai ka pasiulyti moteriai. Na, pasiseke tau, kad tevai norejo bent kazkam iškišti 7žsisėdėjusią senmergę.
Papildyta:

Jo, as tokia pacia dainele girdejau is visu buvusių mano draugių vyrų. Šablonas - buvau terorizuotojas,bet sake gerai krušau...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 12 07, 12:54)
o tai saves, ka tu nemyli? as tvarkausi, nes pirmiausia man taip smagiau, geriau jauciuosi, kai namai tvarkingi, kvepia, kai patogu, kai smagu.

tai musiet per smarkiai save myliu, kad patiktų šveisti, tvarkyti biggrin.gif
man tai prievarta iš viso, gal aš iš karališkų kraujų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 12:59)

Nesuprasi tavęs. Tai tau tada Montekrista turėtų tada būti moters idealas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 07, 13:08)
O kas čia tokio per mėnesines, jei tau tinka, svarbu švarus biggrin.gif . O galima ir kitaip vyrą patenkint ax.gif

šunys ir tie laukia, kol ruja beveik pasibaigus biggrin.gif
fui fui, kas per žmogos?
Papildyta:
Aš irgi žinau vieną tokią mergelą, kuri užsiliko pas tėvus, tiesa tik iki 30-ies, ne 40-ies. Tėvai niekur jos neleido, už rankytės visur laikė, tai kai juos įkalbėjo duoti tai mergelai bent pabandyti kažką, kas su lova susiję, tai ji už pirmo elgetos neatsisukdama išbėgo. Gyvena dabar vos ne kaip elgeta, su protiniu nevykėliu, bet svarbu nebe su tėvais. Liūdna istorija iš tiesų
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 07, 13:42)

Tu matau sunkiai lietuvishkai supranti.
Ash tikrai buvau blogas toje srityje, ypach ish dabartinio supratimo, tai man idomi buvo nuomone. Kita vertu tai man nera svarbu.
Ji gal kitko ir nemate tada todel gal ir nezhinojo, kas gerai.

Man tiesiog buvo idomu
Papildyta:
Jusu samprotavimai apie MB labai daug atskleidzia apie jusu mentaliteta.

Kai dalyvavau podruzhkiu forumuose Vokietijoje, UK, Olandijoje, tai idomiausia buvo ne TS temos, o kad jos uzhsimirshe pasipasakodavo, kaip sheimose gyvena, kokie santykiai etc.
vakarieciai ne rusai, kur kas sunkiau atvirauja tokiomis temomis, reikia labia specialiu salygu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 12 07, 14:18)
tai musiet per smarkiai save myliu, kad patiktų šveisti, tvarkyti biggrin.gif
man tai prievarta iš viso, gal aš iš karališkų kraujų biggrin.gif

šunys ir tie laukia, kol ruja beveik pasibaigus biggrin.gif
fui fui, kas per žmogos?
Papildyta:
Aš irgi žinau vieną tokią mergelą, kuri užsiliko pas tėvus, tiesa tik iki 30-ies, ne 40-ies. Tėvai niekur jos neleido, už rankytės visur laikė, tai kai juos įkalbėjo duoti tai mergelai bent pabandyti kažką, kas su lova susiję, tai ji už pirmo elgetos neatsisukdama išbėgo. Gyvena dabar vos ne kaip elgeta, su protiniu nevykėliu, bet svarbu nebe su tėvais. Liūdna istorija iš tiesų

zinoma pats tvarkymosi procesas nebutinai malonus, bet ji daraisi del saves, is meiles ir pagarbos sau, nes juk man taip smagiau. Nors siaip kaip manksta gaunasi, pradeti kartais sunku, o paskui, kai isivaziuoji visai smagu buna, uzsidedu muzika, ir sukuosi kaip bitute po namus biggrin.gif paskui toks geras pasitenkinimo jausmas, kai matai, kaip grazu, svaru ir pats toks issikroves pasportaves esi biggrin.gif

nu unsure.gif na suprantu gal pas moteri be proto aukstas libido ir jai visada reikia, bet tai nereik sakyti visada vyrui duodu, nes tipo jam reikia, taip ir sakytu, man reikia ir tinka bet kada biggrin.gif

jo liudni tokie atvejai, kai tevai per daug uzspaude vaikus laiko. As jauciu jau pasakojau me smokytoja turejom jai apie 33-34 gal metai buvo, tai sake as ne moteris dar, kai norejo ja su MOnters diena pasveikint biggrin.gif namie gyveno irgi su mamyte..paskui lyg istekejo, bet vriedna be proto buvo tokia tipine senmerge, tada man sena atrode, dabar galvojo is tikro jauna gana buvo, bet rengesi taip labai senobiskai. biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 07, 14:28)
Tu matau sunkiai lietuvishkai supranti.
Ash tikrai buvau blogas toje srityje, ypach ish dabartinio supratimo, tai man idomi buvo nuomone. Kita vertu tai man nera svarbu.
Ji gal kitko ir nemate tada todel gal ir nezhinojo, kas gerai.

Man tiesiog buvo idomu
Papildyta:
Jusu samprotavimai apie MB labai daug atskleidzia apie jusu mentaliteta.

Kai dalyvavau podruzhkiu forumuose Vokietijoje, UK, Olandijoje, tai idomiausia buvo ne TS temos, o kad jos uzhsimirshe pasipasakodavo, kaip sheimose gyvena, kokie santykiai etc.
vakarieciai ne rusai, kur kas sunkiau atvirauja tokiomis temomis, reikia labia specialiu salygu

na tavo ex neturejo matyt zalio supratimo kas tas seksas ir kas ten turi buti, pagal tai ka pasakojai. biggrin.gif na ir ant taves pataike, tai mane, ka darei tas ir gerai biggrin.gif

nu Idomucia pripazink, kad judvieju su zmona poreikiai sioje srityje siek tiek skiriasi, nei daugumos zmoniu ar ne taip?

ir ka ten atskleisdavo? manau kaip bebutu gyvenime toks toki pritraukia, kazkuom panasus zmones turi buti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 07, 12:21)
Nežinau kaip reikia nekęsti vyro, kokia konfliktinė situacija turi būti, kad jam neduoti kada jis nori.... Bent per gyvenimą man nebuvo tokių situacijų, kad užsispyriau ir neduodu, vis vien prisitrina biggrin.gif . Na nebent ten jau kažkoks pisuoklis, kad 5 kart į dieną reiktų. Bet ir neteki už tokio, kuris taip "vargina" biggrin.gif

O kaip tada del "sutikimo seksui" įstatymas?

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 12 07, 14:08)
O kas čia tokio per mėnesines, jei tau tinka, svarbu švarus biggrin.gif .

Fee. 🤮🤮🤮
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 07 gruodžio 2022 - 15:07
QUOTE(uarda @ 2022 12 07, 15:06)
O kaip tada del "sutikimo seksui" įstatymas?

ji deklaruoja, kad yra liberaliu paziuru, palaiko liberalus, bet as nieko nepastebejau aps ja liberalaus is vis...labiau tiktu prie konservartoriu unsure.gif
labai idomu, ka atsakys biggrin.gif
Atsakyti