QUOTE(Montekrista.back @ 2022 12 20, 07:58)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73025340" data-time="1671478819"><div><p>O kas blogo tuose senelių namuose? Dabar jie tokie, kad gyvenk ir norėk. Aš vaikam jau kada pasakiau, jei stogas pavažiuos, jokių prižiūrėjimų man nereikia, gali ateiti aplankyti ir į senelių namus ar slaugos ligoninę.</p></div></blockquote><p>

Nebent kokie privatūs superiniai. Šiaip ten baisu, kalbu apie slaugos ligonines. Taip, švaru, nauja, bet...</p>
taip yra privaciu tikrai geru. bet daug kas priklauso ir nuo zmogaus sveikatos bukles ar zmogus tik siaip turi gyventi su kitais ar jau gulima slauga ir t.t. nuo vaiku zinoma finansiniu galimybiu...
as nepamirsiu vienos istorijos liudnos, moteris jai buvo gal apie 50-60 slauge mama, mama gulejo ligonineje, bet ji ten kas diena praleisdavo visa laisva laika, i darba, po darbo pas mama ir taip vos ne 10 m ir vis skaydavo na iseisiu i pensija tai pailsesiu, nieko sau beveik neleisdavo ir zuvo avarijoje, o mama dar ja pergyveno. Taigi, man tokia pamoka buvo neatideti gyvenimo ir jei jau ligonis slaugomas, gal geriau samdyti zmones juo rupintis, o paciam pabuti zinoma, nepalikti, bet ir neaukoti savo gyvenimo. Nes as tikrai nenoreciau, kad jie del manes savo gyvenimo atsisakytu, jei prireiktu man slaugos. Tevai gi gimdo vaikus kad sie gyventu, o ne del ju aukotusi, tevai aukojasi del vaiku, neturetu buti atvirksciai.