Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Pikta? Kodel kazkam mamkose turetu buti pikta? Ypac del tavo vištos smegenėlių postų? Nebuk per daug geros nuomones apie save, niekam tu cia nedarai ispudzio.

O tu čia ateini, kad .... padarytum kažkam įspūdį? Kodėl tau reikia tokio įvertinimo? Jautiesi nereikalinga realybėje? Neturi žmogaus, kuris tave vertintų? 

Neliūdėk, išgyvensi ir taip.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 17:12)
o dieve, ačiūdie man nereikėjo taip blaškytis. Atsiimu žodžius, po tavo patirčių išties norėčiau tik stabilumo savo vaikams.</p>

bet tai kaip tu neimli informacijai šitaip? tu bent naktine sarge kokia dirbi? biggrin.gif šitiek metų sėdi su Lutuke bendrose temose ir nežinai kaip ji gyveno? juk viską rašė ir ne kartą. Tu gal daugiau skaityk ką žmonės tau rašo, o ne iš karto atbėk į forumą ir apvaryk kažką nepagrįstai? Linkiu tau pasitaisyti, artėjančių švenčių proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 19, 18:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73025282" data-time="1671464191"><div><p>Pikta? Kodel kazkam mamkose turetu buti pikta? Ypac del tavo vištos smegenėlių postų? Nebuk per daug geros nuomones apie save, niekam tu cia nedarai ispudzio.</p></div></blockquote><p>O tu čia ateini, kad .... padarytum kažkam įspūdį? Kodėl tau reikia tokio įvertinimo? Jautiesi nereikalinga realybėje? Neturi žmogaus, kuris tave vertintų? </p><p>Neliūdėk, išgyvensi ir taip.</p>

As? Ispudi? Kam? Tau? biggrin.gif biggrin.gif Kas tu tokia, kad man reiketu tau padaryri ispudi? Carievna? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 19, 17:26)
<p>Man tai lb.gadina nuotaiką, kad nepaklius į planuotą mokyklą, nes pakeitė tvarką ir mūsų tai gyv.vietai nebeprikkauso. Kita už 6-8km.ir lb.nepatogu ten iki jos. Ta, kur gera, tai už 1,5kažkur, bet, deja...perkrauta</p>

O kas ten gero toje mokykloje? Narkotikai pigus ar mergos visiems duoda?

Geriausia tai nelankyti mokyklos mokintis toliau nuo to sbrodo
Atsakyti

Kazkas cia nesvaru. Nu ar tu savo mamą bandytum išgrūsti is jos NT i nuomojqmą butą? As gyvenime net nepagalvociqu apie toki dalyką. Cia noras kažką sufušeriuoti, man rodos.

Žinau kas pardavė senos statybos butą 5 aukšte be lifto ir nupirko mamai naujos statybos butu ką 1aukšte su terasėle (netoli savo namų), tik dar didėti eurų reikėjo.

Atsakyti

Taip sekmingai motina bus nugrusta I valdiskus seneliu namus laikui begant, manau.

Nenusigrūda be paties žmogaus noro

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 19, 19:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73025210" data-time="1671461044"><div><p>Kazkas cia nesvaru. Nu ar tu savo mamą bandytum išgrūsti is jos NT i nuomojqmą butą? As gyvenime net nepagalvociqu apie toki dalyką. Cia noras kažką sufušeriuoti, man rodos.</p></div></blockquote><p>Žinau kas pardavė senos statybos butą 5 aukšte be lifto ir nupirko mamai naujos statybos butu ką 1aukšte su terasėle (netoli savo namų), tik dar didėti eurų reikėjo.</p>

Tai jau reikia ir grotos kad butu sumontuotos, nes narkomanai papjaus nakti
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 19, 20:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73025210" data-time="1671461044"><div><p>Kazkas cia nesvaru. Nu ar tu savo mamą bandytum išgrūsti is jos NT i nuomojqmą butą? As gyvenime net nepagalvociqu apie toki dalyką. Cia noras kažką sufušeriuoti, man rodos.</p></div></blockquote><p>Žinau kas pardavė senos statybos butą 5 aukšte be lifto ir nupirko mamai naujos statybos butu ką 1aukšte su terasėle (netoli savo namų), tik dar didėti eurų reikėjo.</p>

Bl...tu visai gluša ar kas tau darosi? Montekrista nesiruošia pirkti jokio buto motinai.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 19, 20:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73025223" data-time="1671461554"><div><p>Taip sekmingai motina bus nugrusta I valdiskus seneliu namus laikui begant, manau.</p></div></blockquote><p>Nenusigrūda be paties žmogaus noro</p>

Nu bet tu ir tūpa.....
Atsakyti

Ką darysit? Mes kai ieškojom šio buto, tai mokykla buvo didžiausias svertas. Dar ir dabar pas mus draugų vaikas priregistruotas, kad galėtų patekti į tą mokyklą.

Nu irgi reik ieškot kur priregistruot...bet kolkas neturiu idėjų...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 12 19, 19:49)
O kas ten gero toje mokykloje? Narkotikai pigus ar mergos visiems duoda?

Geriausia tai nelankyti mokyklos mokintis toliau nuo to sbrodo

Nk gero ten nėra. Mokyklos geros ne todėl, kad geros, o todėl, kad vyksta mokinių atrankos ir ateina iš viso miesto geriausi. Mano kaimynės vaikas mokesi lb geroje gimnazijoje. Tai visokių nesąmonių pripasakojo. Ir patyčių buvo. Ir vaikų visokių. Suėjo į gimnaziją ir mokiniai is neprestiziniu mokyklų, o rezultatai buvo geriausi, 95-100% iš penkių brandos egzaminų. Ir dar sakė, kad beveik visi turėjo korepetitorius, jų paklausa milžiniška dabar... Na nei viena geriausia gimnaziją neismokys mąstyti, Na gali iškalti mintinai kažką, bet ir tai ne nuo mokyklos, o nuo vaiko priklauso. Dabar, kai tiek įvairios informacijos yra internete, įvairių konspektų, pamokų matematikos, anglų, chemijos, biologijos ir t.t., išlaikyti egzaminus puikiai, aišku jeigu to nori vaikas, lb lengva, besimokant paprastoje mokykloje.
Atsakyti

Na, kituos aplink išvis iki 8 kl.

Būtų čia mažiau gyvačių lizdas, tai pavadinimus rašyčiau. Būtų aiškiau.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 12 19, 20:27)
<<p>Nenusigrūda be paties žmogaus noro</p>

Lb net. Įkalba tiesiog. Senas žmogus gi...
Atsakyti