Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 01 09, 22:46)
tai čia tavo naujasis motto dabar ar kaip? juk anksčiau labai jau pergyvenai dėl vegetarų, gasdinai visaip ax.gif

Baik fantazuoti. Man nemaiso, maiso, kai pradeda brukti ir moralizuoti, ypac kai patys zmones ne sventi. Va tada slystu.

QUOTE(Maja Di @ 2023 01 09, 22:51)
O, pasirodo ir tu alkoholikė biggrin.gif . Galvojau, nevartoji visiškai.
Tu nuo taurės vyno per valandą ar dvi išgertos apsvaigsti? Tai arba mes skirtingą vyną geriam, arba tau tikrai problemos su sveikata. O gal tu "rašalą" vartoji?
Tyčia nuėjau suskaičiavau savo atsargas-3 buteliai raudono, 5 balto (nes ne taip mėgstu, atidarau tik kai svečių tokį mėgstančių turiu, pvz marti), 2 buteliai šampano, 1 portveino, Rigos balzamo 2 buteliai ir kažkokių stiprių cieli 4, iš jų du pradaryti biggrin.gif . Nu dabar pradėk auklėt biggrin.gif . Kad aš tiek sandėliuoju biggrin.gif . Paskutinį užsakymą lapkričio mėnesš dariau, atsargų dar turiu, bet už kokių 2 mėnesių vėl užsisakysiu biggrin.gif . Ir įsivaizduoji, sūnus nevartoja visai, nors padėta neužrakinta biggrin.gif .
Prisimenu kai mokiausi vidurinėj draugė pasakojo apie brolį(dabartinio mano sūnaus amžiaus), kaip išgėrė kažkada su draugais ir vandens pripylė, o tėvai draugams atėjus juos vandeniu pavaišino biggrin.gif
Nekreipiu nė trupučio, atsidariau ir aš vyniuko (balto) kad jau patikrinau kiek ano pas mane daug užsilaikiusio, bijau kad nesurūgtų, kam gerą daiktą gadint ir vyrui lašą įpyliau, ne tik pati prasigėrus bet ir vyrą girdau biggrin.gif  . Ir Džiugo sūrio šalia wub.gif , dievinu jį. Į sveikatą 4u.gif . Idomucia prisijunk 4u.gif
Draugei savo obuolių sūrio kalėdoms įdėjau, tai šiandien žinutę gavau, kad mano sūris dieviško skonio. Po gabaliuką taupydama valgo. O pas mus niekas jo nevalgo, aš viena retkarčiais biggrin.gif

Maja Di, irasys tave i buitinius alkoholikus. Vo as per Kaledas, Naujaka negeriau, o va siandiena pasiskaicius cypdavatkiu postringavimu, uzsinorejau, dar ir marteles sugundziau, glintveina issivirem.
As pati tingiu daryti obuoliu suri, broliene daro, sveikuoliska, dziovina pramonineje darzoviu-vaisiu dziovykleje. Liko po Kuciu. As valgau, kaip ir betkoki kita maista, be fanatizmo t.y. saikingai. Mano seimoje kazkaip nepastebejau, kad kas vengtu ragauti obuoliu suri, ar garsiai isreikstu nenora.

QUOTE(Maja Di @ 2023 01 09, 23:54)
Tai nepergyvenk dėl kitų, pati irgi alkoholikė būdama biggrin.gif .
O kodėl tu geri? Kad ir retai, bet kodėl?

Na matai Maja Di, ji tai retai, va o tu privalomai alkoholike su kepenu ceroze mirksiukas.gif
Va toks tas gyvenimas.
Atsakyti

O vėliau gimsta vaikai su apsigimimais, su elgesio, protinemis problemomis, organų anomalijomis ir t.t.

Tai va, perskaiciau, ką Majos draugei medikė patarė ir baisiausi, nu kaip gali tokie gauti diplomą ir dirbti?

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 01 09, 23:14)
Baik fantazuoti. Man nemaiso, maiso, kai pradeda brukti ir moralizuoti, ypac kai patys zmones ne sventi. Va tada slystu.

kas tau kur bruko, kai niekas ta tema šioje temoje nediskutuodavo, o tu ateidavai ir iš nieko, nei labas, nei viso gero ir dėliodavai nuorodas prieš vegetarus rolleyes.gif
nebevaidink šventos, ok? visi gi čia tave jau seniai žino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 10, 00:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-tai va, perskaiciau, ką Majos draugei medikė patarė ir baisiausi, nu kaip gali tokie gauti diplomą ir dirbti?</p>

Gal ir pati mėgsta išgerti... Tai ką ji dar parekomenduos. Dar ir saikingai parukyti galėtų pasiūlyti. irgi kažkada "naudinga" buvo
Neabejoju, kad ir Maja, ir moonte ta pati sakytų savo marčioms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 09 sausio 2023 - 23:26
QUOTE(lutuke123 @ 2023 01 10, 00:21)
Tai va, perskaiciau, ką Majos draugei medikė patarė ir baisiausi, nu kaip gali tokie gauti diplomą ir dirbti?

Mano gydytoja-hematologe-onkologe man leido vartoti vyna, nes jis yra fermentavimo produktas. Anot tokios kaip tu as ji turiu maukti kibirais nesustodama. Ji tokia bloga gydytoja, kad paviliojo ja svedai, isvaziavo i Svedija zmoniu gydyti, mat jie sudarys jai salygas mokslini darba rasyti/apsiginti. Tiesiog sEUbas, eik paskus, pabuk pilietiska.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 01 10, 00:28)
Mano gydytoja-hematologe-onkologe man leido vartoti vyna, nes jis yra fermentavimo produktas. Anot tokios kaip tu as ji turiu maukti kibirais nesustodama. Ji tokia bloga gydytoja, kad paviliojo ja svedai, isvaziavo i Svedija zmoniu gydyti, mat jie sudarys jai salygas mokslini darba rasyti/apsiginti. Tiesiog sEUbas, eik paskus, pabuk pilietiska.

Kada tai buvo? Prieš 10 metu?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 01 10, 00:23)
kas tau kur bruko, kai niekas ta tema šioje temoje nediskutuodavo, o tu ateidavai ir iš nieko, nei labas, nei viso gero ir dėliodavai nuorodas prieš vegetarus rolleyes.gif
nebevaidink šventos, ok? visi gi čia tave jau seniai žino smile.gif

Kodel pries vegetarus? Idedu, be komentaru, alternatyvia nuomone. Va kalusimas, kodel tau skauda, as juk tavo kepenyse cerozes neieskojau?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 01 10, 00:28)
Kada tai buvo? Prieš 10 metu?

Kokius dar 10 metu? As sirgau 2018 metais.
Ji isvaziavo pries metus, jauna gydytoja. As pas ja per remisijos metus atlikinejau privalomas planines patikras.

Uarda, neieskok subineje slieku. As suprantu, kad tai tavo megstama veikla, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 sausio 2023 - 23:33
QUOTE(Moonte @ 2023 01 10, 00:31)

Kokius dar 10 metu? As sirgau 2018 metais.
Ji isvaziavo pries metus, jauna gydytoja. As pas ja per remisijos metus atlikinejau privalomas planines patikras.

Uarda, neieskok subineje slieku. As suprantu, kad tai tavo megstama veikla, bet...

Tai buvo klausimas siaip. Ne teiginys.
Kokia pavardė gydytojos?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 01 10, 00:24)
Gal ir pati mėgsta išgerti... Tai ką ji dar parekomenduos. Dar ir saikingai parukyti galėtų pasiūlyti. irgi kažkada "naudinga" buvo
Neabejoju, kad ir Maja, ir moonte ta pati sakytų savo marčioms.

Tu nori pazaisti.. O tavo vaikas jautrus, kiba todel kad tu nesidoama ji liuobei? Na urada, tokius zaidimus galima zaisti ir tavo saskaita.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 01 10, 00:35)
Tai buvo klausimas siaip. Ne teiginys.
Kokia pavardė gydytojos?

Uarda, tau gi nereikejo veisejos rekvizitu. Tai pritaikyk savo sugebejimus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 01 10, 00:36)
Tu nori pazaisti.. O tavo vaikas jautrus, kiba todel kad tu nesidoama ji liuobei? Na urada, tokius zaidimus galima zaisti ir tavo saskaita.

Tai prašau 😉 Aš nk prieš.
Ne, ne dėl nesidoama liuobiau. Nes neliuobiau.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 01 10, 00:38)

Uarda, tau gi nereikejo veisejos rekvizitu. Tai pritaikyk savo sugebejimus.

Apsimelavot?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 01 10, 00:38)
Tai prašau 😉 Aš nk prieš.
Ne, ne dėl nesidoama liuobiau. Nes neliuobiau.

Diduma latentiniu alkoholikiu vengia savo atsakomybes uz vaiko psichologine busena. Nei tu pirma nei paskutine. Net tavo dangstymas vitaminuku trukumu, irgi pazimi, kad tavo vaikas blogai minta, negauna reikiamo kiekio maistiniu medziagu, vitaminu is maisto.
Atsakyti

Matai, nėštumo metu būna situacijų, kai šiek tiek alkoholio yra gerai, pvz., kai perdidelis gimdos tonusas (tai kenkia kūdikiui, nes jis nuolat užspaustas). 

Atsakyti