Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2023 01 09, 15:27)

Nu ir? Daug ką sveikiau valgyti ar gerti, bet valgom ir geriam kas mums skaniausia. Tai neišsigooglinai, kodėl sakoma "Į sveikatą"? Ar tavo mokslininkai nieko apie tai nesako?

Tu bent supranti apie ką kalbama?
Nea, neįdomu, kodėl sakoma "i sveikatą". 😁 Pati ieskok...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 09 sausio 2023 - 14:31
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 09, 13:50)
Mokslas su tikejimu tikrai nieko bendro neturi, bet mokslininku reputacija ir ju publikacijos yra paremtos tikejimu.
Kadangi mokslininkai mashishkai parsidavineja uzh pinigus ar siekia shloves, tai ju reputacija dabar minimali. Neliko jokio tikejimo jais.

Belieka patiems analizuot kiek imanoma, o ne skaityti ju rashliavas, kurios labai tiketinai yra finansuojamos kokiu politiku ar kompaniju

visiskai ne, mokslo tyrimai neparemti jokiom reputacijom, o konkreciais tyrimais ir ju isvadom.Tu atsidaryk nors viena mokslini tyrima ir skaityk. Zinoma yra galimybe, kad paema kazkas ir duomenis suklastoja, bet kazkoki fakta, kad nustatyti ir patvirtinti neuztenka vieno mokslinio tyrimo, dazniausiai imama ju visuma, kaip padaryta su alkoholiu.
Taigi su tikejimu niekas bendro nieko neturi. Tikejimas yra religijai, ne mokslu, mokslas ir tikejimas antonimai, ne sinonimai ir net greta nestovi...
ai nu bet cia kaip mazam vaikui aiskinti basic dalykus, neidomu man zinok.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 09, 14:27)
Tai ji apie viską geriausiai žino, ypač apie tai kaip ukrainiečiai pays su savimi kovoja, rusai čia ne prie ko, jos mokslininkai iš kremliaus taip sakė. O kas nesutinka su jos teiginiais tas durnas, logika geležinė. Ar ji nutilo su tom kremlinėm paklodėm ar tik niekas nebeskaito ir necituoja, todėl aš nematau?
Papildyta:
Nu ir? Daug ką sveikiau valgyti ar gerti, bet valgom ir geriam kas mums skaniausia. Tai neišsigooglinai, kodėl sakoma "Į sveikatą"? Ar tavo mokslininkai nieko apie tai nesako?

klausyk, tu ka nors dar rukai ant savo vyniuko kasdieninio? blink.gif nes nu blaiviam prote tokiu virazu sunku sukurti butu... unsure.gif ka jus ten uostot abi su montekrista? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 01 09, 14:29)
Tu bent supranti apie ką kalbama?
Nea, neįdomu, kodėl sakoma "i sveikatą". 😁 Pati ieskok...

as nesuprantu ar jos trolina taip bukai, ar is tiesu tokios bukos, na sunku man patiketi, ar rimtai gali buti zmogus toks bukas? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 sausio 2023 - 14:48
QUOTE(Maja Di @ 2023 01 09, 14:27)

tai tortukus pastoviai? ar tau tortai neskanu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 09, 17:07)
tai tortukus pastoviai? ar tau tortai neskanu? biggrin.gif

nea. labai pro retą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 09, 14:46)
visiskai ne, mokslo tyrimai neparemti jokiom reputacijom, o konkreciais tyrimais ir ju isvadom.Tu atsidaryk nors viena mokslini tyrima ir skaityk. Zinoma yra galimybe, kad paema kazkas ir duomenis suklastoja,

Tyrimus kazhkas apmoka, o kas moka tas pasako, kokius rezultatus gauti.
Dabar klastojama vishkas masishkai, nera jokiu moksliniu tyrimu atribotu nuo asmenybiu.
Man jau uzhteko prisiskaityti KAIP, KOKIU BUDU buvo klastojami COVID duomenys.

Net ir skaityti nereikejo, visai buvo prarade saika, paimdavo ligoninese esanciu skaiciu ir paskaiciuodavo, kad deshimtadalis ju mire, nors daugelis nei i ligonines pakliudavo nei aplamai nesusirgdavo.

Tai galima nueiti i traumatologini ir zhiuret kiek ten patekusiu po avarijas mirshta po to pasakyt, kad nuo vazhiavimo automobiliu mirshta 10 procentu, nors daugelis aplamai avarijas nepatenka, o tie kurie patenka nebutinai susizheidzia ir nebutinai tiek kad i ligonine reiketu.

Po tokiu izhuliu aferu, jau niekuo tiket negalima, nors tiek nauda
Papildyta:
Anglai nesako i sveikata...
Jiems svarbu kad nereikes moket.
Ishgert uzh mane tai reishkia, ne i mano sveikata o uzh mano pinigus

cia gal is rusu kile "На здоровье":

"literally "На здоровье" means "for your health". Food and drinks have impact to our health, therefore we tell "На здоровье" after sharing food/drinks, meaning you will be more healthy after eating that ))"

Have a drink on you, have a drink on me
Barrels of whiskey are for free, are for free

Ol' Dick's a cherry landlord
With the finest ale in town
With fish 'n chips the finest grub
For miles and miles around
He serves us merry sailors
The fuzz and mayor too
So he neher shuts down the
"Rose and Crown"
Until the night is through

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 09, 16:05)
Tyrimus kazhkas apmoka, o kas moka tas pasako, kokius rezultatus gauti.
Dabar klastojama vishkas masishkai, nera jokiu moksliniu tyrimu atribotu nuo asmenybiu.
Man jau uzhteko prisiskaityti KAIP, KOKIU BUDU buvo klastojami COVID duomenys.

Net ir skaityti nereikejo, visai buvo prarade saika, paimdavo ligoninese esanciu skaiciu ir paskaiciuodavo, kad deshimtadalis ju mire, nors daugelis nei i ligonines pakliudavo nei aplamai nesusirgdavo.

Tai galima nueiti i traumatologini ir zhiuret kiek ten patekusiu po avarijas mirshta po to pasakyt, kad nuo vazhiavimo automobiliu mirshta 10 procentu, nors daugelis aplamai avarijas nepatenka, o tie kurie patenka nebutinai susizheidzia ir nebutinai tiek kad i ligonine reiketu.

Po tokiu izhuliu aferu, jau niekuo tiket negalima, nors tiek nauda

Netiesa, kartais gal taip, visko buna gyvenime. Bet kiek mes dirbam su ivairiais tyrimais, yra fondas, zinoma kazkas finansuoja, tu darai tyrima ir parasai rezultatus, kokie jie yra. Mokslo tokia ir esme objektyvumas ir salti faktai be emociju. Ir dazniausiai paaiskeja anksciau ar veliau, jei kas suklastojo duomenis, ar "sugudravo" taip buvo paneigtas vienas tyrimas, kuris sake, kad vynas padeda sirdziai, nes pasirodo grupeje kur negere vyno, buvo parinkti senukai ir ligoniai, o kur gere vyna, jauni zmones, del to ir gavosi, kad sveikesni tie, kas geria vyna, bet po zinoma isaiskejo viskas.

Pas mus niekas neklastojama. Taigi prie mokslinio tyrimo dedasi ir visa data kartu, galima skaitytis, nagrinetis, kas kaip buvbo tirta, zinoma afera visada galima, bet tai tikrai ne taisykle. Todel ir sakzau, kad ziurima i grupe tyrimu, bendrai ir kiekvienas nagrinejamas, pridavus dokumentus, yra tie, kas tikrina viska, jei vienas koks prasmukti gali tyrimas, simtai ju tikrai neprasmuks aferiniai apie ta pati.

Va kaip ziniasklaida kazka pateikia, kaip isvarto, ka nutyli ar kaip formuoja sakinius, tai jau kas kita.

Del covido duomenu klastojima na nebuvo jie klastojami, tik reikejo pasiskaityti, kas kur priskiriama ir tai nera mokslinis tyrimas, tai tik duomenys. Mokslinikas atsisedes ir turetu juos lyginti ziureti analizuoti, kas kur del ko priskirta.

ir vel tas tikejimas lotuliukas.gif na negalima mokslu niekada buvo tiketi, reikejo imti skaityti analizuoti, mastyti, lyginti, kelti klausimus. Abejone ir klausimai esminis mokslo variklis, o ne tikejimas mirksiukas.gif
jei sakoma, kad kazkas saugu, tai nera patikima, reikia daug tyrimu ir daug metu isitikinti, taip buvo su cigaretem, alkoholiu, vaistais kaikuriais ir t.t. jei kas sakoma, kad kenkia kam, tai jau patikimesne informacija, nors irgi visada turetu kelti abejone ir toliau tirti, kas kaip del ko ar tikrai kenkia ir t.t.
mokslu ne tiketi reikia o ji nuolat kvestionuoti.

bet elementarus faktai nustatyti, kad allkoholis nuodai organizmui, na per labai daug tyrimu ir per duag ivairiu zalingu poveikiu nuustatytu, na man sitas tai abejoniu nekelia, nebent gal net ne visa zala nustatyta, kaip nekelia abejoniu, kad ziurknuodziai zmogui kenkia, nors gal ir skanus jie ten, nebandziau, bet jus pabandykit, "netikekit" mokslu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 09, 16:05)

melas jie sako cheers, kas reiskia ta pati.
'Cheers' is simply a way to celebrate good health and wish further good health and happiness on your companions.

paziurejau tas linkejimas i sveikata gali buti suristas su senoves aukom dievam, atpylimas gerimo pradzioj jiems. O ir gerimai alus, midus, iki krikscioniskam pasaulyje nebuvo su laipsniais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 sausio 2023 - 16:21
Radau mūsų svingėms būstą prie jūros, griebkit mergos biggrin.gif https://www.priejuro...#gallery_main-2
Atsakyti

Radau mūsų svingėms būstą prie jūros, griebkit mergos biggrin.gifhttps://www.priejuro...#gallery_main-2

O kodėl?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 09, 16:28)

'Cheers' is simply a way to celebrate good health and wish further good health and happiness on your companions.

Kuo ta Cheers susije su sveikata? Tas zhodis nera niekaip susijes
Va mokieciu Prosit yra lotynishkas zhodis ir reishkia “may it be good”. Tai jau gal ir su sveikata susije.
o Cheers gali reikshti ka tik nori, ir sveikatos ir sekmes ir shiaip aciu ar valio
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 01 09, 17:02)
</blockquote><p>O kodėl?</p>

tai gal tu ne svingė, jei nesupranti? apsimelavai čia visiems?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 01 09, 17:05)

Aaaaa...matosi, kad anglai bendradarbiai taves niekada nesikviete eiti kartu i pabą.Tokias nesamones rasyri gqli tik kolektyvo outsider, kurio niekas nenorejo matyti laisvalaikiu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 09, 17:28)

Jis cia raso istisai, kad gyveno Anglijoje, bet is jo raštų matosi, kad jis joje negyveno visai, nes nezino tokiu kasdieniniu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 09, 17:53)
Aaaaa...matosi, kad anglai bendradarbiai taves niekada nesikviete eiti kartu i pabą.Tokias nesamones rasyri gqli tik kolektyvo outsider, kurio niekas nenorejo matyti laisvalaikiu.
Papildyta:

Jis cia raso istisai, kad gyveno Anglijoje, bet is jo raštų matosi, kad jis joje negyveno visai, nes nezino tokiu kasdieniniu dalyku.

Na jo su girtuoklemis apie gerimus sunku ginchytis.

Bet Cheers pats zhodis nera susijes su sveikata, susieti galima su kuo nori.

"Na zdorovje" - cia jau ir arkliui aishku. Prosit - reikia lotynu kalba zhinot. O cheers tai neturi savaimines reikshmes
Atsakyti